abonnement Unibet Coolblue
pi_87378454
Ik dacht ook dat ik niet aan paniekremmen deed....Tot ik afgelopen woensdag keihard onderuit ging. Ik trok op om in te voegen op de snelweg, ging iets te hard en te plat door de bocht. Ik bleef maar tegen mijzelf herhalen, niet remmen, gas constant houden, maar toen mijn achterwiel slipte kneep ik in paniek de remmen vol in. Ik had het zelf niet eens door, ik hoorde van mijn instructeur dat het remlicht brandde.
Jammer genoeg kan je je daar niet echt op voorbereiden, zelfs nu kan ik me niet voorstellen dat ik zo stom ben geweest om in een bocht te remmen, maar ja dat zal mijn schrikreactie zijn geweest.
De motor heeft trouwens vooral schuifschade aan de kappen, de rechterspiegel zit niet meer goed en het stuur is krom(gelukkig de voorvork niet).
Ik heb een grote oppervlakkige schaafwond op m'n buik, de mouw van mijn jas is "doorgebrand" op de elleboog en wat last van spierpijn, maar verder ben ik denk ik in orde.
Lang verhaal, samenvatting: zelfs als je in een panieksituatie tegen jezelf blijft zeggen niet remmen, kan je toch gaan remmen en keihard vallen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')