Qwea | zondag 5 december 2010 @ 15:48 |
http://de.wikipedia.org/wiki/Eierstich Dat dus. Mijn duits is ruk ![]() | |
Baalhaar | zondag 5 december 2010 @ 15:50 |
met ei. | |
pfefferkatze | zondag 5 december 2010 @ 15:51 |
http://germanfood.about.c(...)eierstich-recipe.htm | |
Qwea | zondag 5 december 2010 @ 16:24 |
![]() | |
Pietverdriet | zondag 5 december 2010 @ 17:36 |
Ei losslaan met wat melk of sterke boullion, of als je het luxe wilt doen, met room. Wat zout, witte peper en foeli erdoor. In een beboterde vorm gieten en gaarstomen. Zorg ervoor dat je het niet teveel opschuimt. Recepten geven vaak aan meer dooiers te gebruiken maar dat doet de Duitse huismoeke niet. | |
Qwea | zondag 5 december 2010 @ 19:26 |
Hij was lekker! | |
Zana | maandag 6 december 2010 @ 07:55 |
Het kan ook in de magnetron als het snel moet gaan. Plastiek bakje met deksel losjes erop en misschien niet op het hoogste vermogen, beetje proberen.... |