FOK!forum / Lifestyle / Hoe wil jij je eitje?
Isabeaudinsdag 1 augustus 2000 @ 08:35
Hoe wil jij je eitje?

gebakken: omeletje, spiegeleitje, roerei.
gekookt: heel zacht, zacht, middel, stevig, groen

Ik heb graag een zacht gekookt eitje...heeeerlijk!

Of een kluts-eitje met alles erdoor wat er maar door kan en wat ik in huis heb (restjes aardappel, paprika, kaas, diverse kruiden en specerijen etc.).

sataNdinsdag 1 augustus 2000 @ 11:38
zachtgekookt zodat het geel druipt, en zittend in bed!
slakkiedinsdag 1 augustus 2000 @ 16:33
Gebakken, 2 stuks, dooier het liefst heel. Lekker gekruid met speciale kruiden *niet in NL verkrijgbaar*.... wat gebakken ham erbij (of salami) beetje kipkerriesalade en aanvallen maar!!!!!
Acnaibdinsdag 1 augustus 2000 @ 17:21
zacht gekookt, omeletje, roerei hmmmmm ik wil ei!!
m@xdinsdag 1 augustus 2000 @ 18:38
Een roereitje met tomaat, kaas, spekjes en een beetje ui op een witte boterham met boter.
twidinsdag 1 augustus 2000 @ 19:07
Omelet met tomaten en kaas (the ham is missing, sorry for that)
Gekookt ei net tussen zacht en hard in, van dat overheerlijke oranje-achtig...
Capoeiristaswoensdag 2 augustus 2000 @ 12:31
Hard gekookt want ik haal het geel er altijd uit. Moet wel als je veel eieren eet.

en dan op boterham of met heel klein beetje zou.

Arceewoensdag 2 augustus 2000 @ 12:51
quote:
Op 01 augustus 2000 08:35 schreef Isabeau het volgende:
Hoe wil jij je eitje?

gebakken: omeletje, spiegeleitje, roerei.


Spiegelei of roerei. Beetje kaas op 't roerei snipperen is ook errug lekker trouwens! Omelet vind ik altijd een beetje jammer van de ham. Kep liever 't pure eitje!

quote:
gekookt: heel zacht, zacht, middel, stevig, groen

zacht/middel.. mmmmmmmmmmmm!

* Arcee is echt gèk op eieren!

Isabeauwoensdag 2 augustus 2000 @ 15:31
* Isabeau maakt aantekeningen voor het geval weer eens een fokker blijft slapen
Heraldwoensdag 2 augustus 2000 @ 15:34
bevrucht
kylawynwoensdag 2 augustus 2000 @ 15:49
nou sassefras

geef mij maar een half sstokbroodje en op dat stokbroodje doe je ham en kaas
daar boven op doe je een geklutst eitje. op dat lekkere geklutste eitje doe je champignons en doe je het stokbroodje 10 min in de oven
*het lijkt wel een kook programma*
yummmy echt smullen

p.s. Sas als je er zin in hebt moet je maar langskomen maak ik hem wel voor je klaar

KroJodonderdag 3 augustus 2000 @ 22:24
Zacht tot medium gekookt of een geklutst ei met suiker erbij
Iefjedonderdag 3 augustus 2000 @ 22:33
suiker?????????

Iefje

Beatricezondag 6 augustus 2000 @ 18:34
Halfzacht tot zacht.
Of in de vorm van Foe Jong Hai
Ulxzondag 6 augustus 2000 @ 20:31
rauw
Djeezzondag 6 augustus 2000 @ 20:56
Gekleurd met een strik erom! Dan weet ik iig dat ik een vrije dag heb...
Barbzondag 6 augustus 2000 @ 21:49
Isa, goed opletten hé

zachtgekookt eitje: 4 minuten, niet langer en pas in het water als het kookt, kleine eitjes 3 minuten. Twee stuks graag

gebakken eitje: met hele dooiers, verse peper en wit broog met een dun laagje yoghonaise eronder. Ook twee graag.

eiersalade: 3 stuks 5 minuten eitjes, met peper, zout, mayo en een beetje mosterd, nog warm op toast graag.

scrambled eggs: 2 eieren, scheutje melk, vrij kort, zodat het nog een beteje vochtig is. Op toast met roomboter

Moet niet al te moeilijk zijn toch

Fannetjedinsdag 15 augustus 2000 @ 11:48
gekookt: zacht/middel, niet al te zacht zodat het er helemaal uitdruipt zeg maar
gebakken: spiegelei maar de dooiers moeten wel kapot!
Isabeaudinsdag 15 augustus 2000 @ 12:15
Barb is zo duidelijk, die kan ik met een gerust hart een lekker eitje op bed brengen
Wanneer kom je slapen?
Barbdinsdag 15 augustus 2000 @ 14:35
quote:
Op 15 augustus 2000 12:15 schreef Isabeau het volgende:
Barb is zo duidelijk, die kan ik met een gerust hart een lekker eitje op bed brengen
Wanneer kom je slapen?
Euh ... weekend van Lowlands?
DIGGERmaandag 21 augustus 2000 @ 18:09
Niemand graag een bevrucht eitje?

Ik heb het liefst gekookt (zodat het binnenste eigeel nog net vloeibaar is) of roerei.

Seestarwoensdag 23 augustus 2000 @ 17:26
aan twee kanten gebakken met kapotte dooier, als het ff kan een lappie spek eronder en kaas erover heen, dan wat lekkere kruiden eroverheen (bv pizakruiden, dwz oregano, tijm, en nog wat andere) iig peper en zout. Dan op een boterham met mayo.

Shiiit, begin nu echt honger te krijgen

Isabeauwoensdag 23 augustus 2000 @ 17:31
quote:
Op 15 augustus 2000 14:35 schreef Barb het volgende:
Euh ... weekend van Lowlands?
Is dat niet dit weekend?
Vorkwoensdag 23 augustus 2000 @ 17:50
jah!


Gekookt: hardgekookt (niet groen).
Gebakken: Spiegelei
Geklutst: Met Kerriepoeder

Verder doe'k er altijd veel zout op, en alsie gebakken is ook veel peper. Ow me all time favorite is nogaltijd met Gevulde eitje...

Barbwoensdag 23 augustus 2000 @ 17:52
quote:
Op 23 augustus 2000 17:31 schreef Isabeau het volgende:
Is dat niet dit weekend?
Hmmz, aj, helaas pindakaas *traan biggelt over wang*

teigetjewoensdag 23 augustus 2000 @ 18:29
gebakken: eiwit hard en eigeel zacht en het liefst met een beetje kaas
gekookt: hetzelfde!
geklutst: met tomaat, kaas, melk gewoon een boeren omelet dus..
yvonnedonderdag 24 augustus 2000 @ 08:31
Ik wil graag, spiegeleitjes, hele dooier, bacon, gebakken tomaat, worstjes en gebakken aardappelen, een soort engels ontbijt dus, maar dan zonder de witte bonen in tomatensaus.
Dit smaakt trouwens het lekkerst na een avondje zwaar "vergaderen".