Nee.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:24 schreef Watertornado het volgende:
[..]
[..]
Ja.
Is niet zo heel duidelijk hè.
Ja maar jijquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:24 schreef AirwiN het volgende:
[..]
Ik kan uit je post niet opmaken of ik deel uitmaak van die groep.
Het is nu soepquote:
Ik wel in die van jouquote:
Geen tijd...quote:
Courgette: In plakjes snijden.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:22 schreef PeuRac het volgende:
misschien moet ik ook maar eens wat gaan koken
Ja, maar dat is natuurlijk heel wat andersquote:
Ik ben de hele tijd al op msnquote:
ik zou niet durven!quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:25 schreef stbabylon het volgende:
Wie heeft mij trouwens een hond ge-whatsapped, hoe komt diegene aan mijn nummer en waarom heb ik zijn/haar nummer niet?
Succesquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Snuitebolletje het volgende:
Op naar de schoonheidsspecialiste
Wel even stoere emo's erbij gezocht natuurlijk ter compensatie
Voor dat korte stukje naar Londen, tegen de tijd dat je je broodje half ophebt wordt alles weer opgehaald, hete thee achterin je giegel want ze gaan alweer landenquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:23 schreef stbabylon het volgende:
Wat is er mis met vliegen met KLM, vlieg er elke week twee keer mee, best relaxed. Aardige stewardessen, gratis drank en snacks
Kom jij eens aan met courgette hoor.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Courgette: In plakjes snijden.
Beslag maken van 1 ei, wat bloem en nootmuskaat: Kloppen tot klontjes weg zijn maar beslag niet al te dik is.
Courgette's door het beslag halen
Olie (veel olie) in een pan en de Courgette schijfjes in beslag laten 'frituren'
Wanneer ze goudbruin zijn eruit halen.
Oven opwarmen tot 180 graden
Schijfjes in ovenschaal, over laag 1 tomaten puree en daarover Parmezaanse (liefste 2 kaassoorten, een scherpe en milde).
Daarover weer courgette schijfjes en daarover weer tomatenpuree en Parmezaanse kaas.
half uur in oven en voila, super lekker gerecht.
Lekkerste is tomaten pureren en daardoor basilicum en knoflook doen.
Dat is me teveel werk voor vanavondquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Courgette: In plakjes snijden.
Beslag maken van 1 ei, wat bloem en nootmuskaat: Kloppen tot klontjes weg zijn maar beslag niet al te dik is.
Courgette's door het beslag halen
Olie (veel olie) in een pan en de Courgette schijfjes in beslag laten 'frituren'
Wanneer ze goudbruin zijn eruit halen.
Oven opwarmen tot 180 graden
Schijfjes in ovenschaal, over laag 1 tomaten puree en daarover Parmezaanse (liefste 2 kaassoorten, een scherpe en milde).
Daarover weer courgette schijfjes en daarover weer tomatenpuree en Parmezaanse kaas.
half uur in oven en voila, super lekker gerecht.
Lekkerste is tomaten pureren en daardoor basilicum en knoflook doen.
Yes, ma´mquote:
Courgettes zijn een hekele groente hier..quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Courgette: In plakjes snijden.
Beslag maken van 1 ei, wat bloem en nootmuskaat: Kloppen tot klontjes weg zijn maar beslag niet al te dik is.
Courgette's door het beslag halen
Olie (veel olie) in een pan en de Courgette schijfjes in beslag laten 'frituren'
Wanneer ze goudbruin zijn eruit halen.
Oven opwarmen tot 180 graden
Schijfjes in ovenschaal, over laag 1 tomaten puree en daarover Parmezaanse (liefste 2 kaassoorten, een scherpe en milde).
Daarover weer courgette schijfjes en daarover weer tomatenpuree en Parmezaanse kaas.
half uur in oven en voila, super lekker gerecht.
Lekkerste is tomaten pureren en daardoor basilicum en knoflook doen.
quote:
Het kon zijn dat je gister van gedachten was veranderd.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:25 schreef Samzz het volgende:
Ja maar jijDat moet de vraag toch beantwoorden, niet?
Ik moet zo opgedofd dineren met Nederlandse, Belgische en Duitse countrymanagers...geen zin in, ben te moequote:
Aubergines bedoel jequote:Op woensdag 12 januari 2011 19:27 schreef missbehavin het volgende:
[..]
Courgettes zijn een hekele groente hier..
Country?quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:28 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Ik moet zo opgedofd dineren met Nederlandse, Belgische en Duitse countrymanagers...geen zin in, ben te moe
quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:27 schreef Samzz het volgende:
[..]
Braaf! Dan mag je nu een kusjekoekje!
quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:27 schreef PeuRac het volgende:
[..]
Dat is me teveel werk voor vanavond
Ik ben dan ook helemaal niet saai. Maar dat antwoord was makkelijker.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:27 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Als er een schepper zou zijn is hij erg wreed, de saaiste dozen in de lekkerste pakketjes.
![]()
Om maar met metaforen te spreken.
Baas betaaldquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:27 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Voor dat korte stukje naar Londen, tegen de tijd dat je je broodje half ophebt wordt alles weer opgehaald, hete thee achterin je giegel want ze gaan alweer landenEnige voordeel is dat je landt op Heathrow, maar verder vind ik het zonde van het geld eigenlijk.
quote:
Hoe erg "moeten" is het?quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:28 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Ik moet zo opgedofd dineren met Nederlandse, Belgische en Duitse countrymanagers...geen zin in, ben te moe
Met z'n allen linedancen na het toetje!quote:
quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:29 schreef AirwiN het volgende:
[..]
Met z'n allen linedancen na het toetje!
Buckle up!quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:29 schreef AirwiN het volgende:
[..]
Met z'n allen linedancen na het toetje!
wel karbonade, maar dan met wat groente die snel gewokt worden erbij. Oei en knoflookquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:28 schreef Aneurism het volgende:
[..]Erwtjes uit een potje met schouderkarbonade dan maar...
![]()
Nederlanders, kookbarbaren..
quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:27 schreef missbehavin het volgende:
[..]
Courgettes zijn een hekele groente hier..
Het hoeft niet hoor, genoeg anderen die wel een koekje lustenquote:
quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:29 schreef Aneurism het volgende:
[..]Gewoon vreten wat de pot schaft
* Aneurism vuist op tafel!
Ah, de saaie doos die aan de kant blijft zitten is ook van de partij.quote:
quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:28 schreef Samzz het volgende:
[..]
Ik ben dan ook helemaal niet saai. Maar dat antwoord was makkelijker.
Niet de muziekstijl.quote:
De hoedown, throwdownquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:29 schreef AirwiN het volgende:
[..]
Met z'n allen linedancen na het toetje!
* AirwiN denkt gagball en zweepquote:
k eet geen koude kip hoorquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:30 schreef CherryLips het volgende:
O, ben vergeten de kip uit de vriezer te halen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |