Nee.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:24 schreef Watertornado het volgende:
[..]
[..]
Ja.
Is niet zo heel duidelijk hè.
Ja maar jijquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:24 schreef AirwiN het volgende:
[..]
Ik kan uit je post niet opmaken of ik deel uitmaak van die groep.
Het is nu soepquote:
Ik wel in die van jouquote:
Geen tijd...quote:
Courgette: In plakjes snijden.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:22 schreef PeuRac het volgende:
misschien moet ik ook maar eens wat gaan koken
Ja, maar dat is natuurlijk heel wat andersquote:
Ik ben de hele tijd al op msnquote:
ik zou niet durven!quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:25 schreef stbabylon het volgende:
Wie heeft mij trouwens een hond ge-whatsapped, hoe komt diegene aan mijn nummer en waarom heb ik zijn/haar nummer niet?
Succesquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Snuitebolletje het volgende:
Op naar de schoonheidsspecialiste
Wel even stoere emo's erbij gezocht natuurlijk ter compensatie
Voor dat korte stukje naar Londen, tegen de tijd dat je je broodje half ophebt wordt alles weer opgehaald, hete thee achterin je giegel want ze gaan alweer landenquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:23 schreef stbabylon het volgende:
Wat is er mis met vliegen met KLM, vlieg er elke week twee keer mee, best relaxed. Aardige stewardessen, gratis drank en snacks
Kom jij eens aan met courgette hoor.quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Courgette: In plakjes snijden.
Beslag maken van 1 ei, wat bloem en nootmuskaat: Kloppen tot klontjes weg zijn maar beslag niet al te dik is.
Courgette's door het beslag halen
Olie (veel olie) in een pan en de Courgette schijfjes in beslag laten 'frituren'
Wanneer ze goudbruin zijn eruit halen.
Oven opwarmen tot 180 graden
Schijfjes in ovenschaal, over laag 1 tomaten puree en daarover Parmezaanse (liefste 2 kaassoorten, een scherpe en milde).
Daarover weer courgette schijfjes en daarover weer tomatenpuree en Parmezaanse kaas.
half uur in oven en voila, super lekker gerecht.
Lekkerste is tomaten pureren en daardoor basilicum en knoflook doen.
Dat is me teveel werk voor vanavondquote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Courgette: In plakjes snijden.
Beslag maken van 1 ei, wat bloem en nootmuskaat: Kloppen tot klontjes weg zijn maar beslag niet al te dik is.
Courgette's door het beslag halen
Olie (veel olie) in een pan en de Courgette schijfjes in beslag laten 'frituren'
Wanneer ze goudbruin zijn eruit halen.
Oven opwarmen tot 180 graden
Schijfjes in ovenschaal, over laag 1 tomaten puree en daarover Parmezaanse (liefste 2 kaassoorten, een scherpe en milde).
Daarover weer courgette schijfjes en daarover weer tomatenpuree en Parmezaanse kaas.
half uur in oven en voila, super lekker gerecht.
Lekkerste is tomaten pureren en daardoor basilicum en knoflook doen.
Yes, ma´mquote:
Courgettes zijn een hekele groente hier..quote:Op woensdag 12 januari 2011 19:26 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Courgette: In plakjes snijden.
Beslag maken van 1 ei, wat bloem en nootmuskaat: Kloppen tot klontjes weg zijn maar beslag niet al te dik is.
Courgette's door het beslag halen
Olie (veel olie) in een pan en de Courgette schijfjes in beslag laten 'frituren'
Wanneer ze goudbruin zijn eruit halen.
Oven opwarmen tot 180 graden
Schijfjes in ovenschaal, over laag 1 tomaten puree en daarover Parmezaanse (liefste 2 kaassoorten, een scherpe en milde).
Daarover weer courgette schijfjes en daarover weer tomatenpuree en Parmezaanse kaas.
half uur in oven en voila, super lekker gerecht.
Lekkerste is tomaten pureren en daardoor basilicum en knoflook doen.
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |