abonnement Unibet Coolblue
pi_96245333
Heb je een closeup van het glasvlies wat jij gebruikt, evt met merk ed, geven? Ik ken in NL eigenlijk alleen maar het glasvezelbehang, dat een structuur heeft zoals dit:
Ik vermoed echter dat jij wat fijner spul hebt. Lijkt mij een stuk mooier.
pi_96245409
Oh, je kunt je wasmachine nog boven je WC plaatsen, waterbesprarend doorspoelen ;-)
  maandag 2 mei 2011 @ 13:08:45 #278
31260 Finch
Stay close
pi_96245418
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:42 schreef MMach het volgende:

[..]

Been there, done that 0-)
[ afbeelding ]
^O^
If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what then, is an empty desk?
- Albert Einstein
  maandag 2 mei 2011 @ 13:19:08 #279
122173 MMach
met Fok-pensioen
pi_96245800
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 13:05 schreef aloe_vera het volgende:
Heb je een closeup van het glasvlies wat jij gebruikt, evt met merk ed, geven? Ik ken in NL eigenlijk alleen maar het glasvezelbehang, dat een structuur heeft zoals dit: [ afbeelding ]
Ik vermoed echter dat jij wat fijner spul hebt. Lijkt mij een stuk mooier.
Ik zal eens een close-upje maken, maar veel is daar niet aan te zien. Het is een vlies van door elkaar geweven glasvezels, zeer fijne structuur en doorzichtig. Als het aan de muur hangt zie je het niet, het geeft geen extra structuur. Eens geverfd ziet dat er gewoon uit als een glasgestucte wand. Ik schilder altijd met een lichte structuurroller, dus dan zie je van dichtbij wat textuur.
In de handel heet dat soms renovatievlies, gewoon te vinden in de bouwmarkt. Echt een van mijn favoriete materialen. Het is moeilijk om goed te plakken, maar als je het goed kan kan je volledig naadloos behangen. Het is geen wonderproduct (je kan er geen fouten in de ondergrond mee wegwerken, wat de reclame of de labels ook mogen beweren), maar ik ben overtuigd van de meerwaarde. Het is stootvast, waterbestendig en sterk. Maar door het schilderen wordt het ook bros, wat wil zeggen dat scherpe hoeken na een aantal jaren zullen breken als je er tegen loopt en de ondergrond meegeeft. Om dat te voorkomen onderbreek ik het behang ter hoogte van de hoek en schuur ik het een stukje weg op die plaats. Binnenhoeken snijd ik ook door en die vul ik met acrylaatkit. Ook niet de aanbevolen manier van werken, maar zo doe ik het dus zelf.
pi_96254123
Dat stuk over binnenhoeken vullen met acrylaatkit snap ik, maar hoe werk je de buitenhoeken nu af? Je hebt het over wegschuren, maar wat schuur je dan precies weg?

Ben het met je eens dat het mooi spul is, helemaal met zoveel aandacht voor voorbereiding en afwerking. @aloe_vera, ook in NL is dit inderdaad in bijna alle bouwmarkten gewoon te koop als glasvliesbehang.
  dinsdag 3 mei 2011 @ 11:29:17 #281
122173 MMach
met Fok-pensioen
pi_96288209
Okeetjes, hier wat foto's van dat weefsel zelf.
De rollen die ik gebruik zijn toevallig de deze:

Ongeveer 50¤per rol geloof ik.
Het spul zelf ziet er zo uit (het zijn dus werkelijk glazen vezeltjes door elkaar geweven, zonder vast patroon)


Plak je dat op je muur, dan zie je niet veel verschil (zeker niet bij gyprocwanden). Hier glasvlies op een stuk mdf


Je moet de banen stuitend tegen elkaar leggen. Dat klinkt makkelijker dan het is, want je zit dus eigenlijk met een groot stuk (1m breed, vaak 3m lang) stug materiaal aan het manouvreren in lijm.
Resultaat van stuikende naden is ongeveer zoiets (is dus eigenlijk een slechte naad, want je ziet ze)


Eens geschilderd ziet diezelfde naad er zo uit. Zichtbaar van dichtbij, vanop een paar tientallen cm's niet meer. Tevens zie je hier het resultaat van oppervlakte na de laatse verflaag.


