abonnement Unibet Coolblue
  zondag 20 maart 2011 @ 12:41:03 #201
171422 LadyBlack
paint it black
pi_94370415
Ja, over 9 maanden ongeveer oO<

Mangostine, spannend!! *O*
  zondag 20 maart 2011 @ 12:41:37 #202
171422 LadyBlack
paint it black
pi_94370436
Oh, en welkom (terug) clauwhee :)

Ook Groningen zie ik? ^O^
pi_94373679
Ja, Groningen O+
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
  † In Memoriam † zondag 20 maart 2011 @ 14:03:26 #204
43556 miss_dynastie
pi_94373796
Clauwheee, ik moest heel kort geleden nog aan je denken, leuk je hier weer te zien :)
pi_94374092
miss_d! :W Alive and kicking! Ik heb ook wel vaak even aan jullie gedacht hoor, maar voor mezelf was het beter hier niet veel meer te kijken. Nu (mag het) wel weer ;-).
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
pi_94379139
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 maart 2011 21:49 schreef clauwheee het volgende:
:W

Eng, maar ik doe het toch! Ik ben al heul veul jaren op FOK! maar heb de afgelopen anderhalf jaar alleen maar gelurkt...en nu...nu rammel ik ;-). De 'OUDjes' zullen me nog wel kennen maar het grootste gedeelte niet denk ik. Geen idee of het me lukt, maar ga het weer proberen op te pakken hier in OUD.

Mijn rammelstatus: ik rammel al wel een paar jaartjes, maar geduld gehad omdat vriendlief jonger is. Inmiddels goede gesprekken gehad samen en we willen er binnenkort voor gaan. Ben vorige maand met de pil gestopt om te kijken hoe het met de cyclus gaat...Misschien toevalstreffer maar deze maand op de kop af 28 dagen. Vanmiddag alvast foliumzuur gekocht...
He Clauwheee!!! :W Wat leuk om je hier weer te zien! Ik ken je nog wel van eerder (was eerder Zabb). Spannend hoor, hoe het gaat!
pi_94385289
Oooh, nog best veel bekenden hier dus :W. Alleen onder een andere naam zie ik al wel her en der in OUD :).
Ja echt wel spannend. Heb alleen zo weinig geduld :D. Ik was enorm blij toen we het er vorige maand over hebben gehad. Toen vond ik de pil weg doen en kijken hoe de cyclus is al een hele stap. Nu is deze maand mijn cyclus gelijk erg regelmatig en wil ik al meer :@. Maar goed, dat kan een toevalstreffer zijn. En ik durf nog niet van vriendlief te verlangen dat ie gelijk zo ver is. Een voorzichtige tactiek en goede momenten heeft hier gewerkt namelijk ;). Hij is zeven jaar jonger trouwens.
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
  Jubileum moderator zondag 20 maart 2011 @ 19:20:17 #208
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_94386748
Clau! :*
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
pi_94391039
Clauwheee welkom!! :)

Ik ben dan eindelijk ongesteld geworden, na 36 dagen.
Nu dan eindelijk voor het echie!
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
  † In Memoriam † maandag 21 maart 2011 @ 12:32:34 #210
309370 Nanadu
pi_94415023
welkom Clauwhee

Wat leuk dat je over kan naar het volgende topic CrazyMoon

Ik rammel nog vrolijk door. Ik was vrijdag naar de huisarts en daar zit ook een geboortecentrum in met als resultaat allemaal zwangere vrouwen in de wachtkamer. Dan kan ik alleen maar denken ik wil ook nog een kindje! Verder heb ik vandaag 1 sollicitatiebrief op de bus gegooid, dus ben benieuwd!
pi_94420777
Clauwhee, welkom! Ik ben zelf vrij nieuw hier, volgens mij 'ken' ik je niet.

CrazyMoon, heel veel succes in het volgende topic! *O*
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_94432250
CrazyMoon *O* veel plezier met het maken van een prachtig babietje ;)

Nanadu: Afwachten wat de sollicitatie brief je allemaal gaat brengen! Veel succes alvast daarmee :)

Gisteren een poging gedaan om m'n tegoed bon in te wisselen ;) Maar vriendje had 3 biertjes op en vond zichzelf te dronken + wil het moment graag herinneren als het gaat gebeuren hahaha :P
pi_94433599
huh, sorry, verkeerde topic.
pi_94434433
Thanx!!

Haha bellelena, kan hij het na 3 biertjes al niet meer herinneren hihi
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_94436509
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 19:43 schreef CrazyMoon het volgende:
Thanx!!

Haha bellelena, kan hij het na 3 biertjes al niet meer herinneren hihi
:P
Haha, ja te ernstig echt!

Vooruit, hij is maar een klein mannetje (krap aan 1.70 en weinig kilo's) dus dat gaat vrij vlot dan, maar toch idd..
pi_94508950
Hahaha geeft ook niks, wel lief dat hij het wil herinneren :p

Hier is mijn ongi weer minder, vind het wel weer spannend worden. Vriend vroeg gister of ik al extra foliumzuur slik, hij is er dus ook mee bezig hihi
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_94509752
Hallo dames,

Ik wist niet van het bestaan van dit topic maar ik ben nu al blij dat het bestaat :).
Sinds een maand of 5 rammelt het bij mij aan alle kanten, en soms wordt ik er gek van, vooral omdat ik heel goed weet dat het nu gewoon niet eerlijk zou zijn naar een klein mini-mensje toe, Ik heb altijd gezegd dat ik een kindje een stabiele en stevige basis wil geven, en aangezien ik nu nog geen vast contract heb, mijn vriend op dit moment werkeloos is, we in een klein appartement wonen, en nog 100 andere dingen niet zijn zoals wij ze willen, Maar dat betekent helaas niet dat ik moeder natuur in de ijskast kan zetten :P

De afgelopen maanden is het qua anticonceptie 1 groot drama geweest, met als absolute topper een baarmoeder/eierstok ontsteking, en daardoor werd alles nog even extra op scherp gezet, Ik had daarna alles willen laten varen als ik maar de garatie zou krijgen dat alles nog werkt zoals het in mijn ogen zou moeten, Helaas zijn er geen garanties maar heb ik na een goed gesprek met de gyneacoloog wel het vertrouwen dat het goed zit :)

Vriendlief en ik fantaseren natuurlijk wel over de toekomst en nadat hij mij in december ten huwelijk heeft gevraagd is dat alleen nog maar meer geworden *; , Nu gaan we in 2013 eerst trouwen en dan daarna hopenlijk heeeeeel snel de rammelaars uit schakelen :)

Maar tot het zover is ben ik blij dat er een topic is waar ik duidelijk niet de enige ben!
S. 2014
J. 2016
pi_94517675
Welkom gewoonmezelf87! Wat eng van die ontsteking zeg! Hopelijk gaat dat niks in de weg zitten en kan je lichaam het allemaal goed herstellen. En daar heeft het ook nog even de tijd voor zo te zien. Ook fijn dat je er met de gyn een goed gesprek over hebt kunnen voeren. Alvast gefeliciteerd met de bruiloft! 2013 is nog best een eindje, maar de tijd gaat ook altijd weer zo snel voorbij dat het zomaar opeens al 2013 kan zijn ;) (Al hoop ik wel dat ik tegen die tijd hier allang ben weggeweest en wellicht alweer terug voor een tweede rammelcyclus haha!)
Hoe zit het met je vriend? Heb je al aan hem vertelt over je gerammel, of hou je het nog echt even voor jezelf? En andere mensen in je omgeving, al vrienden e.d. met kinderen? [/nieuwsgierigheid]

Crazymoon: Wha, wat cool dat je vriend er ook al zo mee bezig is! En ik vond het idd ook schattig van mijn vriendje dat ie het zich wel graag wil herinneren ;)

Hier ongesteld, ben de laatste tijd mijn cyclus eens wat meer aan het bijhouden. Mn cyclus was een jaar of twee geleden redelijk onregelmatig geworden. Soms netjes na 1 maand, maar soms zaten er ook 2 of 3 maanden tussen. De laatste paar maanden was het weer meer regelmatig, elke keer zo'n 34 dagen ertussen. Maar nu opeens maar 24 dagen! Dat is wel heel kort! Hopelijk een uitzondering. Anyway, ik rammel lekker verder, ondanks de drukte op school/werkjes. En als m'n vriendje dan z'n tentamens binnenkort weer achter de rug heeft ga ik maar weer eens met m'n bonnetje zwaaien haha!
pi_94527027
Dank je wel bellelena :)

Die ontsteking is inderdaad heel eng geweest, en ik ben ook heel boos geweest op mezelf, Ik had een koperspiraal laten zetten ondanks dat ik dat niet zo'n prettig idee vond, maar die accepteert mijn lijf niet, gevolg ontsteking, Volgens de gyn waren we er snel bij en het feit dat mijn cyclus zich deze maand weer normaal heeft opgevat verwacht zij geen problemen meer, Ik moet alleen weer even wennen, bij ieder krampje of steekje ben ik gealarmeerd!

