abonnement Unibet Coolblue
pi_91515281
Cross Stitch Professional Platinum heet hij.

Bij een volgend patroon ga ik wel jouw programma gebruiken denk ik.
pi_91525949
Update.



Schaduw in het tapijt erbij, valt helemaal niet op.

Nu bezig met het wit van Brian. *zucht*
pi_91526004
zow je gaat hard tegan
ik ben nog helemaal niets verder gekomen.
pi_91529073
Jeetje tegan,. jij gaat echt superhard! _O_
pi_91632502
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 09:25 schreef Lijnloos het volgende:
appelbanaancitroen, wat een mooie WIPs! Die onderste, is dat van dat bedrukte stof ook? Ziet er wel mooi uit zo met die overgang in kleur als achtergrond.

Hadassa1 Mooie werkjes ook bij jou!!!

Mijn update:
[ afbeelding ]
Dank je, Lijnloos. Het is inderdaad groen bedrukte stof, dus ik hoop dat ik netjes in het midden begonnen ben :)

Mijn vriend wil nu trouwens ook dat ik de mario-wereld ga borduren... Hoe groot is hij precies?
pi_91634252
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2011 21:28 schreef appelbanaancitroen het volgende:

[..]

Dank je, Lijnloos. Het is inderdaad groen bedrukte stof, dus ik hoop dat ik netjes in het midden begonnen ben :)

Mijn vriend wil nu trouwens ook dat ik de mario-wereld ga borduren... Hoe groot is hij precies?
Ik zou het even precies na moeten kijken, maar zo uit mijn hoofd iets van 70cm breed bij iets van 30 of 40 hoog... Zal het effe checken morgen. Heb het op Aida 18 gemaakt (weet neit precies wat de nederlandse maat is, sorry)... bij andere maten heb je natuurlijk ook andere maten bij het eindresultaat...
pi_91664398
quote:
1s.gif Op maandag 3 januari 2011 15:09 schreef Lijnloos het volgende:

Mijsje ouderswetsche leesplank:
[ afbeelding ]

Oh wat leuk, dat leesplankje O+

Ik ben al wat weken op zoek naar een geboortelap, heb er nu eindelijk een paar gevonden die ik leuk genoeg vind. Nu nog een keuze maken en kopen :)
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_91667924
ik ben gister maar is met wat anders begonnen aangezien mijn neefje bijna 2 wordt en voor kinderen je tegenwoordig bijna niet meer weet wat je moet kopen ze hebben alles al wat leuk is ;(
dus ik dacht dan zet ik een foto van hem even over op een borduurpatroon heeft hij later ook nog wat aan als ie ouder is.
pi_91708502
Brian was toch te saai, dat wit, dus maar begonnen met de muren.



Moet alleen nog de muur achter Peter.
pi_91779671
Ok, dilemma. Op de zwarte streep mist een regel kruisjes. Zo laten?

Dat haar ga ik sowieso opnieuw doen van Peter, maar de rest ;( .

pi_91780064
dat is een lange regel kruisjes die mist Tegan... moet je er veel voor uithalen?
pi_91780134
Ja, alles links of alles rechts. Maar veel is gewoon 'aan te passen'. De breedte is eigenlijk 199 terwijl het 200 moet zijn zeg maar.
pi_91780251
ah, zo... ik zou dan tussen twee figuurtjes de muur een steekje minder geven, zodat je inderdaad de rest niet uit hoeft te halen. als je alles uithaalt, wordt de stof daar meestal niet heel veel mooier van... en zo merkt niemand het als je tussen de mensen gewoon een steekje minder doet...
pi_91780565
Mja, ik ben alleen bang dat ik me er enorm aan ga ergeren als het dan af is.
pi_91781111
als de figuren 1 kruisje dichter bij elkaar staan dan de bedoeling was? ik denk dat het niet te zien zal zijn, mits je niks aan de figuren zelf gaat doen. ik denk dat een ander het sowieso niet gaat zien, tenzij je aangeeft dat daar een steekje mist... maar dat het jammer is dat je net één steekje mist, ja, ik denk dat ik er ook wel gigantisch van zou balen... jammer is het wel. maar volgens mij niet onoverkomelijk bij dit werk.
pi_91781184
Tja, als ik het nu helemaal ga uithalen, dan vind ik idd misschien ergens anders nog wel een erge fout.

Toch vind ik het niet tof dat hij dan maar 199 kruisjes breed is.
pi_91785774
Jeetje Tegan, wat schiet jij op zeg... maar kan me die "misser" en vooral de bijhorende frustraties erg goed voorstellen. Ik denk echter wel dat wat Mijsje zegt het handigst (minste werk met toch een mooi resultaat) is, maar je zult inderdaad bij jezelf in beraad moeten of je dat wilt. Weegt het uithalen op tegen het gevoel?!

Ik ben gister begonnen met een nieuw (voor thuis op de bank) project. Deze:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb van die serie de olifanten al gemaakt en heb nu dus dit pakket en het pakket met de tijgers om ze compleet te maken uiteindelijk. Het valt me wel mee hoe snel het weer gaat, maar het enige nadeel is wel dat de stof erg stug is nog... dat moet echt effe snel soepel worden!

En in de trein en tussendoor doe ik mijn mario netjes... die schiet nu echt lekker op, zo erg dat ik al het patroon voor wereld 2 heb uitgeprint en gelukkig zitten daar veel dezelfde kleuren bij, dus da's mooi makkelijk, kan ik in een keer door! ^O^

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh en ik heb het HELP-ballonnetje met Glow-in-the-dark-draad gedaan... alleen nog niet gezien in het donker, maar het werk wel volgens mij :|W Leek me wel grappig!

[ Bericht 8% gewijzigd door Lijnloos op 24-01-2011 08:29:38 ]
pi_92068529
mijn god wat een priegelwerk, maar zooo mooi, hoelang is iedereen bezig om zo'n borduur schilderijtje af te krijgen :o
pi_92069870
quote:
1s.gif Op zondag 30 januari 2011 10:00 schreef EilandjeOnline het volgende:
mijn god wat een priegelwerk, maar zooo mooi, hoelang is iedereen bezig om zo'n borduur schilderijtje af te krijgen :o
Dat hangt er natuurlijk heel erg vanaf hoeveel tijd je hebt, hoe groot het is en hoeveel verschillende kleuren en zo je nodig hebt...

Om een indicatie te geven, met mijn Mario wereld ben ik sinds half juli bezig, maar ook maanden dat ik het ding nauwelijks aan heb geraakt. Wel neem ik het nu mee naar werk, zodat ik in de trein lekker kan borduren (half uurtje heen en ook weer terug). En nu het telwerk erop zit is het gewoon heel lekker wegborduren, niet nadenken en zo..

Met mijn piplup ben ik denk ik een paar uurtjes bezig geweest, die was zo klaar, maar daar zat het meeste werk in het wisselen van kleuren en goed het patroontje lezen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lijnloos op 01-02-2011 08:13:12 ]
pi_92072597
en hoe weet je nou welke kleuren je wanneer gebruiken moet ? of zit dat in het doek "uitgeprint" ?
vooral met schaduwen werken vind ik echt knap

maar zelf zou ik hier absoluut geen geduld voor hebben

[ Bericht 10% gewijzigd door EilandjeOnline op 30-01-2011 13:15:42 ]
pi_92073920
EilandjeOnline, je kan een telpatroon gebruiken. het doek waar je op borduurt kan ook al bedrukt zijn, maar dat vind ik meestal niet zo fijn. ik vind het fijner als het doek leeg is, en het patroon op papier staat dat je ernaast kan gebruiken. het patroon staat dan op hokjespapier, en iedere kleur heeft een bepaald symbool, waardoor je makkelijk kan zien waar je welke kleur kan borduren. de stof is ook verdeeld in vlakjes, doordat de stof geweven is. je moet er wel het geduld voor hebben, daar heb je gelijk in, maar het is niet zo moeilijk als veel mensen denken. voorbeeldje van een telpatroon:
pi_92074468
ah een telpatroon, ik vermoedde het al maar bij bepaalde werkstukken hier in het topic vond ik de geweven stof waarop geborduurd wordt verder eng leeg :D
pi_92082157
Bedrukt op de stof lijkt me juist irritant :P .

Ik heb mijn patroon toch uitgehaald, het hele linkse stuk :X , nu is het voor de helft weer terug. Update komt wel weer als er meer bij is tov vorige update :+ .
pi_92083220
Ik ging toch zo snel :P.
pi_92161359
Oh Tegan, da's niet tof... Schiet het wel weer een beetje op, of ben je nu een beetje de motivatie kwijt? Ik wil wel weer een fotootje zien hoor! _O_

Mijn Fok!-logo is af, mijn giraffes zijn ook al flink vorm aan het krijgen en ondertussen in de trein en auto werk ik aan mijn mario... *O*

Giraffes:

Fok!:


Mario wereld:
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')