Correctquote:Op vrijdag 24 december 2010 13:17 schreef rhubarb het volgende:
Rode poon fileren is peanuts in vergelijking met rode mul. Wees blij dat je niet aan rode mul bent begonnen
Helaas ben je net te laat, kon toch de hand leggen op 5 rode mul...quote:Op vrijdag 24 december 2010 13:17 schreef rhubarb het volgende:
Rode poon fileren is peanuts in vergelijking met rode mul. Wees blij dat je niet aan rode mul bent begonnen
LOLquote:Op vrijdag 24 december 2010 15:32 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Helaas ben je net te laat, kon toch de hand leggen op 5 rode mul...En inmiddels zijn die schoon...
Wat een klote werk.
Edelvis? Het was de goedkoopste vis in het geheel...quote:Op vrijdag 24 december 2010 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
LOL
Als je de ingewanden had verwijderd, ze gegaard in de boullion, er uit gehaald, even af laten koelen had je het vlees zo van de graat kunnen trekken. Van de koppen en graten de bouillon verder versterkt, zeven en je vis er weer bij.
Maar vertel, waarom gebruik je een edelvis als rode mul voor een vissoep?
Dan was ie niet vers en moest de visboer er vanaf.quote:Op vrijdag 24 december 2010 15:45 schreef Aneurism het volgende:
[..]
Edelvis? Het was de goedkoopste vis in het geheel...
weet niet, is zeeduivel goedkoper dan?quote:Op vrijdag 24 december 2010 15:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan was ie niet vers en moest de visboer er vanaf.
Zeeduivel is ook vrij prijzig en zonde om soep van te maken, mooie stevige vis.quote:Op vrijdag 24 december 2010 15:59 schreef Aneurism het volgende:
[..]
weet niet, is zeeduivel goedkoper dan?
Het is toch niet gezegd dat ie daar de bouillon van trekt?quote:Op vrijdag 24 december 2010 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar vertel, waarom gebruik je een edelvis als rode mul voor een vissoep?
Maak jij ook soep van ossehaas of reerug?quote:Op vrijdag 24 december 2010 17:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het is toch niet gezegd dat ie daar de bouillon van trekt?
Ik zou denken, bouillon maak je van die koppen en graten, maar daarna, bij het opdienen wil je toch een lekker visje erin?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |