borisz | dinsdag 8 maart 2011 @ 14:35 |
Ben wel benieuwd ![]() | |
RobinOok | dinsdag 8 maart 2011 @ 15:03 |
Heb ik geloof ik over gelezen, dat ie nogal badinerend over/tegen Indiase chefs sprak. Wil ik wel zien. Thanks for the tip. | |
golfer | dinsdag 8 maart 2011 @ 16:09 |
Geprogrammeerd. ![]() | |
Cat-astrophe | dinsdag 8 maart 2011 @ 17:05 |
![]() Wat zou er aan de hand zijn? Wordt het publiek zijn gescheld zat? ![]() | |
golfer | dinsdag 8 maart 2011 @ 17:23 |
Zijn vorige Channel4 programma van afgelopen herfst waarin hij op zoek ging naar het beste Britse restaurant vond ik al heel erg aangenaam omdat hij een stuk rustiger was en geen 1x het f-word gebruikte. ![]() | |
golfer | woensdag 9 maart 2011 @ 01:03 |
Wat een verschrikkelijke Nederlandse voice-over zit er bij dit programma. Vreselijk, die teksten van die man. Verder wel aardig om te zien,qua bevolking en omgeving, maar veel te weinig echt koken. En dat eind-examen van hem deed me erg denken aan dat programma van de meest erge Nederlandse TV-kok, die René Pluim. ![]() "heb ik de smaak te pakken? " | |
RobinOok | woensdag 9 maart 2011 @ 01:46 |
Ik vond het nogal tegenvallen. Ontzettend oppervlakkig, vol cliches en nikserigheid. Ze gingen nergens echt op in. Als een eerste de beste domme toerist die alles maar een beetje over zich heen laat komen. "En toen gingen we daar naartoe en toen deed de plaatselijke bevolking dit en dat en toen gingen we met de trein daar naartoe en bladiebla. En oh oh oh, wat bijzonder en authentiek. En jeetje mina, wat anders dan de junkfoodcurries die wij kennen. Duhuh. Hoef ik niet te zien. Ik krijg de indruk dat alles in 5 dagen is opgenomen en er daarna een nitwit een serie van heeft proberen te knippen. En oja, ook zoiets irritants: in het begin spreekt ie af met Seema (of hoe heet ze), die zegt dat ze de Engelse curries haat, omdat daar room en suiker in gaat. "Heeft niks met India te maken, weg ermee!", sneert ze. En wat pleurt Ramsay door zijn curry? Juist ja, room en suiker. Lekker respectloos..... | |
golfer | woensdag 9 maart 2011 @ 02:17 |
Amazing vooral. Om z'n elke zin tevoorschijn komende stopwoordje maar te gebruiken. Maar vooral amazing doorgeproduceerd en wel leuk was dat recept met die geit die gevuld werd met kwartels, die weer gevuld werden met hardgekookte eieren. Volgens mij heb ik ooit ergens dit recept al zien voorbijkomen waarbij die geit dan weer in een kameel werd gestopt, zodat je gevulde kameel met geit, kwartel en ei te eten kreeg. ![]() | |
Cat-astrophe | woensdag 9 maart 2011 @ 07:18 |
Ik ben halverwege gaan slapen. Het kon me niet boeien. ![]() | |
RobinOok | woensdag 9 maart 2011 @ 10:28 |
Wat ik dan wil weten is hoe dat recept ooit ontstaan is, want dat deden ze in Europa ook voor de adel. Wie beïnvloedde wie en wanneer? Walgelijk vertoon van rijkdom trouwens, want mij maak je niet wijs dat dit de beste manier is om een geit, kip en kwartel klaar te maken. Ultieme "kijk-mij-eens-rijk-en-belangrijk-zijn-eten".Patservoer. | |
Patch | vrijdag 11 maart 2011 @ 12:19 |
Over een paar weken ga ik eten bij Gordon ![]() | |
RobinOok | vrijdag 11 maart 2011 @ 12:24 |
Mwah. | |
cinnamon_M | vrijdag 11 maart 2011 @ 15:28 |
