abonnement Unibet Coolblue
pi_207803965
Project X feest van een groepje Amerikaanse studenten (via vriend van me) die een vrijstaand huis huurden met z'n allen. Midden in nette woonwijk. Huis was totaal gesloopt, overal kots, bier op de vloer, seks, blowen, etc. Op de bank geslapen en rond een uur of vier kwam er een random van straat het huis in rennen om een brandblusser af te laten gaan. Alles zat onder de poeder. Paar dagen goed last van m'n longen gehad.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_207804070
Eeuwige
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2023 12:12 schreef StevenHyde het volgende:

[..]
Haha ok en wat won de winnaar/ winnares?
Vooral eeuwige roem. En een fles goede champagne, maar die maakten we toch gezamenlijk soldaat.
pi_207804225
Zuipvakantie op een camping in Tsjechië met vijf maten en drie weken lang, wat een beesten waren we.

- Eerste dag poging tot ei bakken gedaan, daarna drie weken lang laten staan. Pan was uiteraard niet meer schoon te krijgen.
- Slokje bier uit een halve liter genomen, laten staan pal naast de tent. Eind van de vakantie kwam er een heel leger dode wespen uit.
- Drie weken lang élke avond tot het gaatje gegaan met Gambrinus; na de eerste avond was een maat zijn vest, één schoen en zijn ketting al kwijt.
- Luchtbed buiten de tent leggen, in slaap vallen en eind van de dag nog roder dan een tomaat
- BBQ'en, maar niks opruimen.
- Op één of andere familiecamping, om 9 uur 's ochtends lege blikjes bier naar buiten gooien.
- Knalbezopen achter het stuur kruipen om de drie kwartier die we doorgaans moesten lopen van de kroeg naar de camping te vermijden, incl. lookouts voor de popo: één maat liep in de buurt van de kroeg, één aan het eind van het straatje en de ander aan het eind van het dorpje. De rest van de route liep via een onverhard bosweggetje, dus dat was veilig.
- Voetballen bij het lokale voetbalveldje/-clubje, waarna een vent (de eigenaar?) met een luchtbuks achter ons aan kwam.
- Na elke slok bier: "oh oh [naam van het dorp waar we het bier nuttigden], laat je likkuuuhhh" roepen (wat een treurnis eigenlijk, was ten tijde van Oh Oh Cherso _O-).
- Hoeren neuken in Praag (sowieso goedkope wijven scoren met je flappen in die dorpen daar, de één nog viezer dan de ander).
- Drugs scoren in Praag.

Hier in Nederland eigenlijk altijd wel gedragen op de één of andere manier, op één zatte bui na waar we met 90km/h op de motorkap, op het dak en in de kofferbak lagen/zaten.
  woensdag 1 februari 2023 @ 12:38:18 #104
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_207804268
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2023 07:45 schreef heiden6 het volgende:

[..]
Dit is wel next level :D
Best relaxed hoor :P
  Moderator woensdag 1 februari 2023 @ 12:50:59 #105
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_207804466
Dat doet me toch elke keer weer denken aan een maat van m'n broertje, die werd gefilmd terwijl hij peuk-rokend en bierdrinkend onder de douche stond. Geen expliciete beelden ofzo, volgens mij had 'ie een zwembroek aan, maar dat was het toppunt van leven op dat moment _O_
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')