Het gaat erom of het kanquote:Op woensdag 23 februari 2011 19:17 schreef Taartjeh het volgende:
Bah kaas invriezen klinkt voor mij heel vies in de oren
Ik besef nu dat ik een verkeerde TT heb gebruikt.quote:
Serieus, ik heb het ooit gegeten en ben er niet ziek van geworden!quote:Op woensdag 23 februari 2011 19:20 schreef Gwywen het volgende:
[..]
Ik besef nu dat ik een verkeerde TT heb gebruikt.![]()
Dat je het invriezen kan geloof ik wel, maar hoe is het ermee gesteld als je het daarna ontdooit, dat is de vraag.
Haha, Joh, niet in de Magnetron?quote:Op woensdag 23 februari 2011 21:31 schreef robber57 het volgende:
--
Ontdooien in de magnetron gaat echter NIET, dat word een bende.
quote:Op woensdag 30 maart 2011 22:53 schreef Fokatio het volgende:
kaas blijft in de koelkast toch ook vrijwel onbeperkt goed?
en invriezen voor 1-3 weken zoals TS doet is al helemaal onzin.
Nee, schimmel krijg je na een weekje of 2-3. Maar bij kazen kan je dan wel weer prima de schimmel er af snijden en de rest op eten.quote:Op woensdag 30 maart 2011 22:53 schreef Fokatio het volgende:
kaas blijft in de koelkast toch ook vrijwel onbeperkt goed?
en invriezen voor 1-3 weken zoals TS doet is al helemaal onzin.
Parmezaan is inderdaad prima in te vriezen, zowel geraspt als in blokken/stukken.quote:Op woensdag 30 maart 2011 22:39 schreef Strychnos het volgende:
Zelf alleen parmezaan ooit ingevroren omdat ik bijna een kilo had...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |