Tim_Schuhmacher | woensdag 11 augustus 2010 @ 15:41 |
Ik ga straks dit recept http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=342594 maken. Maar in plaats van 1 bosje basilicum en 1 bosje verse bieslook heb ik 2 potjes met die kruiden. Maar ik weet nu dus niet goed hoeveel ik er in moet doen van beide. Ja naar smaak toevoegen. Maar ik ben nog geen wereldkok en een indicatie qua orde van grote zou ik dus wel handig vinden. ![]() | |
Ilse86 | woensdag 11 augustus 2010 @ 15:47 |
Ik zou denken zo'n halve eetlepel gedroogde kruiden. Als in maatlepel eetlepels. Maar dat is puur op gevoel, maakt waarschijnlijk niet eens zo heel erg veel uit. Ik zou de kruiden dan wel iets eerder door de saus doen dan op het allerlaatste moment, zoals in het recept staat. | |
Tim_Schuhmacher | woensdag 11 augustus 2010 @ 15:51 |
Je bedoelt een halve van beide dan? | |
Ilse86 | woensdag 11 augustus 2010 @ 16:03 |
![]() | |
Kimbell | woensdag 11 augustus 2010 @ 17:40 |
Een theelepel gedroogd staat ongeveer gelijk aan een eetlepel vers. Hoeveel er in deen bosje zit is uiteraard variabel. Ik denk dat je goed zit met een halve eetlepel gedroogd vanm elk, en even deen minuutje laten meekoken. [ Bericht 15% gewijzigd door Kimbell op 11-08-2010 22:14:30 ] | |
Tim_Schuhmacher | woensdag 11 augustus 2010 @ 18:10 |
Beide bedank! |