Mijn vriend is zeer zeker op de hoogte van mijn gerammel en af en toe maakt hij 'grappige' opmerkingen waarvan hij duidelijk niet door heeft wat een impact dat heeft op mijn gerammel,Hij wil heel graag kinderen, als het aan hem ligt een heel huis vol, zolang het dan maar de mijne zijn O+ Verder weet mijn moeder wel van mijn gerammel en een hele goede vriendin weet het ook, Zij heeft een klein moppie van bijna 2 waar ik veel dingen mee onderneem en ik kan voor haar weinig verborgen houden, Verder hou ik het maar een beetje voor mezelf, dan kan ik het nog weg duwen als ik er echt niet aan wil denken.

Ik hoop voor jou en voor alle dames eigenlijk dat jullie doorschuiven naar het andere topic en weer terug zijn voor een 2e of 3e rammelronde tegen de tijd dat ik getrouwd ben en eindelijk het gerammel mag gaan oplossen :P

Ik vraag mij wel 1 ding af, Is het herkenbaar voor jullie dat anticonceptie zo onnatuurlijk voelt als alles zo rammelt, Ik was van de pil afgehaald vanwege hormoon overgevoeligheid, toen heb ik gekozen voor een koperspiraal die 2x fout gezet is en bij de 3e x voor een ontsteking zorgde, daarna de nuvaring maar daar reageerde ik gevoelsmatig heel panisch op omdat ik geen voorwerpen meer in mn baarmoeder/baarmoederhals wil hebben, Dus nu sinds vandaag weer aan de pil gegaan want ik heb geen andere keuze meer, maar het voelt heel tegenstrijdig met al dat gerammel :{
S. 2014
J. 2016
pi_94535328
Wow gewoonmezelf87! Dat is zeker wel een heavy verhaal geworden zo. Wel heel fijn dat deze maand je cyclus zich toch weer gewoon hervat heeft, ik hoop mee dat die zo zal blijven! Kan me voorstellen dat je wel van elk krampje schrikt. Hopelijk kan dat slijten als je cyclus netjes opgang blijft.

Ik ben zelf een paar jaar geleden gestopt met de pil omdat ik het zelf niet prettig meer vond voor m'n lichaam. En het bevalt me heel erg goed, wij hebben nu het condoom als anticonceptie omdat ik niets geks in mijn lichaam wil hebben. Voor ons geen probleem, en mocht er iets gebeuren dan was het voor ons allebei niet erg geweest. Inmiddels dus bijna zover dat we ze bewust kunnen laten liggen! Super spannend! Toen ik stopte met de pil was dit nog voor mijn gerammel, het lijkt me inderdaad best 'tegenstrijdig' als je zo rammelt en dan toch elke keer maar weer de pil inneemt. Aan de andere kant heb je al een heel mooi vooruitzicht om vanaf nu langzaam aan naar toe te leven, 2013! Maar als je de hormonen niet prettig vindt en/of overgevoelig voor bent, dan raad ik je best het condoom aan.

Wat leuk dat je er wel al zo afentoe met je vriend over kunt praten en dat hij ook graag kindjes wil! De impact van de grappige opmerkingen zijn ook herkenbaar ja! En dat die mannen zich daar dan totaal niet bewust van zijn :P
Ik hou het gerammel ook wel stil voor de buitenwereld, ook mijn beste vrienden en vriendinnen weten van niets. Eén stel van onze vriendengroep heeft al een kindje (en zijn getrouwd ook), en een andere hele goede vriendin is sinds een jaartje vreselijk aan het rammelen maar haar vriend wil nog niet. Ik heb wel aan d'r vertelt dat ik graag een kindje wil, maar niet dat ik echt zo erg rammel en dat het vooruitzicht is dat we binnen zeer korte tijd ervoor gaan. Dat komt vooral omdat vriendje+ik nog studeren en niemand verwacht het van ons, ze verwachten dat we eerst vaste banen zullen gaan zoeken e.d. en hebben helemaal nog niet door dat we eigenlijk al wel een stapje verder zijn. Ook het stel met het kindje, zijn moeder vroeg laatst aan ze: En wanneer krijgen bellelena+vriend een kindje? Toen hadden ze gezegd: Ben je mal, die studeren nog! Maar die moeder heeft ons gewoon stiekem door :P Anyway, ik denk daarom mijn keuze om mijn gerammel niet met de vriendengroep te delen, ze merken het vanzelf wel ;)

Dit topic is dus eigenlijk een beetje mijn 'beste vriendin' in tijden van dit gerammel, hier kan ik het lekker van me afschrijven en delen met anderen. Dus zeer gezellig dat je ook langskomt hier!
pi_94548971
Jeetje, gewoonmezelf87, dan schrik je je rot! Fijn dat je nu wel weer vooruit kunt kijken. Hoop voor je dat het zo goed blijft gaan!

CM fijn dat je vriend zo goed meedenkt en oe oe oe spannend allemaal!

Wat jij zegt bellelena is wel heel herkenbaar. Het staat mij al heel lang tegen, al die troep in m'n lichaam. Voornaamste reden hier om te stoppen was dus ook dat ik me wel weer eens gewoon mezelf wilde voelen. Heerlijk.
Voordeel vind ik dat als je dan besluit om voor het echie te gaan, je de 'ontpil' periode over kan slaan, omdat je die al hebt gehad. Vind ik zelf wel een fijne gedachte.

Vind ook heerlijk om hier even mee te lezen en posten. De heren hebben inderdaad niet door wat voor impact sommige opmerkingen hebben. Die van mij vroeg van de week 'maar lief, lijkt je dat niet ontzettend zwaar, bevallen?'. Hij was duidelijk blij dat dat gedeelte niet bij hem ligt :D. Heb gezegd dat hij maar moet aangeven wanneer ik de foliumzuur pot kan gaan gebruiken :P.

Denk dat ze het bij ons ook nog niet echt verwachten. Ik heb net de 30 aangetikt, maar vriendlief is zeven jaar jonger. Alleen m'n tante, die maar zeven jaar ouder is, weet het een beetje. Het is me gelukt het er verder nog niet teveel over te hebben. Al laat m'n mams wel regelmatig blijken dat ze met smart zit te wachten op haar dochters (heb een tweelingzus) :). In mijn omgeving zijn ze al grotendeels aan de tweede ronde bezig, dus ik loop zwaar achter :P.
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
  donderdag 24 maart 2011 @ 11:57:59 #222
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_94549300
Clauwhee, ik vind het zo leuk je hier weer te zien! :Y
Ik hoop dat je snel een stapje verder kan! :*
***
  donderdag 24 maart 2011 @ 12:07:57 #223
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_94549683
wowhee clauwhee, wb en succes!!! spannend!
in de haak.
pi_94550237
gewoonmezelf87, wat een eng verhaal! Gelukkig is het op tijd ontdekt en goed behandeld...

Ik ben ook al een paar jaar geleden gestopt met de pil, omdat ik 10 jaar kunstmatige hormonen wel genoeg vond. Bovendien moest ik overstappen op een nieuwe pil en die beviel niet zo goed. En hoewel ik nooit echt last van bijwerkingen had, voelde ik me na het stoppen toch beter. Blijkbaar hadden de hormonen meer invloed dan ik dacht...

Mijn zus weet wel dat wij binnenkort 'aan de slag' willen gaan :P . Zij is inmiddels bezig voor een tweede kindje, het zou wel heel tof zijn als we samen zwanger zijn (ze is 9 jaar ouder dan ik)! Verder had ik eigenlijk net tegen vrienden gezegd dat we voorlopig nog geen kinderen wilden, omdat ik ervan uitging dat mijn vriend er zo over dacht. Dus voorlopig laat ik dat maar zo. Des te groter is de verrassing :+ .
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_94550951
BE, wederzijds :*
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')