Die manier van naden doe ik zelf niet meer. Ik plak de banen gewoon overlappend en snij ze dan samen door. Resultaat is een compleet onzichtbare naad
(hier nog in natte lijm, geen verf)


Hoeken doe ik zo:
Ik schuur de glasvezels ter hoogte van de hoeken weg. Bij schade aan de rand zal het het veel sterkere mdf zijn die weerstand biedt. Met glasvlies kan je perfect heel rechte hoeken maken, maar de kans bestaat (zoals bij alle scherpe hoeken) dat die bij het minste geringste kapot gaan.


Wat is er dan zo moeilijk aan glasvlies behangen? Ik heb werkelijk al honderden vierkante meters van dat spul geplakt en ben er intussen wel redelijk goed mee, in het begin was dat anders.
-de lijm moet je dik en zeer snel aanbrengen (zeker bij ondegronden die wat zuigen is de lijm in enkele minuten te droog om goed te plakken). Je zou een fixeerlaag kunnen aanbrengen op voorhand, maar dat is weer een extra bewerking die eigenlijk te voorkomen is door gewoon snel te werken
-de stroken zijn altijd onhandig groot.
-het is een bros materiaal om aan te brengen, je kan het dus gewoon scheuren als je het niet zacht behandeld
-zeer gevoelig voor blazen (stukken waar geen lijm zit of teveel lijm). Een kwestie van alles goed aan te drukken.
-je moet zo ontzettend snel werken omdat alles zo snel droogt en je zoveel naden moet bijwerken in die korte tijd. Je lijmt ook altijd breder dan een strook, wat maakt dat de lijm voor de volgende strook al aan het drogen is terwijl je met de vorige strook bezig bent. Eens je begonnen bent aan een muur, moet je dus doordoen tot alle stroken erop zitten. (je kan natuurlijk altijd een flap laten loshangen als je echt moet stoppen). Ik behang altijd alleen en doe op topsnelheid iets van een 12m² /u, wat echt niet veel is. Je verliest veel tijd met naden.
-de eerste verflaag is bijzonder vervelend om aan te brengen. Het behang zuigt zeer hard en je moet hard op je roller drukken om de verf voldoende diep te krijgen. Je gebruikt zeker 2 of 3 keer zoveel verf als er op de pot vermeld staat. Die eerste laag is zeer belangrijk, die moet goed egaal zijn of je ziet ruwheden in je finale laag.
-het prikt als de neten uiteraard
  dinsdag 3 mei 2011 @ 11:43:08 #282
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_96288686
Ik vergeet dit topic soms een tijdje tot het weer boven komt drijven en ik lig acuut weer met mijn kin op de grond.
Man, wat kan jij toch netjes en secuur werken! :Y O+ _O_
Ik heb daar simpelweg het geduld niet voor. :@
En de snelheid waarmee je het allemaal doet! :o _O_
***
pi_96298349
Dank je wel voor je uitgebreide glasvlies verslag ^O^ Superinformatief en het ziet er goed uit. Het is mij allen nog niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met wegsnijden vd naden ipv stotend plakken zoals op je plaatje. Je plakt het nu iets overlappend en snijdt dan alleen de bovenste laag weg met een stanleymes of begrijp ik dat verkeerd?

De reden waarom ik dit vraag is dat ik hier een aantal gipsplaten muren zal krijgen, waar ik eigenlijk gewoon netjes geschilderde wanden van wil maken. Echter ik denk dat rechtstreeks op gips schilderen er niet uit ziet en laten stuken is ook weer een hele dure ingreep. Daarom zat ik te denken aan een fijne structuur glasvezelbehang, maar glasvlies is dus vele malen mooier en kun je netter afwerken bij de naden dan dikker glasvezel lijkt mij. Met glasvezelbehang heb ik trouwens wel ervaring, veel lijm en veel verf inderdaad.... met gewoon behang ook en ik durf te zeggen dat ik net behang.

Gebruik je trouwens nog een speciale latex of gewoon de goedkoopste bak van de gamma? En houtverf? Niet dat ik goedkope verf wil hebben, maar ik ben gewoon benieuwd naar je materiaalkeuzes. Vind jij duurdere verf, van een veronderstelde hogere kwaliteit de moeite waard om je geld aan uit te geven?

[ Bericht 11% gewijzigd door aloe_vera op 03-05-2011 19:43:48 ]
pi_96301320
Oehh.. dta behang zag ik laatst ook! Met een structuur roller ziet er zeker goed uit!

Wij twijfelen toch nog tussen glasvezel of korrel-/sierpleister... Blijft lastig!
  dinsdag 3 mei 2011 @ 21:47:12 #285
248562 Rallydame
We klussen nog even verder..
pi_96315957
Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!
Van je passie je werk kunnen maken is iets wat niet heel veel mensen kunnen zeggen. Super hoor.

Dank je wel voor de filmpjes :) Ik zal je PM-en volgend jaar, lijkt me erg gezellig.

En dan je huis..... wat wordt het weer onwijs netjes en mooi.
Je bent een echte klusheld ^O^ _O_
pi_96316650
Dat glasvezelbehang heb ik hier thuis ook in een kamer zitten en in de hal.... Alle punten kan ik bevestigen, maar met name het verven was vervelend, ik heb er 4 lagen op zitten, na de 3de laag was het ook weer allemaal net niet mooi.
Kan aan mijn verfskills liggen natuurlijk. En ik heb er geen structuur in zitten bij het verven.
En ja de hoeken scheuren heel snel, dus bovenstaande optie (hoeken schuren) is beter.
Met luchtbobbels in het behang had ik weinig last, heb direct na het plakken over het behang van boven naar beneden geveegd met een borstel.
pi_96317995
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 13:05 schreef aloe_vera het volgende:
Heb je een closeup van het glasvlies wat jij gebruikt, evt met merk ed, geven? Ik ken in NL eigenlijk alleen maar het glasvezelbehang, dat een structuur heeft zoals dit: [ afbeelding ]
Ik vermoed echter dat jij wat fijner spul hebt. Lijkt mij een stuk mooier.
Hier kun je het krijgen onder de naam renovlies :)

Goede tip van het snijden MMach! MDF op de hoeken gaat hier helaas niet meer lukken dus we wagen het er maar op.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_96318277
Bij de betere verfhandel is het te verkrijgen als glasvlies of renovlies.

Een veel mooiere afwerking als glasweefsel.
pi_96319755
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 11:19 schreef MMach het volgende:
TY allen :)

Dan nog de hangwc afgewerkt. Boven de hangwc had ik nog onbenutte ruimte dus daar heb ik nog een kast gemaakt. Best een grote kast (ong 1.2 m³), dus heb ik ze ook wat afgewerkt met glasvlies en een lichtje.
[ afbeelding ]

Is dat met verdoken scharnieren ?
En hoe doe je die kast open ? Is dat greeploos ?
Ik ben nl. aan het nadenken over een gelijkaardig soort kast boven de inbouwkader van mijn hangwc. Op die manier kan daar reserve wc rollen etc... Echter wil ik het wel 'strak' hebben. Geen scharnieren zien, geen greepjes zien (greeploos dus), etc...

(Tielt, niet zo ver weg trouwens).
pi_96320021
lijkt mij dat er nog wel een handvat o.i.d. komt maar dat is voor later.
hoe wil je het anders openen, met je nagels?
pi_96320194
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2011 22:45 schreef fespo het volgende:
lijkt mij dat er nog wel een handvat o.i.d. komt maar dat is voor later.
hoe wil je het anders openen, met je nagels?
Je kan met een druksluiting werken, dat je tegen de deur aan moet drukken, dan komt die iets naar buiten waardoor je vingers er achter kunnen.
"Do me a favor, try not to think, you're going to hurt yourself"
"You go to heaven for the climate and hell for the company"
  dinsdag 3 mei 2011 @ 23:03:53 #292
306225 Miendientje
Volgende..
pi_96321115
Magneet snapper heet dat geloof ik
  dinsdag 3 mei 2011 @ 23:28:23 #293
331499 Hallie
Klusser in wording
pi_96322416
Bedankt voor je uitgebreide glasvlies verslag. Je werk ziet er weer strak uit allemaal!
pi_96329563
Bedankt voor je uitgebreide uitleg. Hier ga ik zeker nog gebruik van maken!
  woensdag 4 mei 2011 @ 10:48:57 #295
122173 MMach
met Fok-pensioen
pi_96332883
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2011 22:41 schreef frgh het volgende:

[..]

Is dat met verdoken scharnieren ?
En hoe doe je die kast open ? Is dat greeploos ?
Ik ben nl. aan het nadenken over een gelijkaardig soort kast boven de inbouwkader van mijn hangwc. Op die manier kan daar reserve wc rollen etc... Echter wil ik het wel 'strak' hebben. Geen scharnieren zien, geen greepjes zien (greeploos dus), etc...

(Tielt, niet zo ver weg trouwens).
De scharnieren zijn verdoken en zijn oplegscharnieren. De kastdeur gaat minder dan 90° open, met inbouwscharnieren raak je met een inliggende deur wel aan 110°. Die minder dan 90° heeft een reden, misschien dat ik dat ooit wel eens zal demonstreren. De deur zal namelijk nog wat aangepast worden.

Voor de sleutingen kies ik voor dit soort inbouwslotjes:

(hier alleen de kop te zien).Het is zo'n knopje met een slot achter. Ingedrukt is het slot dicht en is het kopje flush met het deuroppervlak. Je drukt er op en het slot gaat open en het kopje komt er uit als handgreep.

Zo'n slot zonder handgreep waar je op de deur drukt om ze open te maken vind ik nog toffer, maar dan moet je met je handen aan de deur komen en krijg je na een paar jaar een vuile zweem.

quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2011 15:50 schreef aloe_vera het volgende:
Dank je wel voor je uitgebreide glasvlies verslag ^O^ Superinformatief en het ziet er goed uit. Het is mij allen nog niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met wegsnijden vd naden ipv stotend plakken zoals op je plaatje. Je plakt het nu iets overlappend en snijdt dan alleen de bovenste laag weg met een stanleymes of begrijp ik dat verkeerd?

De reden waarom ik dit vraag is dat ik hier een aantal gipsplaten muren zal krijgen, waar ik eigenlijk gewoon netjes geschilderde wanden van wil maken. Echter ik denk dat rechtstreeks op gips schilderen er niet uit ziet en laten stuken is ook weer een hele dure ingreep. Daarom zat ik te denken aan een fijne structuur glasvezelbehang, maar glasvlies is dus vele malen mooier en kun je netter afwerken bij de naden dan dikker glasvezel lijkt mij. Met glasvezelbehang heb ik trouwens wel ervaring, veel lijm en veel verf inderdaad.... met gewoon behang ook en ik durf te zeggen dat ik net behang.

Gebruik je trouwens nog een speciale latex of gewoon de goedkoopste bak van de gamma? En houtverf? Niet dat ik goedkope verf wil hebben, maar ik ben gewoon benieuwd naar je materiaalkeuzes. Vind jij duurdere verf, van een veronderstelde hogere kwaliteit de moeite waard om je geld aan uit te geven?
Wat ik bedoel met overlappen:

Het snijden moet je wel doen met een liniaal. Soms is er door krimp ofzo wel een stukje van de naad te zien. Als dat scheef gesneden is valt dat op.

Wat verf betreft: de eerste laag gebruikt zoveel en is niet echt van belang (vult enkel de porositeiten in het vlies op). Daarvan gebruik ik de goedkoopste witte verf die ik kan vinden. Latex of acrylaatverf van het huismerk van een DHZ zaak bv. De finale lagen zijn wel van goede merken (kwaliteitsverschil tussen goedkope en dure merken is echt wel merkbaar, zeker tijdens het verven zelf), De Keyn, Levis, zoiets.

[ Bericht 1% gewijzigd door MMach op 04-05-2011 11:01:15 ]
  woensdag 4 mei 2011 @ 11:41:00 #296
56958 richie29
Help, ik ben klusser!
pi_96334918
quote:
0s.gif



Kijk....DIT is nou het echte secure vakwerk waar ik van hou O+
Dat zou ik echt een richie-actie zijn...terwijl mensen om me heen mij voor gek verklaren.

Heb jij dat nou ook MMach? Ik ben bijv. de afgelopen 2-3 maanden weer uitgebreid aan het klussen geweest om m'n huis verkoop-klaar te krijgen en als mensen je helpen en mij bezig zien hoor ik minstens 10 keer per dag de vraag; Waarom doe je dat zo precies?
(soms om chagerijnig van te worden :P )

Ik heb een tijdje niet meegelezen, maar wat ziet die zolder en ge-wel-dig strak uit en ik hoop echt dat je na verloop van tijd niet zoveel werking in de dakconstructie krijgt dat je alsnog (kleine) scheuren in de hoeken gaat krijgen.
Ik heb zelf na het huis te laten her-stucen alle hoeken gekit (1 a 2 km kitrandjes) en dat houdt best goed.

Oh en geen idee of je d'r wat aan hebt; Na het stucwerk bij mij had ik ook een zeer sterk zuigende ondergrond voor de muurverf. Ik heb toen na een tip van de stucadoor de muren met de grootste roller lekker ingesmeerd met behanglijm...en dat hielp écht zeer goed!
Behanglijm is ontzettend goedkoop voor zulke grote hoeveelheden, en behandeld heerlijk snel. Het is wel belangrijk dat je dan echt het hele oppervlak goed dekt, maar dat heeft me zoveel muurverf gescheeld!
pi_96334921
Goedkope latex is trouwens ook bij de Action te krijgen, ik weet niet of dat bij jullie in de buurt zit?
  woensdag 4 mei 2011 @ 12:10:06 #298
122173 MMach
met Fok-pensioen
pi_96336095
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 11:41 schreef richie29 het volgende:

[..]

Kijk....DIT is nou het echte secure vakwerk waar ik van hou O+
Dat zou ik echt een richie-actie zijn...terwijl mensen om me heen mij voor gek verklaren.

Heb jij dat nou ook MMach? Ik ben bijv. de afgelopen 2-3 maanden weer uitgebreid aan het klussen geweest om m'n huis verkoop-klaar te krijgen en als mensen je helpen en mij bezig zien hoor ik minstens 10 keer per dag de vraag; Waarom doe je dat zo precies?
(soms om chagerijnig van te worden :P )

Ik heb een tijdje niet meegelezen, maar wat ziet die zolder en ge-wel-dig strak uit en ik hoop echt dat je na verloop van tijd niet zoveel werking in de dakconstructie krijgt dat je alsnog (kleine) scheuren in de hoeken gaat krijgen.
Ik heb zelf na het huis te laten her-stucen alle hoeken gekit (1 a 2 km kitrandjes) en dat houdt best goed.

Oh en geen idee of je d'r wat aan hebt; Na het stucwerk bij mij had ik ook een zeer sterk zuigende ondergrond voor de muurverf. Ik heb toen na een tip van de stucadoor de muren met de grootste roller lekker ingesmeerd met behanglijm...en dat hielp écht zeer goed!
Behanglijm is ontzettend goedkoop voor zulke grote hoeveelheden, en behandeld heerlijk snel. Het is wel belangrijk dat je dan echt het hele oppervlak goed dekt, maar dat heeft me zoveel muurverf gescheeld!
Ik weet niet juist hoe ik me daarover voel :) Ik steek soms tijd in zaken die ik belangrijk vind, maar die door een gewone bezoeker die het voor de eerste keer ziet idioot lijken, zoals je zegt (meestal valt het hen niet eens op zelfs). Ik vind ook niet dat ik zo secuur werk of geweldig goed afwerk. Ik doe mijn best, maar dat zal zeker nog niet te vergelijken zijn met een pro-schilder of een pro-gyproccer ofzo. Daar heb ik wel moeite mee, met het tevreden zijn over mijn werk. Mensen die het voor de eerste keer zien (of gewoon de mensen die in die ruimtes komen zonder het werk te hebben gedaan (maw: ze hebben er niet met hun neus opgezeten)) zijn altijd onder de indruk, of vinden het netjes. Maar ik sta in zo'n ruimte en weet waar er fouten of onnauwkeurigheden zitten, dus ik vind het allemaal maar net kunnen.
Het vreemde is, als ik ergens kom bij andere mensen en ik zie daar direct alle afwerkingsfouten, dan vind ik het niet zo erg, terwijl ik het in mijn eigen huis als zeer storend zou ervaren. Waarschijnlijk omdat ik dan weet dat het mijn schuld is dat het niet ideaal is afgewerkt. Bij plamuren is dat net zo. Als je zou willen kan je 15 lagen geven en nog fouten vinden. Je moet dan gewoon op een punt zeggen: ça suffit, à la prochaine. en doordoen.

Als ik per toeval een fout zie die ik daarvoor nog niet had gezien ben ik altijd teleurgesteld in mezelf. Een van de leukste dingen vind ik als een echte vakman zegt dat het goed is. Zoals toen het frame van het dak net klaar was, passeerde een dakwerker die zei dat het klasse was. Enfin, het komt er dus op neer dat ik voor mezelf de lat zo hoog leg dat ik er chronisch ontevreden over ben, maar tot op deze dag heeft er eigenlijk nog niemand die er al geweest is gezegd dat iets slecht of lelijk was.
Het leukste vond ik het nog een week of 2 geleden. De familie van de buurvrouw was op bezoek en die kenden het huis dus in originele staat en hadden het intussen nog niet gezien. Er was daar 1 dame bij die het huis alleen kende van de voorgevel en nog nooit was binnen geweest. Dus toen die daar binnen kwam, kon ze alleen nog klanken van verbazing uitbrengen omdat de voorgevel een compleet verkeerd beeld geeft over wat soort van huis het is. En de rest van die mensen zei dat ze het nooit gedacht hadden dat er zoiets van te maken was.
Dat is het effect dat ik wil bereiken.
  woensdag 4 mei 2011 @ 12:30:33 #299
56958 richie29
Help, ik ben klusser!
pi_96336872
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 12:10 schreef MMach het volgende:

[..]

...
Het vreemde is, als ik ergens kom bij andere mensen en ik zie daar direct alle afwerkingsfouten, dan vind ik het niet zo erg, terwijl ik het in mijn eigen huis als zeer storend zou ervaren.

Ooooh ja! Ik ken dat!!
Dat is zo verschrikkelijk eigenlijk, vooral wanneer ik en O+ huizen bezoeken voor evt. koop. Ik loop daar op zo'n andere manier doorheen. Meer met 'ah die muur kan eruit' / 'hmm..stucwerk moet opnieuw en elektraplan moet aangepast' / enz.

Maar ook wanneer je bij vrienden op bezoek bent die bijv. net een nieuw huis gekocht hebben. Ik ben blij voor ze met hun nieuwe huis, maar ik zou met op die manier geschilderde muren bijv. zelf niet zo rustig in huis kunnen wonen.

Die foto die ik quote-te ( :? ) is naar mijn menig een detail waar niet iedereen zo mee om zou gaan, maar alleen gedaan wordt door mensen die een heel fraaie afwerking belangrijk vinden.

Het is vooral leuk als anderen er lovend over zijn inderdaad en ik hoop dat er binnenkort potentiele kopers rondlopen die ook zo reageren...we gaan het zien!
  woensdag 4 mei 2011 @ 12:37:55 #300
122173 MMach
met Fok-pensioen
pi_96337151
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 12:30 schreef richie29 het volgende:

[..]

Ooooh ja! Ik ken dat!!
Dat is zo verschrikkelijk eigenlijk, vooral wanneer ik en O+ huizen bezoeken voor evt. koop. Ik loop daar op zo'n andere manier doorheen. Meer met 'ah die muur kan eruit' / 'hmm..stucwerk moet opnieuw en elektraplan moet aangepast' / enz.

Maar ook wanneer je bij vrienden op bezoek bent die bijv. net een nieuw huis gekocht hebben. Ik ben blij voor ze met hun nieuwe huis, maar ik zou met op die manier geschilderde muren bijv. zelf niet zo rustig in huis kunnen wonen.

Die foto die ik quote-te ( :? ) is naar mijn menig een detail waar niet iedereen zo mee om zou gaan, maar alleen gedaan wordt door mensen die een heel fraaie afwerking belangrijk vinden.

Het is vooral leuk als anderen er lovend over zijn inderdaad en ik hoop dat er binnenkort potentiele kopers rondlopen die ook zo reageren...we gaan het zien!
Hehe, idem. Ik loop trouwens overal waar ik kom stiekem te tikken-of als er helemaal niemand in de buurt is, dan durf ik wel eens te bonzen- op de muren om te kijken welk soort muur het is. Kan je de metalstuds horen ratelen of is het een houten onderstructuur, of een steense met gips erover, etc. En dan als je weet welk materiaal het is, op zoek gaan naar bv de naden tussen de platen en hoe ze het gedaan hebben enzo :') En dat doe ik dan dus zo stiekem als niemand kijkt omdat het anders ook maar raar is als je daar staat te kijken naar gewoon een blanke muur met een peinzend gezicht. Daar moet mijn vriendin in elk geval toch mee gniffelen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')