Was een tip in de gebruiksaanwijzing van een pan die ik kocht, werkt goed trouwens.quote:Op zaterdag 26 februari 2011 17:38 schreef Isegrim het volgende:
Piet, vanwaar eigenlijk die aardappelschillen bij het inbranden van de pan?
Inbranden van de pan ging goed, of het anders beter gaat, who knows, ik het geen vergelijktest gedaan, en ik doe het ook niet dagelijksquote:Op zaterdag 26 februari 2011 18:25 schreef Isegrim het volgende:
In welke zin werkt het goed? Wat voegt het toe, zeg maar?
Die optie kan ik je van harte afradenquote:Op maandag 28 februari 2011 16:14 schreef Cici het volgende:
Beetgaar gekookte spruiten omgehusseld met wat nootmuskaat!
Ik kan me helemaal voorstellen dat dat lekker is hoor.quote:Op maandag 28 februari 2011 17:39 schreef Tanin het volgende:
Ze smaken verassend goed met satesaus. Eerlijk waar.
*wacht op culinair billekoek van piet*
Beetgaar koken, klont boter erover (geen margarine) en een beetje citroensap.quote:Op maandag 28 februari 2011 14:08 schreef foodlover het volgende:
Beste Piet,
Ik heb nog spruitjes liggen. Weet jij een lekkere bereiding zonder kaas en/of kerrie?
Daarnaast ben ik op zoek naar een beproefd, simpel recept voor aardappelgratin (4 personen).
Alvast bedankt voor het meedenken!
Omdat jij het niet lekker vind afraden?quote:Op maandag 28 februari 2011 16:54 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Die optie kan ik je van harte afraden
Ik zou ze toch echt in vet (bijv. spek) bereiden. Met een klontje boter.
Je weet dat de troep van Chemiepackbrand allemaal neersloeg in de spruitenvelden van de Alblasserwaard?quote:Op dinsdag 1 maart 2011 17:49 schreef Cici het volgende:
[..]
Omdat jij het niet lekker vind afraden?
Misschien heeft een ander wel smaak
Ik eet het nu ook, erg lekker
Oh, dat interesseerd me niks..quote:Op dinsdag 1 maart 2011 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je weet dat de troep van Chemiepackbrand allemaal neersloeg in de spruitenvelden van de Alblasserwaard?
Gekookt smaken ze sowieso minderquote:Op woensdag 2 maart 2011 08:54 schreef Cici het volgende:
[..]
Oh, dat interesseerd me niks..
Smaken ze niet minder om
Ok, ik kom vrij vaak door Duitsland als ik naar Twente en behalve tanken wil ik toch regelmatiger in Duitsland inkopen doen. Soljanka met brood is bv. prima te doen als avondmaaltijd als je geen zin hebt om te kokenquote:Op vrijdag 25 februari 2011 14:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Valt mee hoor, vlees haal ik tegenwoordig in NL bij een horeca slager en bij de Hanos en groente koop ik op de markt of soms bij de hanos als ik daar ben.
Sterke drank is een aanrader, scheelt nogal in prijs en blijft lang goed.
quote:Op woensdag 2 maart 2011 09:26 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Gekookt smaken ze sowieso minder
Kapucijners met spekjes en suiker.quote:Op woensdag 2 maart 2011 09:59 schreef Lienekien het volgende:
Heeft Piet al eens een lekker recept met kapucijners gegeven? Vraag is naar aanleiding van zijn opmerking in het topic over favoriet blikvoer.
Kapucijners uit blik opentrekken, en goed spoelen, alle prut moet er vanaf.quote:Op woensdag 2 maart 2011 09:59 schreef Lienekien het volgende:
Heeft Piet al eens een lekker recept met kapucijners gegeven? Vraag is naar aanleiding van zijn opmerking in het topic over favoriet blikvoer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |