utrecht1970 | donderdag 2 september 2010 @ 12:50 |
Ik heb bij de poelier een gegrilde kiprollade gekocht. Ik loop altijd te prutsen om hem s'avonds warm te maken bij het eten. 2 opties: Magnetron oven Welk optie is het beste en hoelang en hoewarm moet ik het apparaat zetten. | |
HugoBaas | donderdag 2 september 2010 @ 12:51 |
Oven natuurlijk. Gewoon op 180 graden en afentoe even kijken naar dat ding. Zie je het vanzelf. Zal 15 minuten duren denk ik. | |
lurf_doctor | donderdag 2 september 2010 @ 12:51 |
Gesneden of aan 1 stuk? | |
utrecht1970 | donderdag 2 september 2010 @ 12:56 |
Het is een rollade aan 1 stuk. Bij de poelier raden ze aan om hem een paar minuten in de magnetron te verwarmen. Maar dat vond ik de vorige keer geen succes. In de oven leek het een eeuwigheid te duren. Als ik nou de vleesthermometer er in zou proppen, dan kan ik makkelijk bijhouden of de binnenkant ook warm is. Hoeveel graden moet het vlees dan ongeveer zijn? (Kan ik lekker op de bank gaan zitten). | |
HugoBaas | donderdag 2 september 2010 @ 12:57 |
quote:Verwarmen in de magnetron is nooit te vreten. Dat ze dat aanraden. ![]() | |
Lienekien | donderdag 2 september 2010 @ 13:20 |
Wat ik wel eens doe met koude/gare varkensrollade: in dikke plakken snijden en dan in de koekenpan bakken. Ik zou de kiprollade ook eerder in de oven dan in de magnetron opwarmen. Misschien de rollade alvast in stukken in een ovenschaal met aluminiumfolie eroverheen (tegen uitdrogen)? Gaat allicht sneller dan de rollade aan één stuk. | |
Svlad_Cjelli | donderdag 2 september 2010 @ 15:52 |
Ik heb een kiprollade bij de Albert Heijn gekocht. Welk optie is dan het beste? ![]() |