abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 14 oktober 2010 @ 17:09:50 #301
23218 Blue-eyes
Spanning & sensatie
pi_87539002
Ik heb de Klarstein nu 2 weekjes in gebruik en ben redelijk tot zeer tevreden. De kamer is veel schoner dan na een zuigbeurt met een "gewone" stofzuiger. Het is gewoon ideaal, je hebt er geen omkijken meer naar.
Ik ben er inmiddels achter dat je hem op de dag zelf moet programmeren en dat hij dan automatisch elke week op die dag aan de gang gaat. Dus de eerste week moet je dagelijks instellen en daarna blijft hij het wekelijks op die dagen doen.

Als Annie klaar is keert ze altijd netjes weer terug naar het oplaadstation. En dat doet ze dan op een manier alsof ze zeggen wil "pfff.... dat was me wel weer een klus hoor" O+

Toch wel een paar nadelen:
- het lipje waarmee je het filter moet verwijderen is nogal klein en daardoor lastig open te maken.
- Annie komt niet helemaal in de hoekjes, dus zo nu en dan moet ik er even met de zwiffer langs. Die gebruik ik sowieso om ook onder de bank en kasten te vegen.
- Ze heeft moeite met drempels, ook de lagere drempels komt ze niet over, daarop blijft ze hangen en dan schakelt ze uit. Ik heb geprobeerd dit te verhelpen door een opstapje te maken met van die laminaat plakplinten, maar dat helpt niet.
- In de handleiding staan geen gegevens over de producent, dus waar je terecht moet bij defecten of onderdelen is niet bekend.
Heb ik eindelijk de zin van het leven in elkaar gepuzzeld, blijven er 3 schroefjes over.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')