quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:01 schreef Sine_Pari het volgende:
Ja zij hoeft teminste niet te lopen en snoep uit te delen, of verkleumd aan de kant te staan.
PICS!!!quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:05 schreef m.k het volgende:
hoi sine en maitjenet ff sneeuwpop en sneeuw engelen gemaakt
nu eten bij me pa
die komen vanavondquote:
Geloof je, maar dat heb ik dus nooit gedaan. Hier lopen wij gewoon in ons ACU. En het is nu rond de 32 (0) dus dat valt lekker mee.quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:06 schreef Maitje het volgende:
[..]....
Nou.. snoep uit delen als zwarte piet is leuk hoor. Weet niet hoeveel graden het bij jullie op het moment is?
32 graden!!???????!quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:11 schreef Sine_Pari het volgende:
[..]
Geloof je, maar dat heb ik dus nooit gedaan. Hier lopen wij gewoon in ons ACU. En het is nu rond de 32 (0) dus dat valt lekker mee.
Ow.. ik dacht al...quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:17 schreef Sine_Pari het volgende:
Fahrenheit dus 0 graden Celsius, maar heb het pak aan en ga nu naar de versammelplaats.
Doei![]()
Ja, die ken ikquote:
quote:
Wij eten een bourgondisch stoofpotjequote:Op zaterdag 4 december 2010 17:43 schreef ErwinRommel het volgende:
Vanavond lekker met Lotusss uit eten bij de Griek
Klinkt niet slecht.quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:45 schreef Maitje het volgende:
[..]
Wij eten een bourgondisch stoofpotje
Net zoiets als hachee... ook zo ranzig. Maak gewoon een pot stampot rauwe andijvie en ik ben gelukkig.quote:
Voor dat laatste kun je mij echt wakker maken.quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:48 schreef Maitje het volgende:
[..]
Net zoiets als hachee... ook zo ranzig. Maak gewoon een pot stampot rauwe andijvie en ik ben gelukkig.
Idd hoor!quote:
En wat wordt het dan?quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:49 schreef Clan het volgende:
Hier staat her zuurvlees al een paar uur te stoven, sraks de peperkoek en de stroop erdoor, en dan binden.
Met spekkies..quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:50 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Voor dat laatste kun je mij echt wakker maken.
Met een lekker speklapje en jus erover, zalig.quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:48 schreef Maitje het volgende:
[..]
Net zoiets als hachee... ook zo ranzig. Maak gewoon een pot stampot rauwe andijvie en ik ben gelukkig.
Speklap is wel lekkerquote:Op zaterdag 4 december 2010 17:51 schreef Clan het volgende:
[..]
Met een lekker speklapje en jus erover, zalig.
Limburgs zuurvlees, eerst stoof je de runderiblappen in azijn en warm water, en dat stoof je tot het vlees uitelkaar valt en dan kruimel je de peperkoek erdoor, en flink wat rinse appelstroop, en dan heb je een zoetzure saus mer draden vlees erdoor, en dat kan je over de aardappelen of friet doen.quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:51 schreef Maitje het volgende:
[..]
Idd hoor!
[..]
En wat wordt het dan?
[..]
Met spekkies..mij ook!!
quote:
quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:53 schreef Clan het volgende:
[..]
Limburgs zuurvlees, eerst stoof je de runderiblappen in azijn en warm water, en dat stoof je tot het vlees uitelkaar valt en dan kruimel je de peperkoek erdoor, en flink wat rinse appelstroop, en dan heb je een zoetzure saus mer draden vlees erdoor, en dat kan je over de aardappelen of friet doen.
Hmm jawel. Maar ben vooral van de gerechten met rijst enzo, zoals rijsstafel, chili con carne etc.quote:
Weer een pluspunt!quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:57 schreef Maitje het volgende:
Hmm jawel. Maar ben vooral van de gerechten met rijst enzo, zoals rijsstafel, chili con carne etc.
Jummie.quote:Op zaterdag 4 december 2010 17:53 schreef Clan het volgende:
[..]
Limburgs zuurvlees, eerst stoof je de runderiblappen in azijn en warm water, en dat stoof je tot het vlees uitelkaar valt en dan kruimel je de peperkoek erdoor, en flink wat rinse appelstroop, en dan heb je een zoetzure saus mer draden vlees erdoor, en dat kan je over de aardappelen of friet doen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |