En toch is zij beter dan jij.quote:Op maandag 8 november 2010 18:50 schreef This-is-it het volgende:
[..]
Nee dat hoef niet maar ze zag er totaal niet fit uit.
Hier precies hetzelfde trouwens. In het gesprek heeft hij geen één keer door laten schemeren dat er ook mogelijkheid van afwijzing was. Daarna kreeg ik toch zo'n kutmailtje. Maar ach, ze zullen er wel een goeie reden voor hebben gehad. Of gewoon een groot aanbod. Toch, geef mensen tijdens het gesprek niet het idee dat ze al zijn aangenomen.quote:Op maandag 8 november 2010 19:07 schreef _Loki het volgende:
Ik heb even 8 pagina's overgeslagen om ook wat te zeggen
Ik heb ook gesolliciteerd bij de La Place, ik kreeg ook zo'n kutmailtje. Het gesprek ging toch wel goed, dus ik mailen waarom ik niet aangenomen was. De reden; ze hadden mensen met meer horeca-ervaring aangenomen. Ik heb 3 maanden fulltime in een zelfbedieningsrestaurant gewerkt en dat is niet genoeg?En dan nog, waarom zou je ervaring nodig hebben voor de La Place
Zelfbedieningsrestaurantquote:Op maandag 8 november 2010 19:07 schreef _Loki het volgende:
Ik heb even 8 pagina's overgeslagen om ook wat te zeggen
Ik heb ook gesolliciteerd bij de La Place, ik kreeg ook zo'n kutmailtje. Het gesprek ging toch wel goed, dus ik mailen waarom ik niet aangenomen was. De reden; ze hadden mensen met meer horeca-ervaring aangenomen. Ik heb 3 maanden fulltime in een zelfbedieningsrestaurant gewerkt en dat is niet genoeg?En dan nog, waarom zou je ervaring nodig hebben voor de La Place
Je hebt een punt, maar dan nog. De LaPlace.... Dat is net zoiets als niet aangenomen worden bij de McDonalds (no offencequote:Op maandag 8 november 2010 19:11 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
Zelfbedieningsrestaurantbij mij op het werk noemen we zoiets gewoon een vreetschuur. En ja horeca ervaring gaat over veel meer dan maar bassale vaardigheden zoals goed kunnen debrasseren, bedienen en met een dienblad lopen. Het gaat om het totale plaatje, het wat extra kunnen verkopen de juiste uitstraling hebben en wat ervaring wil daarbij wel helpen.
Mjah niet helemaal mee eens eigenlijk, ik vind echt dat ze een leuke ambiance hebben en vriendelijk en netjes personeel (Ik spreek hier over Groningen). Ook het eten heeft best wel goede kwaliteit. Als ik daar chef zou zijn zou ervaring wel een grote pré zijn voor mij maar mijn persoonlijke ervaring is ook dat horeca-groentjes (minder dan 1 jaar) minder vaak het belang van HACCP inzien.quote:Op maandag 8 november 2010 19:13 schreef Verbodsbord het volgende:
[..]
Je hebt een punt, maar dan nog. De LaPlace.... Dat is net zoiets als niet aangenomen worden bij de McDonalds (no offence)
Bij ons is de La Place meer een lopend buffet achtig iets, zou kunnen dat die in Groningen meer een restaurant idee heeft?quote:Op maandag 8 november 2010 19:19 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
Mjah niet helemaal mee eens eigenlijk, ik vind echt dat ze een leuke ambiance hebben en vriendelijk en netjes personeel (Ik spreek hier over Groningen). Ook het eten heeft best wel goede kwaliteit. Als ik daar chef zou zijn zou ervaring wel een grote pré zijn voor mij maar mijn persoonlijke ervaring is ook dat horeca-groentjes (minder dan 1 jaar) minder vaak het belang van HACCP inzien.
Dat is dan ook weer waar, wij nemen alleen maar mensen aan met minstens 2 jaar ervaring tenzij opleiding in restaurant wezen. Wij hebben gewoon het geluk dat niet ieder bedrijf die policy heeftquote:Op maandag 8 november 2010 19:20 schreef _Loki het volgende:
Maar hoe wil je ooit ervaring opdoen als je nergens aangenomen wordt met minder dan een jaar? En sowieso, 3 maanden fulltime is net zoveel als ongeveer een jaar als bijbaan, dus minder ervaring heb ik ook niet.
In Groningen hetzelfde maar toch vind ik het netjes gedaan daar allemaalquote:Op maandag 8 november 2010 19:21 schreef Verbodsbord het volgende:
[..]
Bij ons is de La Place meer een lopend buffet achtig iets, zou kunnen dat die in Groningen meer een restaurant idee heeft?
Die bij ons is sowieso heel kleinschalig, kan zijn dat ik er daardoor een verkeerd beeld van hebquote:Op maandag 8 november 2010 19:23 schreef Kandijfijn het volgende:
[..]
Dat is dan ook weer waar, wij nemen alleen maar mensen aan met minstens 2 jaar ervaring tenzij opleiding in restaurant wezen. Wij hebben gewoon het geluk dat niet ieder bedrijf die policy heeft
[..]
In Groningen hetzelfde maar toch vind ik het netjes gedaan daar allemaal
Jij bent ook zo oppervlakkig als een betonblok he. Ik ben blij voor de V&D dat ze niet zo'n labiel wijf als jij hebben aangenomen.quote:Op maandag 8 november 2010 18:50 schreef This-is-it het volgende:
[..]
Nee dat hoef niet maar ze zag er totaal niet fit uit.
Wij hebben ook maar 18 tafeltjesquote:Op maandag 8 november 2010 19:25 schreef Verbodsbord het volgende:
[..]
Die bij ons is sowieso heel kleinschalig, kan zijn dat ik er daardoor een verkeerd beeld van heb
Onzin, als ze erg veel aanmeldingen hebben nemen ze nou eenmaal liever iemand met ervaring.quote:Op maandag 8 november 2010 19:13 schreef Verbodsbord het volgende:
[..]
Je hebt een punt, maar dan nog. De LaPlace.... Dat is net zoiets als niet aangenomen worden bij de McDonalds (no offence)
Dat ook ja.quote:Op maandag 8 november 2010 19:20 schreef josti-tosti het volgende:
La Place werkt graag met 15 jarige omdat die goedkoop zijn en hetzelfde werk kunnen doen...
Dit.quote:Op maandag 8 november 2010 19:44 schreef IJST het volgende:
Hier moet ik gepost hebben! Wat een faal is ts zeg!
Ik zou meer lol in de V&D hebben dan in een kansloos callcenterquote:Op maandag 8 november 2010 20:10 schreef Maikuuul het volgende:
V&D betaald toch superslecht ofniet ?
Ziggo callcenter FTW !
Kan zijn, ik heb echter meer lol wanneer ik op het einde van de maand een mooi bedrag op mijn rekening zie staan, vooral als student zijndequote:Op maandag 8 november 2010 20:25 schreef nero7 het volgende:
[..]
Ik zou meer lol in de V&D hebben dan in een kansloos callcenter
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |