-_Guitarist_- | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:47 |
Dag culinaire wonderen der fok! Vandaag wezen forelvissen en 4 stuks van rond de 45 cm gevangen, maar hoe maak ik ze nou lekker klaar? Ik heb ooit forel gehad met iets van Provençaalse kruiden ofzo en dat was volgens mij enorm lekker. Wat raden jullie aan? Alvast bedankt! | |
Self-Catering | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:50 |
http://www.lmgtfy.com/?q=forel+recepten | |
-_Guitarist_- | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:51 |
Edit; foutje | |
-_Guitarist_- | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:52 |
quote:Waarom is mijn vraag niet goed en die van lui die vragen wat de lekkerste gehaktbal is wel? ![]() | |
Self-Catering | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:52 |
Ik heb je geholpen, wees blij.. | |
Hydrogeny | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:53 |
Weet je wel zeker dat het regenboogforel is? Gewoon zout peper en uitje in alufolie en dan even buiten vuurtje maken. Gezellig! | |
-_Guitarist_- | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:53 |
quote:Dan formuleer ik het anders; hoe vind jij het het lekkerst? | |
Stokstaart | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:53 |
Kun je toch ook rauw eten. Op een stokbroodje ? | |
-_Guitarist_- | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:54 |
quote: ![]() ![]() Bedankt voor de tip! | |
balzakjantje | donderdag 21 oktober 2010 @ 18:55 |
http://www.forellenvijversdeepn.nl/recepten.html | |
Steven184 | donderdag 21 oktober 2010 @ 20:43 |
Op deze manier vind ik hem wel lekker:quote: | |
menjo | donderdag 21 oktober 2010 @ 20:58 |
Niet te moeilijk doen, het is al lekker genoeg van zichzelf: Het vel om de paar centimeter inkerven. Inwrijven met goede olijfolie, bestrooien met grof zout en versgemalen peper. Volproppen met schijfjes citroen en grof gehakte platte peterselie. Dan onder de hete grill, aan elke een minuut of 10 (ligt aan het formaat van de vis). Succes verzekerd! | |
FigureBirdStars | donderdag 21 oktober 2010 @ 21:16 |
Met wat teriyaki saus op de barbecue of onder de grill is ook erg lekker. | |
Weltschmerz | vrijdag 22 oktober 2010 @ 11:36 |
Volgens mij klassiek provencaals: Vis door de bloem, eventueel eerst insmeren met een beetje honing, amandelsnippers bruin bakken in boter, vis erbij in, en dan peterselie en citroenschil er overheen, citroensap erbij. |