abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_93263887
quote:
14s.gif Op donderdag 24 februari 2011 17:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Er ligt snot op je ei, je pakt een spatel en schuift het naar de bodem van je pan, nu is het geen snot meer maar eiwit dat wél gebakken wordt.
Er ligt snot op je ei, je legt er een minuutje lang een deksel bovenop en nu is het snot weg (en je dooier is een beetje dof geworden).

Op wat voor manier lost dit het 'snot op mijn ei' probleem niet op?
Het lost het 'probleem' wel op, maar dan wel in dezelfde zin als dat een staafmixer het 'probleem' van groente voor kleuters oplost.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2011 17:33:44 ]
  donderdag 24 februari 2011 @ 20:16:05 #52
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_93271253
Ik draai mijn eieren altijd even om met een spatel en ik laat de randen goed bruin en knapperig worden. Heerlijk zijn ze dan.
This isn't even my final form.
  donderdag 24 februari 2011 @ 20:21:43 #53
327009 jamesstewart
Go ahead. Make my day.
pi_93271575
niet meteen ei kapot slaan, eerst olie in de pan en het even laten staan zodat het warm word. wanneer je na een sec. 30 de ei erin breekt, dan gebeurd dat niet :D
Op zaterdag 12 maart 2011 om 01:05:55 zei Redskillz:
*plaatje van een net wat te dikke neger*
OMG HE SAID THE N WORD! OMG HE SAID THE N WORD!
  donderdag 24 februari 2011 @ 20:23:20 #54
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_93271674
btw je kan ook met een lepel de hete olie op het ei gooien
This isn't even my final form.
pi_93280215
Heerlijk juist, een ei dat gebakken is maar nog een beetje zacht in het gele. :9
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')