FOK!forum / Klaagbaak / Eiersnot
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:27
Homeboys,

Ik heb een klaxgt, namelijk wel dat als ik een ei ga bakken, het soms voorkomt dat ik het ei open tik en in de pan tief, dat het dan in de pan blijft liggen als 1 grote prop slijm. :r wat natuurlijk heel nasty is, want als ik een gebakken prop slijm wil eten gooi ik mijn schoonmoeder wel in de pan ^O^

Wat ik ook doe, het helpt niet. Schudden van de eieren, zingen, bidden, ze meenemen naar de moskee.. wat ik ook doe. HET HELPT NIET. :r :r
Dezen klagt is extra van kracht op een zondagmiddag met een kater. :Y

gebakkenei_gr.jpg
:N :r :r :r

5881601.jpg
^O^ :~ :~

Kusjes,
Een niet PVV stemmende commando.
Proletariaatdinsdag 22 februari 2011 @ 14:28
Leer een ei bakken, kneus
Opa.Bakkebaarddinsdag 22 februari 2011 @ 14:28
Een vers ei blijft compact in de pan. Een oud ei loopt uit.
mEATTdinsdag 22 februari 2011 @ 14:28
vuur zacht zetten tijdens het bakken..
chroestjovdinsdag 22 februari 2011 @ 14:29
Rauw ei + bier als ontbijt.
Taartjehdinsdag 22 februari 2011 @ 14:30
Maar goed dat ik geen ei eet :r :r :r :r

eigeel :r :r :r :r :r
PeZudinsdag 22 februari 2011 @ 14:30
ts is te dom om een ei te bakken :')_!
Kriegeldinsdag 22 februari 2011 @ 14:30
Gewoon kapotslaan en uitvegen, fokking boeiend, waar het komt is het donker.
Stoepranddinsdag 22 februari 2011 @ 14:31
Mensen die zelfs geen fucking ei kunnen bakken. :')
Lippentoinedinsdag 22 februari 2011 @ 14:31
Eitje kloppen met spek :Y)

Ps. Ts kan nog geen ei bakken :')
Haquedinsdag 22 februari 2011 @ 14:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:30 schreef Kriegel het volgende:
Gewoon kapotslaan en uitvegen, fokking boeiend, waar het komt is het donker.
Kapotte dooier voor de win modderfocdkaers
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:32
Ik heb andere kwaliteiten. :'(

Ei bakken is er niet 1 van. Ik own michelos echter wel in een 1 op 1 ^O^
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:33
Oh en Haque spreekt de waarheid.
pipojansendinsdag 22 februari 2011 @ 14:34
ei-love you!

header4.png
Hou jij van eieren? Dan heb je geluk. Want eieren houden ook van jou!
Dixandinsdag 22 februari 2011 @ 14:35
Dit probleem was ik al tegengekomen toen ik 5 was en een ei leerde bakken van mijn vader. Je moet gewoon meer eieren er in doen totdat het hele oppervlak bedekt is. En lekker veel boter zodat het eigeel mooi kan glijden naar de uithoeken van de pan.

Dat was weer een aflevering van koken met dixan.

Blijf kijken voor meer reacties van andere fokkers...
Brawlerdinsdag 22 februari 2011 @ 14:36
TS is zo mentaal uitgedaagd dat hij niet eens een eitje kan bakken :')
Dixandinsdag 22 februari 2011 @ 14:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:34 schreef pipojansen het volgende:
ei-love you!

[ afbeelding ]
Hou jij van eieren? Dan heb je geluk. Want eieren houden ook van jou!
Ok
Haquedinsdag 22 februari 2011 @ 14:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:34 schreef pipojansen het volgende:
ei-love you!

[ afbeelding ]
Hou jij van eieren? Dan heb je geluk. Want eieren houden ook van jou!
Wow!!!!!!1 bedankt!! nu houd ik zeker van eieren
PeZudinsdag 22 februari 2011 @ 14:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:34 schreef pipojansen het volgende:
ei-love you!

[ afbeelding ]
Hou jij van eieren? Dan heb je geluk. Want eieren houden ook van jou!
eieren zitten vol belangrijke vitamines en mineralen
Dondersdinsdag 22 februari 2011 @ 14:39
Sukkel
wisedinsdag 22 februari 2011 @ 14:40
dan draai je je ei om :{
2NutZdinsdag 22 februari 2011 @ 14:41
Eierschaal ik eet ook op voor mijn wekelijkse calcium :)
CernunnosCelticdinsdag 22 februari 2011 @ 14:42
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:43
jullie begrijpen mij niet ik wil gewoon een gebakken ei zoals ik dat wil en niet anders dus niet met stukjes schaal ertussen en gewoon geen gebakken prop-ei.

gr
PeZudinsdag 22 februari 2011 @ 14:44
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:43 schreef Straatcommando. het volgende:
jullie begrijpen mij niet ik wil gewoon een gebakken ei zoals ik dat wil en niet anders dus niet met stukjes schaal ertussen en gewoon geen gebakken prop-ei.

gr
nee jij begrijpt niet hoe je eieren moet bakken en dat is toch wel bedroevend
Rickocumdinsdag 22 februari 2011 @ 14:45
:') gewoon met een mes dat ei stuk slaan en in de pan kankeren, vervolgens het ei zelf een beetje in de pan 'kapotsteken' met je mes zodat die ONTZETTENDE PAUPER PAN van je met SLECHTE AANBAKLAAG alles bakt ipv alleen de onderkant.

Wat je ook kan doen is een deksel op de pan doen zodat het bovenste gedeelte ook stolt
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:45
quote:
17s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:44 schreef PeZu het volgende:

[..]

nee jij begrijpt niet hoe je eieren moet bakken en dat is toch wel bedroevend
dat maakt niet uit of maak jij ook iedereen belachelijk die in de wajong zit met een pgb??????? jij stemt zeker ook pvv?? linkse flikker :r :r slaat gwn helemaal nergens op :S alsof jij wel geld hebt voor fatsoenlijk eien en pannen ofzo!!!
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:45 schreef RickoKun het volgende:
:') gewoon met een mes dat ei stuk slaan en in de pan kankeren, vervolgens het ei zelf een beetje in de pan 'kapotsteken' met je mes zodat die ONTZETTENDE PAUPER PAN van je met SLECHTE AANBAKLAAG alles bakt ipv alleen de onderkant.

Wat je ook kan doen is een deksel op de pan doen zodat het bovenste gedeelte ook stolt
Ik gebruik nog pannen van mijn opa, edoch bedankt voor de tip.
PeZudinsdag 22 februari 2011 @ 14:48
quote:
17s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:45 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

dat maakt niet uit of maak jij ook iedereen belachelijk die in de wajong zit met een pgb??????? jij stemt zeker ook pvv?? linkse flikker :r :r slaat gwn helemaal nergens op :S alsof jij wel geld hebt voor fatsoenlijk eien en pannen ofzo!!!
what is your major malfunction numbnuts? :{

mja het verbaast me ook niks, je kan tenslotte nog geen ei bakken :')_!
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:52
quote:
17s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:48 schreef PeZu het volgende:

[..]

what is your major malfunction numbnuts? :{

mja het verbaast me ook niks, je kan tenslotte nog geen ei bakken :')_!
nee maar alsnog niet iedereen is overal goed in ik heb andere kwaliteiten die jij vast weer niet hebt zo werkt dat nou eenmaal iedereen heeft iets waar hij goed in is en bij mij is dat dus niet eien bakken MSN-Emoticon-vote-208.gif
PeZudinsdag 22 februari 2011 @ 14:53
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:52 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

nee maar alsnog niet iedereen is overal goed in ik heb andere kwaliteiten die jij vast weer niet hebt zo werkt dat nou eenmaal iedereen heeft iets waar hij goed in is en bij mij is dat dus niet eien bakken [ afbeelding ]
gast het gaat om een ei bakken ongeveer de meeste simpele handelingen ever, het is niet alsof je open hart chirurgie moet uitvoeren :')_!
Straatcommando.dinsdag 22 februari 2011 @ 14:55
quote:
17s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:53 schreef PeZu het volgende:

[..]

gast het gaat om een ei bakken ongeveer de meeste simpele handelingen ever, het is niet alsof je open hart chirurgie moet uitvoeren :')_!
maakt niet uit ik kan dat gwn eenmaal niet ik bedoel wat kan jij niet goed???? zal ik dat eens de hele tijd afzeiken is niet goec voor je zelfvertrouwen hoor ik sta met trillende benen een ei te bakken en maak ik een topik kom jij het heelemaal verpesten :(
ik heb al curcus gehad via uwv maar was niet afdoende want nu kani k het nog steeds niet.
Haquedinsdag 22 februari 2011 @ 14:56
Zou ik dan maar vertellen hoe het echt moet ts?

Broodje ei voor 1 persoon.
Nodig:
Kleine pan.
2 of 3 eieren, afhankelijk van je honger.
Halve ui
een tomaat
een klein bakje
twee plakjes ham
twee lekkere versie boterhammen of witte bolletjes
boter
slasaus
zout
olie

zet de pan op het vuur, doe er wat olie in zodat dat een beetje de pan bedekt. Zet het gas op half vuur. Pleur de eieren, ui en tomaat in stukjes door elkaar in je bakje. Gooi het dan in de pan. Doe er iets zout overheen.

Dan pak je een bordje let je twee boterhammen op. Boter erop, ham erop. Dan ei omdraaien als die klaar is ei erop, slasaus erop (niet zoveel) en smullan moar
Rickocumdinsdag 22 februari 2011 @ 14:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:56 schreef Haque het volgende:
Zou ik dan maar vertellen hoe het echt moet ts?

Broodje ei voor 1 persoon.
Nodig:
Kleine pan.
2 of 3 eieren, afhankelijk van je honger.
Halve ui
een tomaat
een klein bakje
twee plakjes ham
twee lekkere versie boterhammen of witte bolletjes
boter
slasaus
zout
olie

zet de pan op het vuur, doe er wat olie in zodat dat een beetje de pan bedekt. Zet het gas op half vuur. Pleur de eieren, ui en tomaat in stukjes door elkaar in je bakje. Gooi het dan in de pan. Doe er iets zout overheen.

Dan pak je een bordje let je twee boterhammen op. Boter erop, ham erop. Dan ei omdraaien als die klaar is ei erop, slasaus erop (niet zoveel) en smullan moar
Ik vind dat ui op een ei niet echt heulemaal een succesje vaak! Voor de rest doe ik bijna hetzelfde al doe ik het met 1 eitje en gooi ik er ook nog een plakje kaas overhenne (en zonder slasaus)
2NutZdinsdag 22 februari 2011 @ 15:08
quote:
17s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:53 schreef PeZu het volgende:

[..]

gast het gaat om een ei bakken ongeveer de meeste simpele handelingen ever, het is niet alsof je open hart chirurgie moet uitvoeren :')_!
Ik waardeer je inbreng, ook zeer terecht. Alleen die engelse zinnetjes en woorden geven mij koude rillingen. ;(
PeZudinsdag 22 februari 2011 @ 15:19
quote:
9s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 15:08 schreef 2NutZ het volgende:

[..]

Ik waardeer je inbreng, ook zeer terecht. Alleen die engelse zinnetjes en woorden geven mij koude rillingen. ;(
waarom heet je dan zelf ook niet 2noten of te gek heh meneertje de taalpurist :6
2NutZdinsdag 22 februari 2011 @ 15:20
quote:
17s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 15:19 schreef PeZu het volgende:

[..]

waarom heet je dan zelf ook niet 2noten of te gek heh meneertje de taalpurist :6
Goede vergelijking :)
Nikmansdinsdag 22 februari 2011 @ 15:23
Beetje de randjes uitsmeren met een spatel is wat ik altijd doe, dat snot wordt gewoon normaal eiwit zodra het in contact komt met de bodem van je pan _O_
SteveBudindinsdag 22 februari 2011 @ 15:26
quote:
3s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:28 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:
Een vers ei blijft compact in de pan. Een oud ei loopt uit.
Dat dus, ik gooi zo'n uitgelopen ei direct weg :D
Elusivedinsdag 22 februari 2011 @ 16:36
ik had vanochtend een ei met 3 fucking dooiers erin, de andere 2 hadden allebei 2 dooiers
dat kan toch niet gezond zijn? :D
ze waren wel lekker :Y
HappyGirl91dinsdag 22 februari 2011 @ 16:37
Doe dan heel ff een deksel op de pan - De warmte ontsnapt dan minder snel en je hebt geen eiersnot meer!
Ragboerdonderdag 24 februari 2011 @ 16:34
Moeilijk hé, een ei bakken...
linpuntdonderdag 24 februari 2011 @ 16:46
Soms lukt t me niet om een omletje mooi om te keren en dan maak ik er maar scrumbled ei van.. :')
Nikmansdonderdag 24 februari 2011 @ 16:51
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 16:46 schreef linpunt het volgende:
Soms lukt t me niet om een omletje mooi om te keren en dan maak ik er maar scrumbled ei van.. :')
:')
Terug de keuken in en oefenen jij.
SPOILER
Hint: Wat meer boter
#ANONIEMdonderdag 24 februari 2011 @ 17:01
quote:
3s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:28 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:
Een vers ei blijft compact in de pan. Een oud ei loopt uit.
Enige juiste antwoord.

Dus TS, als je niet van dat eiersnot wil, gewoon wachten tot de eieren een paar weken over datum zijn en dan pas bakken ^O^
linpuntdonderdag 24 februari 2011 @ 17:05
quote:
Op donderdag 24 februari 2011 16:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

:')
Terug de keuken in en oefenen jij.
SPOILER
Hint: Wat meer boter
ik blame de pan, moet even weer een goeie kopen waarvan m'n broertje de anti-aanbaklaag niet heeft gesloopt met zijn roestvrijstalen spongebob-replica spatel..
Nikmansdonderdag 24 februari 2011 @ 17:08
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:01 schreef Igen het volgende:

[..]

Enige juiste antwoord.

Dus TS, als je niet van dat eiersnot wil, gewoon wachten tot de eieren een paar weken over datum zijn en dan pas bakken ^O^
Of uitsmeren met een spatel, of een deksel er op, of een van de andere adviezen die hier al lang zijn gegeven
#ANONIEMdonderdag 24 februari 2011 @ 17:17
quote:
10s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:08 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Of uitsmeren met een spatel, of een deksel er op, of een van de andere adviezen die hier al lang zijn gegeven
Kom op zeg, uitsmeren is voor als je in groep 3 zit en nog niet geleerd hebt dat je niet met eten moet spelen. En met een deksel op de pan los je TS' "probleem" niet op.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2011 17:18:38 ]
nattermanndonderdag 24 februari 2011 @ 17:18
Eigeel _O_

Eiwit :r :r :r
Nikmansdonderdag 24 februari 2011 @ 17:19
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:17 schreef Igen het volgende:

[..]

Kom op zeg, uitsmeren is voor als je in groep 3 zit en nog niet geleerd hebt dat je niet met eten moet spelen. En met een deksel op de pan los je TS' probleem niet op.
Er ligt snot op je ei, je pakt een spatel en schuift het naar de bodem van je pan, nu is het geen snot meer maar eiwit dat wél gebakken wordt.
Er ligt snot op je ei, je legt er een minuutje lang een deksel bovenop en nu is het snot weg (en je dooier is een beetje dof geworden).

Op wat voor manier lost dit het 'snot op mijn ei' probleem niet op?
#ANONIEMdonderdag 24 februari 2011 @ 17:33
quote:
14s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Er ligt snot op je ei, je pakt een spatel en schuift het naar de bodem van je pan, nu is het geen snot meer maar eiwit dat wél gebakken wordt.
Er ligt snot op je ei, je legt er een minuutje lang een deksel bovenop en nu is het snot weg (en je dooier is een beetje dof geworden).

Op wat voor manier lost dit het 'snot op mijn ei' probleem niet op?
Het lost het 'probleem' wel op, maar dan wel in dezelfde zin als dat een staafmixer het 'probleem' van groente voor kleuters oplost.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2011 17:33:44 ]
Levolutiondonderdag 24 februari 2011 @ 20:16
Ik draai mijn eieren altijd even om met een spatel en ik laat de randen goed bruin en knapperig worden. Heerlijk zijn ze dan.
jamesstewartdonderdag 24 februari 2011 @ 20:21
niet meteen ei kapot slaan, eerst olie in de pan en het even laten staan zodat het warm word. wanneer je na een sec. 30 de ei erin breekt, dan gebeurd dat niet :D
Levolutiondonderdag 24 februari 2011 @ 20:23
btw je kan ook met een lepel de hete olie op het ei gooien
Aliceydonderdag 24 februari 2011 @ 22:16
Heerlijk juist, een ei dat gebakken is maar nog een beetje zacht in het gele. :9