Hmm ik vond het eigenlijk wel leuk, vooral ook omdat Gordon me meevalt, in de zin dat hij zich vrij humble en leergierig opstelt. En ik vond het ook leuk om te zien hoe koken in India er nu aan toe gaat. Wel vond ik 't idd qua koken wat aan de oppervlakte blijven. Maar die geit-kip-kwartel, daar vroeg ik me ook al bij af: waarom? Heeft dat nou echt zoveel effect op de smaak? Dat vroeg ik me trouwens mn af mbt dat in saffraan gerolde ei wat in de kwartel ging. Je ziet dat vlees in vlees in vlees idee idd in wel terug oudere Europese recepten. Zou dat dan echt enkel 'vertoon' zijn, of levert het toch ook iets extra's op qua smaak? | |
golfer | vrijdag 11 maart 2011 @ 15:48 |
http://www.wauwel.nl/wordpress/archives/106 | |
borisz | dinsdag 15 maart 2011 @ 19:23 |
Vandaag deel #2. | |
golfer | woensdag 16 maart 2011 @ 01:17 |
Bekeken en nog steeds erger ik me rot aan die vreselijke teksten van die voice-over. ![]() Wel weer wat leuke gerechten gezien. ![]() | |
Isegrim | woensdag 16 maart 2011 @ 08:41 |
Die voice-over is mega-irritant inderdaad, maar verder vind ik het erg leuk om te kijken. | |
borisz | woensdag 16 maart 2011 @ 17:26 |
Die mens met die pepers ![]() | |
golfer | woensdag 16 maart 2011 @ 17:43 |
Ja. Hoe gestoord kan iemand zijn. ![]() | |
RobinOok | woensdag 16 maart 2011 @ 17:53 |
Die is niet gestoord maar mist gewoon de receptoren voor capsaicin. Die voelt er niks van. Net als vogeltjes bijvoorbeeld. Hebben ook nergens last van. | |
borisz | dinsdag 22 maart 2011 @ 22:17 |
Vanavond de laatste ep. | |
golfer | dinsdag 22 maart 2011 @ 22:19 |
DVD-recorder is weer geprogrammeerd. ![]() | |
Den_Haag | dinsdag 22 maart 2011 @ 23:10 |
weer aan het kijken ![]() | |
Isegrim | dinsdag 22 maart 2011 @ 23:22 |
Geniaal, dat stuk in die ashram. Zelfs de grootste vleeseter realiseert zich in India dat ook vegetarisch eten goddelijk kan zijn. ![]() | |
golfer | woensdag 23 maart 2011 @ 12:22 |
Gelukkig is het afgelopen. Begon me steeds meer aan die voice-over te ergeren. Wat een verschrikkelijke teksten bralde die man er uit. ![]() En het werd op het laatst natuurlijk wel steeds meer de grote ik ben de zo geweldige-Gordon Ramsayshow zonder al te veel respect voor de mensen waar hij bij te gast was. | |
Isegrim | woensdag 23 maart 2011 @ 12:36 |
De voice-over was wel irritant ja. Maar ome golfer, je *hoeft* niet te kijken hoor. ![]() | |
golfer | donderdag 24 maart 2011 @ 22:16 |
We gaan zaterdagavond onze eerste Indiase eet-ervaring opdoen bij Jai Bharat in Haarlem. Ben benieuwd of er iets van de gerechten van Ramsay's reis te ontdekken valt. | |
Isegrim | donderdag 24 maart 2011 @ 22:21 |
Ben benieuwd naar jullie ervaring, maar Nederlandse Indiase restaurants zijn doorgaans weinig authentiek helaas. ![]() ![]() Authentiek Indiaas eten in Nederland? Edit: oh, daar had je immers al in gepost. ![]() | |
Den_Haag | vrijdag 25 maart 2011 @ 10:06 |
Klopt. Terwijl het zo lekker kan zijn ![]() | |
rubje | woensdag 30 maart 2011 @ 11:24 |
ik weet zeker van niet omdat in NL( netzo als de chinese keuken) alles aangepast wordt. ![]() ![]() Ik zou je bijna aanraden gewoon met de vrouw een weekend London aan te doen en de Soho buurt waar je ook traditioneel Indiaas kunt eten. ![]() ![]() | |
Isegrim | woensdag 30 maart 2011 @ 11:30 |
Dublin ook! Volgens mij was het http://jaipur.ie waar ik destijds heerlijk gegeten heb. ![]() [ Bericht 91% gewijzigd door Isegrim op 30-03-2011 16:08:40 ] |