FOK!forum / Culinesse à gogo / Hebben! modernistcuisine.com
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2010 @ 22:35
Deze wil ik even met jullie delen. Als we de aanbevelingen van grootheden als Ferran Adria en Heston Blumenthal mogen geloven is dit al een klassieker nog voordat ie in de winkel ligt. Er is een kleine teaser te downloaden en de foto's zien er fantastisch uit. Het grootste nadeel lijkt me de prijs: $500 in de pre-order bij amazon.com, maar daar krijg je dan wel 2400 pagina's voor, verdeeld over 6 banden.

"The Art and Science of Cooking": http://modernistcuisine.com/
:~

[ Bericht 1% gewijzigd door Mirjam op 24-08-2010 14:42:32 ]
-Datdus-maandag 23 augustus 2010 @ 22:41
Maar wat is het?
DutchErroristmaandag 23 augustus 2010 @ 22:41
Woah _O_
Mirjamdinsdag 24 augustus 2010 @ 14:11
oO<
Captain_Fabulousdinsdag 24 augustus 2010 @ 14:23
2400 pagina's pure food porno, 500$ is een koopje. heb het wel nu wel even niet, maar het blijft een koopje!
_Lokidinsdag 24 augustus 2010 @ 14:26
Oh my, dat is echt, wow.
Mekkalompdinsdag 24 augustus 2010 @ 15:38
het is idd een koopje als je het download en vervolgens uitprint dan kost het op z'n minst ¤600
#ANONIEMdinsdag 24 augustus 2010 @ 20:57
quote:
Op dinsdag 24 augustus 2010 14:23 schreef Captain_Fabulous het volgende:
2400 pagina's pure food porno, 500$ is een koopje. heb het wel nu wel even niet, maar het blijft een koopje!
JE hoeft in December pas te dokken dus je kan nog even sparen. Ik ga alvast ruimte maken op mijn kookboekenplank die nu overvol is 8-) Ik denk dat ik een paar dikke boeken er uit moet doen, zoals Harold McGee, die heb ik dan toch niet meer nodig.


SPOILER
Nu niet allemaal gaan PMen dat je mijn Harold McGee wel wil hebben, dat was een grapje :s)


[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 24-08-2010 20:58:13 ]
Pietverdrietdinsdag 24 augustus 2010 @ 21:10
De schrijvers
Nathan Myhrvold, het enige boek wat hij op zijn naam heeft staan is dit, hij was tot voor kort Chief Technology Officer bij MicroSoft
Chris Young, het enige boek wat hij op zijn naam heeft staan is dit, werkte ooit in The Fat Duck
Maxime Bilet, Idem

Sorry, maar ik ben nog niet overtuigt.
Wat ik er van zie zijn het vooral de (heel erg mooie) foto's

Zal hem zeker inkijken, maar voor als nog geef ik die 500 dollar liever uit aan mooie ingrediënten.
#ANONIEMdinsdag 24 augustus 2010 @ 21:47
Uiteraard is het lastig oordelen over een boek dat je nog niet hebt gelezen, maar wat vond je van deze PDF?
http://modernistcuisine.c(...)e%20book_spreads.pdf