Pikhoofd | zondag 12 december 2010 @ 18:49 |
De TT dekt mijn vraag wel voldoende. Alvast bedankt, lieve fokkers! Ik hou van jullie, stuk voor stuk. | |
trovey | zondag 12 december 2010 @ 18:51 |
Waarschijnlijk omdat je ze dan aan gort kookt. ![]() ![]() | |
Broertie | zondag 12 december 2010 @ 18:53 |
Aan gort? De hele vulling is al 5 keer gemalen prut.... Het enige dat ik kan verzinnen dat je het omhulsel kapot kookt.... Ik doe ze altijd een minuutje op een bord in de nucleaire reactor die ik in de keuken heb staan, voldoet prima! ![]() | |
trovey | zondag 12 december 2010 @ 18:53 |
Dat bedoel ik ook. ![]() | |
Antaris | zondag 12 december 2010 @ 19:00 |
Anders knakt je knakworst | |
porsche1 | zondag 12 december 2010 @ 19:06 |
Ik laat ze altijd koken. Daar krijg je zeker kanker ofzo van? ![]() | |
cinnamongirl | zondag 12 december 2010 @ 19:19 |
Als je ze kookt, dan loopt al het vet eruit. Dat kun je ook zien, van die witte vlokken krijg je dan. | |
Weird- | zondag 12 december 2010 @ 20:04 |
Is dat geen bindmiddel/eiwit dat stolt door de hitte? | |
Phaelanx_NL | zondag 12 december 2010 @ 21:20 |
Stollen door hitte? | |
Weird- | zondag 12 december 2010 @ 23:27 |
Yup, hetzelfde wat er gebeurt met een ei als je het kookt; of je bloed als je hoge koorts hebt | |
Phaelanx_NL | zondag 12 december 2010 @ 23:36 |
Ah ik ziet het inderdaad, doordat het eiwit zicht ontrolt en apolair is zoekt het verbinding met andere eiwitten en slaat het neer ![]() Weer wat geleerd. | |
monic27 | maandag 13 december 2010 @ 20:04 |
doordat het eiwit zicht ontrolt en apolair is ![]() | |
MalaCocinera | maandag 13 december 2010 @ 22:07 |
Jij domme varken zijn. | |
kenosis | dinsdag 14 december 2010 @ 20:50 |
Het eiwit ontvouwt zich waardoor hydrofobe groepen elkaar kunnen vinden, aggregeren en hierdoor uiteindelijk een gel vormen. Ook kunnen er allerlei zwavelbruggen gevormd worden als de pH voldoende hoog is | |
slashdotter3 | woensdag 15 december 2010 @ 02:51 |
Farmacie/scheikunde student I presume? | |
dWc_RuffRyder | woensdag 15 december 2010 @ 03:04 |
Je gaat wel diep over knakworsten, propz ![]() | |
kenosis | woensdag 15 december 2010 @ 22:42 |
Een goede knakwurst verdient serieuze aandacht van een fysisch-chemicus | |
Maestro16 | donderdag 23 december 2010 @ 23:23 |
jij dikke zwijn worden |