Het is maar wat je gewend bent.quote:Op vrijdag 7 januari 2011 15:46 schreef boem-dikkie het volgende:
In geldnood. Right. Gewoon werken in een ander restaurant voor hetzelfde loon als een normale chefkok. Kun je prima van leven lijkt me.
Iemand die vlees dode stukkie beest noemt zal sowieso weinig snappen van goed eten.quote:Op vrijdag 7 januari 2011 22:46 schreef Beardy het volgende:
Ik snap het niet, chefkoks die meerdere restaurants hebben waar ze dus bijna nooit komen, omdat ze met andere dingen bezig zijn; als gast ga je dus naar 'het restaurant van' terwijl die er gewoon niet IS, laat staan aan jouw dode stukkie beest werkt. Het is niet alleen die wat onsmakelijke Den Blijker, ook die Gordon Ramsey en zo doen dat.
Dus euh ..... waarom ga je daar dan voor veel geld zitten eten?
Omdat die chefs wel degelijk een vinger in de pap houden, en daardoor kwaliteit garanderen. Als je bij de Lijbrije gaat eten laat je toch ook niet je voorgerecht staan omdat Jonnie Boer daar niet zelf even in heeft geroerd?quote:Op vrijdag 7 januari 2011 22:46 schreef Beardy het volgende:
Ik snap het niet, chefkoks die meerdere restaurants hebben waar ze dus bijna nooit komen, omdat ze met andere dingen bezig zijn; als gast ga je dus naar 'het restaurant van' terwijl die er gewoon niet IS, laat staan aan jouw dode stukkie beest werkt. Het is niet alleen die wat onsmakelijke Den Blijker, ook die Gordon Ramsey en zo doen dat.
Dus euh ..... waarom ga je daar dan voor veel geld zitten eten?
Maar Jonnie staat wel zelf in de keuken mee te werken en controleert aan de pass alles wat er uit gaat en dat doet Den Blijker niet. Die was zelden zelf aanwezig.quote:Op zondag 9 januari 2011 18:31 schreef steve2003 het volgende:
Omdat die chefs wel degelijk een vinger in de pap houden, en daardoor kwaliteit garanderen. Als je bij de Lijbrije gaat eten laat je toch ook niet je voorgerecht staan omdat Jonnie Boer daar niet zelf even in heeft geroerd?
quote:Op zondag 9 januari 2011 20:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar Jonnie staat wel zelf in de keuken mee te werken en controleert aan de pass alles wat er uit gaat en dat doet Den Blijker niet. Die was zelden zelf aanwezig.
TS heeft wat issues m.b.t. Den Blijker. Liet hij ook al zien in in subforum TV.quote:Op zaterdag 8 januari 2011 00:38 schreef Gert het volgende:
Hoe zit dat nou precies dan? Want op de site van Herman den Blijker staat gewoon De Engel nog: http://www.hermandenblijker.nl/de-engel
Precies en wat je al aangaf is inderdaad al in 2009 gebeurd maar nergens sprake van geldnood en ook is De Engel niet verkocht. Blijkbaar afgunst. En men zegt altijd dat Den Blijker nooit kookt, maar dit is ook al niet waar. Naast zijn programma's waarin hij mensen helpt kookt hij op bijv. op events e.d.quote:Op maandag 31 januari 2011 13:03 schreef RobinOok het volgende:
Maar het is wel weer typisch, heeft ie veel restaurants loopt iedereen te zeiken dat ie teveel restaurants heeft en nooit overal achter de kachel kan staan. Heeft ie er 2 is ook niet goed, want dan is het een loser die zijn restaurants niet draaiende kan houden. Maar dat ie met zijn high-end restaurants gewoon last heeft van de crisis schijnt geen optie te zijn.
De Engel is dus wel verkocht, stond in vorig jaar nog in het Rotterdams Dagblad, inclusief reactie van Den Blijker. Het verhaal er achter is dat Lars anders niet te houden was, die wil doorgroeien, dat lukte niet in loondienst bij Herman, anders was hij weggegaan. Het restaurant is verkocht, alleen het pand niet, dat blijft van Den Blijker. Lars huurt het pand van hem.quote:Op maandag 31 januari 2011 16:49 schreef Staal het volgende:
[..]
.....
en ook is De Engel niet verkocht.
....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |