Precies het is nog steeds relevantquote:Op dinsdag 25 januari 2005 00:22 schreef Oblivion het volgende:
Ontopic alsjeblieft.![]()
Ondanks dat het topic gekickt is, wil niet zeggen dat de info niet interessant is.![]()
lijkt op de manier waarop ik het klaarmaak, maar doe je er geen kruiden en sambal bij?quote:Op dinsdag 25 januari 2005 08:37 schreef Sorella het volgende:
Ik gooi altijd trassie in mijn nasi
arachide olie in wok gooien
trassie erbij doen
prei (in kleine stukjes) erbij doen
katenspek (in stukjes) erbij doen
eieren breken en er bij doen
ham ( in kleine stukjes) erbij doen
Bij elke handeling een minuut of twee wachten tot je het volgende erbij doet.
roeren tot het ei gestold is.
gekookte rijst erbij doen.
mijn nasi zonder trassie is geen nasiquote:Op dinsdag 25 januari 2005 08:37 schreef Sorella het volgende:
Ik gooi altijd trassie in mijn nasi
arachide olie in wok gooien
trassie erbij doen
prei (in kleine stukjes) erbij doen
katenspek (in stukjes) erbij doen
eieren breken en er bij doen
ham ( in kleine stukjes) erbij doen
Bij elke handeling een minuut of twee wachten tot je het volgende erbij doet.
roeren tot het ei gestold is.
gekookte rijst erbij doen.
Het is uit gemakzucht en weinig in huis hebben ontstaan. We noemen dit eigenlijk ook nasi kampoeng (made out of scratch), weinig in huis maar toch een lekker warm maaltje.quote:Op donderdag 27 januari 2005 07:55 schreef Troel het volgende:
corned beef door de nasi goreng? Ik ben niet echt een corned beef fan, maar is een varkenslapje niet veeeeeel lekkerder?
nee die troep dat je bij de 'chinees' haalt is een combo van chinees etenen indonesischquote:Op vrijdag 7 juni 2002 15:44 schreef Erosjuhhh het volgende:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |