Ik hou niet zo van bourgondisch, hoeveel korter moet het dan?quote:Op zaterdag 5 februari 2011 21:44 schreef dandybleu het volgende:
maar mag natuurlijk ook korter als je niet van "bourgondisch houd....."
			
			
			
			ja dat kwam door het radio programma van de avro "opium"quote:Op zondag 6 februari 2011 04:53 schreef Rapaille het volgende:
TS, ben je op dit idee gekomen tijdens het roken van heroïne?
			
			
			
			Pan zonder laagjes nemen: krassen zoveel je wilt.quote:Op zondag 6 februari 2011 00:14 schreef Saarbarbaar het volgende:
Maar die zilverfolie/aluminiumfolie bekrast die pan toch? Kan op lange termijn nooit echt goed zijn...
(als het ondertussen een beetje verschuift ofzo)
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			ja oke...ha ha ja ik heb bij mn campingset ook nog steeds een alu pannetje.....en die gebruik ik ook elke zomer weer..... ja weet dat het afgeraden word...maar is een stukje nostalgie.....quote:Op maandag 7 februari 2011 16:10 schreef MarcelR het volgende:
De combinatie aluminiumfolie, sinaasappelsap/rode wijn en langdurig bereiden, lijkt mij voor veelvuldig gebruik niet echt bevorderlijk voor je gezondheid. Het zuur lost namelijk het aluminium op...
			
			
			
			quote:Op zondag 6 februari 2011 10:36 schreef ErkendFokker het volgende:
Kom jij uit Groningen? Er loopt altijd iemand zijn kat uit te laten, en hij lijkt op jou
			
			
			
			ha ja stomen is heel in de mode hey? maar ik vind dat zo saai eten zonder krokante stukjes.....ja at wel vast staat is dat stomen goed is voor de gezondheid.....quote:Op maandag 7 februari 2011 14:04 schreef RobinOok het volgende:
Nah, En Papillote is meer gaar stomen, hij bakt het echt en krijgt knapperige stukjes kip.
			
			
			
			| 
 | 
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |