en ook nog goedkoper. echt een topprijsquote:Op woensdag 2 februari 2011 10:45 schreef bioloogje het volgende:
Die van de Hema zijn duidelijk stukken beter te eten.
quote:Op woensdag 2 februari 2011 10:44 schreef FutureFairytale het volgende:
vind de vulling van multivlaai niet lekker en hou sowieso niet van vlaaibodems. hema heeft ook koekdeegbodems en cake en de appelkruimelvlaai (met vlaaibodem) blijft heerlijk
Daar hebben we er echt veel van in Utrecht.quote:Op woensdag 2 februari 2011 10:50 schreef friekin_ het volgende:
Gewoon Limburgse vlaaien regelen bij Limburgse bakker.
Dan gewoon appeltaart kanenquote:Op woensdag 2 februari 2011 10:52 schreef Biogarde het volgende:
[..]
Daar hebben we er echt veel van in Utrecht.
Online bestellen en moeten ophalen is soberzo niet echt een anno 2011 handigheid?quote:Op woensdag 2 februari 2011 10:55 schreef spaceben het volgende:
Multivlaai is wel makkelijk, online bestellen, ophalen klaar.
En er zitten erg lekkere tussen.
Maar hier is iedereen zowiezo een beetje vlaai moe...
Hema is nog makkelijker, ophalen klaar!quote:Op woensdag 2 februari 2011 10:55 schreef spaceben het volgende:
Multivlaai is wel makkelijk, online bestellen, ophalen klaar.
En er zitten erg lekkere tussen.
bij gebrek aan beter is het prima te doen...quote:Op woensdag 2 februari 2011 10:59 schreef Klonk het volgende:
Geen van beide, vieze industriezooi. Beter geen vlaai vreten dan een vlaai van een die bedrijven. Verse vlaaien van een bakker uit Limboland of anders niets
Jij bent die zuurpruim die op een verjaardag eerst gaat vragen waar de vlaai vandaan komt, voordat je besluit of deze wel goed genoeg voor je is?quote:Op woensdag 2 februari 2011 10:59 schreef Klonk het volgende:
Geen van beide, vieze industriezooi. Beter geen vlaai vreten dan een vlaai van een die bedrijven. Verse vlaaien van een bakker uit Limboland of anders niets
Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.quote:Op woensdag 2 februari 2011 11:05 schreef mschol het volgende:
[..]
bij gebrek aan beter is het prima te doen...
oh jawel hoor..quote:Op woensdag 2 februari 2011 11:11 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.
[ afbeelding ]
De slagroomtaart van de hemaquote:Op woensdag 2 februari 2011 11:24 schreef andreas612 het volgende:
ke.. aangezien "vlaai" dus niet zo'n succes wordt, dan is wellicht een "boeren appeltaart" een beter idee?
Wellicht nog van bakkerij bart?
Ziet eruit alsof-ie al een keer gegeten is.quote:Op woensdag 2 februari 2011 11:11 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.
[ afbeelding ]
Martinus ijstaartvlaaiquote:Op woensdag 2 februari 2011 13:59 schreef k_man het volgende:
[..]
Ziet eruit alsof-ie al een keer gegeten is.
Doet me denken aan de Christoffeltaart die de banketbakker hier verkoopt. Heel duur (je betaalt zo 20 euro voor een fatsoenlijk formaat taart) maar zo lekkerquote:Op woensdag 2 februari 2011 11:11 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.
[ afbeelding ]
In Weert is het Martinus, in de buurt van Roermond is het idd Christoffelquote:Op woensdag 2 februari 2011 14:35 schreef pussywillow het volgende:
[..]
Doet me denken aan de Christoffeltaart die de banketbakker hier verkoopt. Heel duur (je betaalt zo 20 euro voor een fatsoenlijk formaat taart) maar zo lekker![]()
nee, niet nodig, ik kom alleen op limburgse verjaardagen en weet dat ze daar allemaal hun vlaai bij de lokale bakker kopenquote:Op woensdag 2 februari 2011 11:10 schreef bioloogje het volgende:
[..]
Jij bent die zuurpruim die op een verjaardag eerst gaat vragen waar de vlaai vandaan komt, voordat je besluit of deze wel goed genoeg voor je is?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |