abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_92400648
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 februari 2011 21:44 schreef dandybleu het volgende:
maar mag natuurlijk ook korter als je niet van "bourgondisch houd....."

Ik hou niet zo van bourgondisch, hoeveel korter moet het dan?
pi_92400672
TS, ben je op dit idee gekomen tijdens het roken van heroïne?
pi_92400689
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 04:53 schreef Rapaille het volgende:
TS, ben je op dit idee gekomen tijdens het roken van heroïne?
ja dat kwam door het radio programma van de avro "opium"

maar wat lekker is is bijna onbetwistbaar......oven schotels of zilverpapier schotels zijn jummie jummie
pi_92401719
Ik deed dit vroeger wel eens maar dan in een oven.
  zondag 6 februari 2011 @ 10:36:24 #30
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_92402332
Kom jij uit Groningen? Er loopt altijd iemand zijn kat uit te laten, en hij lijkt op jou :)
pi_92457698
TS heeft de papillotte ontdekt. Doen ze al eeuwen met bananenblad, papier, folie en anders zuks...

"Zelf ontdekt" :|W
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 00:14 schreef Saarbarbaar het volgende:
Maar die zilverfolie/aluminiumfolie bekrast die pan toch? Kan op lange termijn nooit echt goed zijn...

(als het ondertussen een beetje verschuift ofzo)
Pan zonder laagjes nemen: krassen zoveel je wilt.
  maandag 7 februari 2011 @ 14:04:26 #32
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_92457950
Nah, En Papillote is meer gaar stomen, hij bakt het echt en krijgt knapperige stukjes kip.
  maandag 7 februari 2011 @ 15:25:30 #33
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_92461016
Dat iemand anders het al heeft gedaan betekent toch niet dat hij het niet zelf ontdekt heeft. Zelf ontdekken is toch als je nog niet weet dat het kan en dat je geen hulp erbij hebt gehad?
pi_92463058
De combinatie aluminiumfolie, sinaasappelsap/rode wijn en langdurig bereiden, lijkt mij voor veelvuldig gebruik niet echt bevorderlijk voor je gezondheid. Het zuur lost namelijk het aluminium op...
pi_92468890
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 16:10 schreef MarcelR het volgende:
De combinatie aluminiumfolie, sinaasappelsap/rode wijn en langdurig bereiden, lijkt mij voor veelvuldig gebruik niet echt bevorderlijk voor je gezondheid. Het zuur lost namelijk het aluminium op...
ja oke...ha ha ja ik heb bij mn campingset ook nog steeds een alu pannetje.....en die gebruik ik ook elke zomer weer..... ja weet dat het afgeraden word...maar is een stukje nostalgie.....
  maandag 7 februari 2011 @ 18:33:14 #36
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_92468926
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 10:36 schreef ErkendFokker het volgende:
Kom jij uit Groningen? Er loopt altijd iemand zijn kat uit te laten, en hij lijkt op jou :)
pi_92469495
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 14:04 schreef RobinOok het volgende:
Nah, En Papillote is meer gaar stomen, hij bakt het echt en krijgt knapperige stukjes kip.
ha ja stomen is heel in de mode hey? maar ik vind dat zo saai eten zonder krokante stukjes.....ja at wel vast staat is dat stomen goed is voor de gezondheid.....
pi_92546124
Ach, als je iets besprenkelt met, én rode wijn, én sinasappelsap, én pindakaas...... :r
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')