Miss_Virgo | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:50 |
Wat ik me nou al een tijdje afvraag is hoe het zit met zo'n grote rol vlees kebab wat de hele avond voor zo'n grill hangt... ![]() ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:53 |
Je gaat er snel aan dood, dat is alles wat ik weet. | |
Crutch | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:54 |
Het heet dan wel kebab he? Maar stiekem is het toch gewoon varkensvlees of kip? | |
Ethnikos | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:55 |
boeiend... snackbars bewaren gehaktballen in jus en eieren in water. | |
Miss_Virgo | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:56 |
quote:Boeit ook niet, ik eet het wel gewoon, maar vraag het me gewoon af.. aangezien de keuringsdienst best streng is op dat alles op de juiste temperatuur te bewaren enzz.. | |
Papierversnipperaar | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:57 |
Kebab zijn toch aan elkaar geregen bacteriecoloniën? Daarom mag het ook niet te warm worden hoorde ik laatst van de Egyptenaar om de hoek. | |
Ethnikos | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:57 |
quote:als dat vlees gewoon normaal verhit wordt is er geen probleem. | |
Daniel1976 | dinsdag 19 oktober 2010 @ 18:58 |
quote:Niet als je naar goeie turk toegaat, eentje waar ook veel turken en mokro's binnen zitten | |
Ethnikos | dinsdag 19 oktober 2010 @ 19:27 |
quote:woon je in een dorp ofzo? iedere shoarma-handelaar in de grote steden hebben dat soort lui binnen zitten... en het is allang aangetoond dat er bijna nergens lamsvlees wordt verkocht. ![]() ![]() | |
xminator | dinsdag 19 oktober 2010 @ 22:37 |
quote:Ja maar wie maakt de fout? De kebab verkoper die zegt dat ze kalfs doner verkopen? | |
Ou-Tannu | woensdag 20 oktober 2010 @ 08:33 |
kip kebab ![]() | |
Chinless | woensdag 20 oktober 2010 @ 08:36 |
quote:Of de franchise organisatie welke er achter zit bepaald dat op hoger niveau. | |
LeeHarveyOswald | woensdag 20 oktober 2010 @ 10:25 |
quote:Bijna nergens puur lamsvlees, omdat dat lastig aan een rol blijft hangen, veel mensen het minder lekker vinden, etc. Zo'n rol wordt opgebouwd uit een laagje vlees, laagje kalkoenvet, laagje vlees, laagje kalkoenvet. Bij lamsdoner moet je er dus vanuit gaan dat het vlees lams is, met daarbij kalkoenvet ![]() En lamsvlees heeft een vrij sterke, herkenbare smaak. | |
Crutch | woensdag 20 oktober 2010 @ 11:56 |
quote: | |
GeenWijn | woensdag 20 oktober 2010 @ 14:13 |
![]() | |
Vleyczejtur | woensdag 20 oktober 2010 @ 14:37 |
Bij veel kebabzaken hebben ze gewoon een grote frikandel met kruiden voor zo'n grill hangen. Die zijn net als mora hamburgers enzo al gaar, ze hangen puur voor de grill om knapperig te worden. ik heb niet vaak kebab gegeten waar het vlees door de kebabman zelf aan die stok was geregen, of dat het uberhaubt ''echt'' vlees was. | |
DaMayan | woensdag 20 oktober 2010 @ 16:14 |
quote:Je moet ook geen lamskebab willen. Alleen wel eventueel lamsshoarma. | |
Vleyczejtur | woensdag 20 oktober 2010 @ 16:22 |
Ik moet het wel willen. | |
rubje | woensdag 20 oktober 2010 @ 16:27 |
quote:Kijk, zo ![]() |