abonnement Unibet Coolblue
pi_90333696
quote:
1s.gif Op woensdag 22 december 2010 22:24 schreef Orea het volgende:
Het gaat eigenlijk heel erg goed :@ (voel me bijna bezwaard om dat hier te posten!)

Het ouderschap is soms pittig, maar tot nu toe gaat het eigenlijk heel natuurlijk. Vanavond hebben we ons muppetje op de film gezet (we hebben een nieuwe camcorder) en ik bekeek het net en moest bijna huilen :'( gewoon ik bekeek het en dacht: dat is mijn dochter. Ik heb een dóchter! En ze is zoveel toffer, liever en mooier dan ik me vooraf óóit had kunnen indenken O+

En echt, het klinkt misschien heel zweverig, maar ik loop de hele dag op wolkjes.. Gewoon omdat zij bij me is O+ en ik heb nu soms al slapeloze nachten en een knoop in mijn maag dat ik straks weer moet werken. En dat ik dan niet bij haar ben. We hebben een heel fijn KDV hoor en mijn meisje is heel sociaal. En de dag dat ze bij papa is komt ook helemaal goed. Maargoed ík ga haar wel heel erg missen ;(

En dan haal je je baby uit bed en dan krijg je de MOOISTE glimlach ever! En dan zie je de film van vanavond terug en dan ontdek je dat ze het geloens van JOU heeft, want dat jij dat ook bijna constant doet :D :') en dan propt ze haar vuist weer in haar mond terwijl ze het alfabet oefent en je lachend aankijkt en dan kletst je tegen haar en dan kletst ze (met die vuist :')) terug..

En dan slaap je echt nét een half uurtje en dan meld ze zich. Gewoon omdat ze even niet zomaar verder kan slapen, of een slokje drinken nodig heeft.. en dan doet ze iets waardoor je met je man helemaal in een deuk ligt, midden in de nacht, terwijl je nog half slaapt.. O+ (zoals een poepbroek all over, wollen romper, aankleedkussen, ALLES onder om 5.30 op zondagmorgen.. dus om 5.35 sta je diezelfde zondagochtend je schaterende poep-dochter gezamelijk in bad te doen...) en ja.. dán knal ik dus uit elkaar van geluk :'( O+

En gewoon. Ik wist wel dat het bijzonder zou zijn.. Maar zó bijzonder!

Goddorie wat ben ik een watje geworden :')
En weet je? Dat kan heeeeeel lang blijven, dat gevoel O+
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_90333882
Klinkt geweldig Orea! Ik prijs mij gelukkig dat ik ondanks dat het hier nog wat stroef gaat wel regelmatig van die momentjes heb enze ook zie.
Begin maar gewoon, op hoop van zegen.
Begin maar gewoon,hier en nu.
Je kunt niet alles voorzien.
Begin er maar gewoon aan te werken.
  donderdag 23 december 2010 @ 11:33:33 #28
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_90334216
quote:
Op donderdag 23 december 2010 00:53 schreef Cantare het volgende:
Oxymoron, tof dat ze zo met jou bezig zijn door die zoektocht naar de beste dagbesteding en woonvorm! Ik ben eigenlijk wel benieuwd waarom men denkt dat je een semantisch pragmatische taalstoornis zou kunnen hebben, vooral omdat je - in mijn ogen - juist zo'n taalmens bent.
Taalmens, jazeker. Maar ook veel moeite met taal. En dat gaan ze onderzoeken. Er gaat iets mis steeds, ondanks een goede woordenschat enz.
Ik weet niet zoveel van die precieze taalstoornis opzich, maar ik heb oa veel echolalie, en dat is één van de kenmerken ervan. Eigenlijk zou ik er iets over moeten opzoeken, om je vraag te benantwoorden. :)

Iets gevonden: http://en.wikipedia.org/wiki/Pragmatic_language_impairment
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
pi_90337893
Orea O+

Fijn Oxy dat ze nou wel zoeken naar wat het precies kan zijn, maar wel erg lastig.
pi_90594125
Freecell, fijn dat het met jou wat beter gaat! Hopelijk blijft dat zo.

Oxy, heel veel succes met de veranderingen die gaan komen. Wat ontzettend fijn dat ze op zoek zijn/gaan naar wat voor jou het beste werkt.

Eeyoretje, heel veel succes de komende periode. Ik hoop voor je dat je genoeg hebt aan de steun die je krijgt en dat je je beter gaat voelen.

Orea, wat klinkt dat heerlijk. Geniet er van!

Nijna, wat ontzettend goed dat jij hulpt hebt durven vragen. Ik hoop dat ondanks dat het maar een dagje in de week is, het je wel een hoop meer energie en steun oplevert.
En ik hoop ook dat je snel wel de juiste klik hebt met de psych en anders doorverwezen wordt.

Livelink, wat jammer dat het met jou ook niet zo goed gaat. :*
pi_90594439
Appelsap, hoe is het met jou?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_90594641
Nijna, ik vind dat erg verstandig. Ik begrijp sowieso dat in jouw situatie de huisarts maar blijft 'doormodderen'. Ik hoop dat je het niet verkeerd opvat, maar ik vind jou de laatste tijd in berichten zo slecht klinken, dat ik er verdrietig van word.
Goed trouwens dat je gemaild hebt. Als je het niet vindt klikken dan moet je verder kijken.

Met mij gaat het nog steeds erg slecht, maar er wordt nu/binnenkort wel uitgebreid naar goede mogelijkheden gekeken. Dat is fijn en geeft wat uitzicht.
Ik ben nog steeds opgenomen iig t/m 3 januari en dan wordt er weer verder gekeken.
De verwachting is helaas dat er de komende tijd nog meer opnames volgen omdat het gewoon even duurt voor er een goede behandeling gevonden is / procedures doorlopen zijn en omdat er vaak ook nog wachtlijsten zijn. :{
Ik vind het op dit moment erg moeilijk met Damian. Dan ben ik wel thuis en dan weer niet. Ik denk dat het voor hem erg onoverzichtelijk is en hij begrijpt het niet helemaal. Ik heb uitgelegd dat mijn hoofd ziek is en mijn hartje pijn doet en dat ik daarom in het 'ziekenhuis' moet zijn.
Nu vraagt hij elke keer of mijn hoofd al beter is en waarom de dokter het niet kan maken..
Vanmiddag zei hij tegen me: Ik wil dat jij elke dag weer thuis slaapt mama, bij mij, want dat vind ik fijn. ;(
pi_90597018
Ahw Damian, lieve knul :* en Appelsap, wat beroerd. Maar wel fijn dat ze aan het kijken zijn naar goede behandeling e.d.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mama van 2 lieve meiden :)
  woensdag 29 december 2010 @ 23:02:41 #34
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_90606177
Aggos Appelsap, dat arme kleine ventje... Wat moet dat moeilijk zijn als je toch al zo in de knoop zit...
***
  woensdag 29 december 2010 @ 23:11:03 #35
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_90606685
oh appelsap, wat lijkt me dat moeilijk inderdaad... ;(

nijna, goed dat je hulp gevraagd hebt aan je ouders! als jouw dochter zich later zo voelt zou je 't vast ook fijn vinden als ze je vroeg om bij te springen waar mogelijk. en die huisarts, tsja, het kan wel zijn dat zij er goede ervaringen mee heeft, maar 't gaat nu om jou. gewoon door blijven 'zeuren' hoor! misschien nog iets duidelijker zeggen dat je 't gevoel hebt dat het niet klikt, in plaats van dat je niet zo goed weet of het klikt. sterkte weer! :*
in de haak.
pi_90607173
Appelsap :*
Herinnering is een vorm van ontmoeting.
  woensdag 29 december 2010 @ 23:41:40 #37
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_90608194
Appelsap, wat blijft het toch ongelooflijk zwaar voor je. Ik hoop zo dat er voor jou snel een stabiel opgaande lijn in het verschiet ligt. Hou vol :*

Nijna, aanmodderen klinkt niet goed :N
Dan maar misschien de huisarts teleurstellen, het gaat nu echt om jou.

Bar, hoe gaat het met jou. Ik las dat Roy in het ziekenhuis lag. Hopelijk gaat het wat beter, nu. Sterkte!
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_90608570
eeyoretje, wat balen zeg dat je je zo slecht voelt. Heb je inmiddels meer hulp dan de huisarts en het CB? Wat je gesteund voelen is leuk, maar dat is vaak niet genoeg om uit zo'n diep dal te komen. Hoe is het nu met je?

Livelink, heb je al een datum voor de afspraak met de huisarts? Die afspraak kun je nu ook al maken he? Bijvoorbeeld voor 3 of 4 januari. Het is zo te lezen dat je er zo, zo, zo doorheen zit. Nu huppakee, voor jezelf zorgen, voor jezelf zorgen, voor jezelf zorgen, (dat dus) en die afspraak maken. Nou ja, niet nu, dat gaat niet werken. Maar morgenochtend dan ofzo. Dan heb je dat maar gehad. Je bent het waard. :*

m-k, hoe is het nu met de zorg voor je opa? Dat regelen is vervelend inderdaad, niemands hobby, komen jullie er een beetje uit?

Nijna, wat laat de huisarts jou toch tobben zeg. Als je je been breekt, gaat ze toch ook niet zelf lopen gipsen? Of een openhartoperatie uitvoeren als de klep van je rechterkamer niet goed sluit. Ik vind het leuk dat ze je zelf wil helpen, maar jij heb zoveel echte hulp nodig. Van iemand die erin gespecialiseerd is. En geen maatschappelijk werker dus. Dat kan handig zijn voor het praktische, maar komop zeg, je loopt al zo lang. Als ze je naar mij had gestuurd, had je een enkeltje psycholoog gekregen. Minimaal, ook ivm de combinatie met medicijnen. Heb je iemand die een keertje met je mee kan naar de huisarts? :*
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
pi_90608956
Orea, wat een prachtig verhaal. Ik hoop dat ook ooit zo te kunnen schrijven. O+

appelsap, wat confronterend he, zo met Damian die het snapt. Dat vind ik zelf zo'n groot verschil met de babytijd. Als ik nu naar de huisarts ga (al is het omdat ik mijn teen heb gestoten) dan krijg ik tientallen vragen wat er aan de hand is. En jij hebt dan tientallen keren zo erg. Ik hoop dat ze voor jou snel een goede behandeling vinden, zonder wachtlijst. :*

Even nog een :* voor Luchtbel tijdens deze dagen. En ook voor Vivi. :*

Sommige dingen van het moederschap zijn zo onverwachts grappig en leuk. Wij zitten nu helemaal in de gezelschapsspelletje. Mooi, krijg ik eindelijk wat tegenstand. 8-) Het voeren van gesprekken, de prachtige smoezen die voorbij komen, reacties die je niet verwacht, zo mooi allemaal. Vriendinnetjes die komen spelen, nog meer speelafspraakjes, vriendenboekjes, weer spelen ergens of twee kleuters hier. Ik vind het erg gezellig. Ze heeft nu een optie om te gaan logeren bij een meisje uit te straat. Zo snel gaat het, eerst moeder zijn van een baby, dan van een peuter en dan zo'n verandering weer. Kleuteren, een eigen leven, een hele wereld buiten het veilige van huis en het kdv om. Vriendinnen waar ze heen wil, waar ik op het schoolplein het adres van op moet schrijven, zodat ik weet waar ze moet zijn :D

Het wordt echt steeds leuker. O+
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  donderdag 30 december 2010 @ 07:30:46 #40
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_90616086
Even een heel kort berichtje voor Appelsap, kom op he! Ik ben ook nog steeds opgenomen, wacht nu op een plek in het dichtstbijzijnde academische ziekenhuis. Dat zal de vierde plek in een jaar tijd worden en de zevende opname..........Niet leuk maar het enige dat rest is doorzetten....Sterkte meisje :*
  donderdag 30 december 2010 @ 07:35:45 #41
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_90616103
Yppy O+ :* , het is geweldig inderdaad om de wereld van je kind groter te zien worden en daarin mee te mogen gaan. Moeilijk soms, maar vooral bijzonder en leuk.

Luchtbel, jij ook sterkte, heel veel sterkte met het doorzetten :*
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_90616176
Luchtbel ook voor jou een dikke :*

@ Livelink, laat ik het gewoon heel kort zeggen ik ben net zo'n stuiterende skippybal, en dan niet dat ik spring, maar enorm angstig, panniekerig, vannacht eindelijk weer redelijk geslapen.
En vind het lastig om positief te blijven, gelukkig zijn daar weer partners en fam voor.
De schrik zit er gewoon nog flink in en zolang Roy daar op ic is blijf ik het enorm eng vinden.
Herinnering is een vorm van ontmoeting.
pi_90620087
Luchtbel :*

Bar :*

Bedankt voor de reacties, die helpen me dan wel om te besluiten actie te ondernemen. Ik dacht vanmorgen gelijk maar even de daad bij het woord te voegen en een afspraak te maken liefst nog voor deze week... maar ook de huisarts heeft vakantie... volgende week in de herkansing dus...
Mama van 2 lieve meiden :)
  donderdag 30 december 2010 @ 20:42:37 #44
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_90645849
Dank jullie wel. Ik heb me de afgelopen weken 2 keer week laten electroshockeren. Maar ook dat levert niet het gewenste effect op. Het wachten is nu op een plek elders.

Bar, jij ook veel sterkte.
  donderdag 30 december 2010 @ 20:49:21 #45
68900 Saffier
Tobias en Ylana
pi_90646198
Wat klinkt dat heftig zeg, Luchtbel. Ik hoop maar dat je niet lang hoeft te wachten op een plekje die het gaat doen voor jou :*

Appelsap ook al zo'n heftige tijd, jij ook veel sterkte :*

Bar jij weer in roerige tijden, hopelijk is het snel weer rustig :*

Nijna goed dat je daad bij woord hebt gevoegd!!!
Hij weet alleen van lekker slapen, en ver daarbuiten lopen schapen.
De zon schijnt op zijn donk're haren, zo blijf ik heel lang naar hem staren.
Wie ben jij in dit leven om je droom op te geven?
Ylana
pi_90646748
Luchtbel, wat heftig toch :* hou je taai!

Ik kreeg vanmiddag een reactie op mn mailtje aan de psychologe. Met allerhande alternatieven en het aanbod om de wachttijd daar te overbruggen eventueel. Fijn als er meegedacht wordt :).
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_90647241
Luchtbel, heb je dat ervaringsverhaal pas geleden op televisie gezien? Die man begon pas na 32 shocks ofzo op te krabbelen.

Wat moet jij je ongelooflijk ellendig voelen meid. Heel veel sterkte :*. Ik hoop dat die nieuwe plek je weer een beetje steun en vertrouwen zal geven.
  donderdag 30 december 2010 @ 22:40:05 #48
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_90652803
Nee, dat heb ik niet gezien. Was het bij de publieke omroep? Dan kan ik het wellicht terug kijken.
Ik weet niet zo goed hoe lang ze er mee doorgaan hier zonder resultaat, elke week 2 keer onder narcose en een shock is ook niet echt gezond namelijk....
  donderdag 30 december 2010 @ 23:03:46 #49
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_90654293
luchtbel, wat ontzettend balen dat al die shocks nog steeds niks uithalen... het lijkt me inderdaad een enorme belasting voor je hoofd & lijf, dus 't zou toch wel prettig zijn als je wist dat het in elk geval ergens to leidt...! :*

nijna wat goed dat je die mail gestuurd hebt! (en dat ze geantwoord heeft :) ).

yppy zo fijn om te lezen dat je geniet van je alzogrote dochter! O+
in de haak.
  zaterdag 1 januari 2011 @ 16:39:19 #50
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_90712337
*O* 7 januari ga ik kijken bij een andere woonvorm, een ouderinitiatief in een stad vlakbij mijn ouders. Mama gaat mee en ik hoop er het beste van.
Mijn mentor weet alleen nog van niks, :{ en dat vind ik niet zo leuk. Het is allemaal in de kerstvakantie geregeld, en nu weet ik niet hoe ik het tegen haar moet zeggen. Maar dat komt wel goed. Het glas is halfvol. :D

Zelf heb ik namelijk het idee, dat áls dit wat is, als het bij me past, dat het dan ineens heel snel kan gaan. Met verhuizen en alles regelen. Binnen een jaar ofzo. Terwijl de leiding het eerst over binnen 3 jaar had. Maar binnen 1 jaar is ook binnen 3 jaar. ;)
Ik hoop zo dat 2011 wat gaat worden met het verhuizen en ander werk vinden. *O* toen ik van de week in die stad was van het wooninitiatief, voelde ik me helemaal blij. Misschien, misschien... :%

Edit, oh en in de week erna heb ik een eerste afspraak voor massagetherapie. Haptonomisch, chakra's etc. 8-)
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')