abonnement Unibet Coolblue
pi_91184472
quote:
Op dinsdag 11 januari 2011 11:49 schreef StinsonB het volgende:

[..]

Pff, ik ben jaloers! Is het al gelukt met de kaartjes? Sfeer daar in Zuid-Afrika tijdens de wedstrijden lijkt mij geweldig.

Iets heel anders, zijn er nog echt spelers hier, of mer liefhebbers van de sport? Ik vroeg mij namelijk af of er mensen ervaring hebben met:

http://www.passbackrugby.com/

Passen schort het mij nogal en aangezien het als 2de centre (lijnspeler in het algemeen) nogal belangrijk is.. wilde graag weten of je hier echt veel aan hebt qua training.
Heb redelijk wat jaren gespeeld (2de rij), maar ben sinds een jaar gestopt omdat ik maar last bleef houden van mijn knieen.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_91218911
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 januari 2011 22:03 schreef Beavis het volgende:

[..]

De kaarten zijn nog niet in de verkoop. Had ik ook niet verwacht en eigenlijk is het maar goed ook want ik gelezen dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan. Ik heb inmiddels begrepen dat leden van de supportersvereniging voorrang krijgen op tickets.....ik ben nu dus ook lid :D
Nu afwachten tot ze de verkoop in gaan en dan vooraan staan om tickets te bemachtigen.

Zelf speel ik trouwens niet meer. Vroeger, op school in zuid afrika, heb ik wel gespeeld. Hier in Nederland nooit.
Haha slim, kan mij wel voorstellen dat de kaarten snel uitverkocht zijn, zijn nogal een affiches..

Wat voor positie heb je gespeeld in Zuid-Afrika, en waarom ben je er in Nederland niet mee begonnen?

@ Nielsch Ja, 2de rij kan volgens mij nogal op je knieen drukken. Ben blij dat ik een lijnspeler ben :P
pi_91224943
Ja, al heb ik al sinds m'n vroegste jeugs al zwakke knieen... lang voordat ik met rugbyen begon. Had er vroeger ook last van bij tennis en hockey.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_91487339
Cool Beavis, als dat zou lukken :)

Ik heb anderhalf jaar oid getraind en drie en een halve wedstrijd gespeeld :P Ik was relatief oud toen ik begon (28 ofzo) maar ik wilde het gewoon geprobeerd hebben om nooit spijt te hebben dat ik het nooit gedaan zou hebben. Fantastische sport maar ik had er meer energie ingestoken als ik jonger was geweest. Dus toen het begon te ijveren met (deeltijd) studie en social life ben ik er gauw mee gestopt. Toch wel toffe ervaring dat ik mijn debuut heb mogen maken in de tweede klasse, samen spelend met enkele internationals.

Ik ga trouwens naar Frankrijk-Schotland en Schotland-Ierland :D Eerste wedstrijd met de auto heen en terug naar Parijs, tweede wedstrijd maken we een zuipweekend van met z'n vieren in Edinburgh.

Laat 6N maar beginnen :D
  maandag 17 januari 2011 @ 21:46:51 #55
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_91488045
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 21:35 schreef knnth het volgende:
Cool Beavis, als dat zou lukken :)
We hebben inmiddels al besloten om de wedstrijd tegen de Wallabies te laten schieten. Het past nou eenmaal niet in al onze andere plannen en om onze hele vakantie om te gooien voor een rugbywedstrijd die we ook in de kroeg kunnen zien gaat ons net te ver. Wij zitten dan nog ruime een week voor het einde van onze vakantie en zoals het er nu voorstaat zitten wij zowat aan de andere kant van het land.
De wedstrijd tegen de All Blacks is nog wel een doel. Daar willen wij wel heen. Dat is dan het laatste wat wij zullen doen op vakantie en dan rijden we wel even een kleine 2200km om :D
pi_91491250
2200km 8)7 Wat een land ook ... moeilijk te beseffen voor iemand die altijd in het o zo grote Nederland heeft gewoond.
  maandag 17 januari 2011 @ 22:54:16 #57
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_91492682
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 22:32 schreef knnth het volgende:
2200km 8)7 Wat een land ook ... moeilijk te beseffen voor iemand die altijd in het o zo grote Nederland heeft gewoond.
De vliegtickets zijn vandaag geboekt: vertrek op zaterdag 23 juli en terugkomst in Nederland op dinsdag 23 augustus. Normaal gesproken zou ik op 22 augustus weer moeten gaan werken maar ik heb een paar extra dagen genomen speciaal voor de wedstrijd. Als wij geen tickets kunnen krijgen is het een leuke verlenging van de vakantie maar de verlenging is wel alleen met het oog op de wedstrijd.
Damn, ik kan niet meer wachten!! Na 24 jaar kom ik weer in mijn geboorteland *O* Augustus 1987 (ik was toen 14) heb ik ZA voor het laatst gezien en ik heb steeds meer heimwee!!
pi_91493575
quote:
1s.gif Op woensdag 5 januari 2011 11:48 schreef Nielsch het volgende:
En de grote vraag is natuurlijk of Gavin Henson na een afwezigheid van 2 jaar zonder rugby - waarin zijn relatie met Charlotte Church uitging, hij meedeed aan Strictly Come Dancing en hij naar de Saracens verhuisde - weer wordt opgeroepen bij Wales.
quote:
Gavin Henson suffers Six Nations injury blow

The Saracens centre tore a calf muscle against Leinster on Saturday and will be out for three weeks.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/rugby_union/welsh/9362885.stm
pi_91756188
Fiji wellicht uitgesloten van WK

quote:
Fiji's participation at the Rugby World Cup has been thrown into doubt after the IRB wrote to the Fiji Rugby Union (FRU) in the wake of their power struggle against the country's military government.

The union's board was forced to step down earlier this month after the government refused to bankroll the team's World Cup campaign due to the alleged mismanagement of a lottery designed to raise funds for the team's participation.

Sports Minister Filipe Bole forced the board's hand by refusing to provide the necessary F$3 million unless they quit, with a special general meeting called for January 29 in order to elect new officials.

The Fiji Sun reports however that the meeting has been postponed and the resignation of chief executive Keni Dakuidreketi turned down following the letter from the IRB.

"Any action in contravention of the constitution of the FRU will result in the union potentially not remaining in good standing as a member of the union of the IRB which may result in the IRB having to take a determination on the continued membership of the IRB of the FRU," the IRB's letter said.

IRB chairman Bernard Lapasset and chief executive Mike Miller are reportedly set to meet with the current board in February. Fiji are slated to begin their World Cup Pool D campaign against Namibia on September 10 before clashes with South Africa, Wales and Samoa.
Zou wel zonde zijn, altijd wel een mooie smaakmaker die voor verrassingen kan zorgen.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_91760086
Kwartfinales van de Heineken Cup zijn sinds vanmiddag bekend. Omdat de geplaatste clubs in het verleden vaak naar een ander stadion zijn gegaan met kwart- en halve finales (in verband met grote vraag naar tickets), heb ik de stadions waar de wedstrijden waarschijnlijk gespeeld gaan worden erachter gezet. Opvallend is dat er dan twee stadions in Spanje bijzitten.

quote:
Biarritz Olympique (FRA) - Stade Toulousain (FRA) @ Estadio Anoeta, San Sebastian, Spain
Leinster Rugby (IRE) - Leicester Tigers (ENG) @ Aviva Stadium, Dublin, Ireland
Northampton Saints (ENG) - Ulster Rugby (IRE) @ Ricoh Arena, Coventry, England
USA Perpignan (FRA) - RC Toulonnais (FRA) @ Estadi Lluis Company, Barcelona, Spain
Allemaal op zaterdag 9 april. Mooie rugbyday.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_91939419
quote:
Six Nations to end experiment of Friday night matches

Wales' game with England next week will be the last Friday night match in the Six Nations for the foreseeable future.

Championship chief executive John Feehan has confirmed the experiment, run for the last two years, will be scrapped for 2012 and 2013.

^O^
  Moderator / Redactie Sport donderdag 27 januari 2011 @ 15:09:24 #62
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_91942657
Six nations krijgt natuurlijk traditioneel een eigen topic --> [Rugby] Six Nations 2011
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_91949275
Beste rugbyliefhebbers,

Van 4 februari tot 19 maart vindt het Zeslandentoernooi, het belangrijkste rugbytoernooi op het noordelijk halfrond, weer plaats. Wij willen dit grote toernooi uiteraard via FOK!sport verslaan en daarom zijn we op zoek naar fanatiekelingen die daar graag met mee willen helpen.

Wat is de bedoeling?


Net als vorig jaar zijn we van plan om na elke gespeelde ronde een overzicht te maken. Daarin komen de uitslagen + verslag van alle gespeelde wedstrijden. Aan de hand van een planning, die door ons zal worden samengesteld, kan je precies zien op welke dag jij aan de beurt bent om dit overzicht op onze site te posten.

Heb je interesse hierin? Neem dan snel met ons contact op via sport@fok.nl

Inschrijven kan voor 31 januari!
Counting all the assholes in the room, Well I'm definitely not alone.
AFCA, Can't be stopped!
Rammstein über alles.
pi_92120460
Try van het jaar 2010:


Het zal wel aan mij liggen, ik vind er geen bal aan. Knappe try maar als ik iemand honderd meter wil zien sprinten kijk ik wel naar ehhh ... de honderd meter sprint.

Ik vond bijna alle andere genomineerden beter/mooier/interessanter ...
pi_92120714
quote:
1s.gif Op maandag 31 januari 2011 13:37 schreef knnth het volgende:
Try van het jaar 2010:


Het zal wel aan mij liggen, ik vind er geen bal aan. Knappe try maar als ik iemand honderd meter wil zien sprinten kijk ik wel naar ehhh ... de honderd meter sprint.

Ik vond bijna alle andere genomineerden beter/mooier/interessanter ...
hij gaat wel mooi om een mannetje heen... maar ik snap wat je zegt...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_92121087
Alle genomineerden:


Mijn stem was op 5, Contepomi in Argentinie - Frankrijk... Geweldig hoe hij zo om en door 4 a 5 Franse verdedigers heen loopt!

Waarom zitten er eigenlijk ook vrouwen tussen? Die kunnen hun eigen TOTY toch wel krijgen?
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_92261438
Lol, Gavin Henson is alweer weg bij de Saracens en gaat volgens geruchten naar RC Toulon in Zuid Frankrijk waar ook Jonny Wilkinson speelt. En dat terwijl meneer zonodig weg wilde uit Wales en in Londen wilde spelen om dichter bij z'n kinderen te kunnen zijn.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_92381816
Een paar topics geleden hadden we het over het Amerikaanse rugby en toen werd er gezegd dat spelers die de NFL net niet halen het Amerikaanse team eigenlijk wel heel erg zouden kunnen helpen. Sindsdien hebben enkele spelers waaronder Leonard Peters en Miles Craigwell de switch naar rugby (sevens) gemaakt en dit artikel over Miles Craigwell vond ik dan ook wel erg mooi om te lezen:

http://www.stuff.co.nz/sp(...)NFL-dream-for-sevens

Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_92403215
Gaaf :)
pi_93478015
Vrijdag had er iemand bij ons op de club een aantal wedstrijden van de Super 15, tering dat gaat wel heel hard.
Leuke wedstrijden op een belachelijk tempo.
Fuck with a Hooker, get rucked.
pi_93729311
hallo, ik heb dit topic nu pas gevonden. Gaat dit puur over de 6 nations? Zitten jullie zelf ook op rugby? Ik zit bij de Pink Panthers in driebergen en ben flanker. Ik speel bij de junioren.
''Altijd trek in een pilsje''
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 maart 2011 @ 16:07:33 #72
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_93729472
Dit is het algemene topic. Voor de Six nations is een speciaal topic --> [Rugby] Six Nations 2011

Ikzelf rugby niet maar volg het verder wel. Nou ja eigenlijk alleen maar de landenwedstrijden :P.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_93757796
Ik speel in het 2e van Waterland.
Zal nooit hoger komen daarvoor ben ik te laat begonnen en zie mezelf ook niet 5 dagen in de week trainen.
Maar heb er een hoop lol in dus dat komt goed.
Fuck with a Hooker, get rucked.
pi_93775264
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 07:49 schreef LamstraalASD het volgende:
Ik speel in het 2e van Waterland.
Zal nooit hoger komen daarvoor ben ik te laat begonnen en zie mezelf ook niet 5 dagen in de week trainen.
Maar heb er een hoop lol in dus dat komt goed.
Ken je die hele grote dikke van jullie Junioren: Niels :P ?
''Altijd trek in een pilsje''
pi_93803770
Die lelijke die ook nog een broer heeft die bij de senioren speelt?
Diegene die mocht trainen voor onder de 18 en zijn kicksen was vergeten?
Die Niels ken ik :D
Weet niet of er nog een Niels speelt maar volgens mij niet.

[ Bericht 10% gewijzigd door LamstraalASD op 08-03-2011 08:03:26 ]
Fuck with a Hooker, get rucked.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')