abonnement Unibet Coolblue
pi_83375830
Tot mijn verbazing is deel 6 alweer een tijdje dicht, dus open ik hierbij deel 7.

Ik heb me pas net hier als lid aangemeld, dus als ik hierbij iets fout doe: I apologize.

Is er iemand die ook binnenkort de capaciteitentest / persoonlijkheidstest heeft?
pi_83382167
Hierbij het linkje naar het vorige deel:
Luchtverkeersleider (deel6)

Nog mensen bezig met de selectie momenteel?
pi_83433062
Hmm, stilletjes hier. x')

Ik vraag me dus echt af of je papier & pen bij de capaciteiten test in ronde 1 mag gebruiken. Dat helpt zoveel merk ik. Natuurlijk kan ik het daar gewoon vragen, maar als iemand het zou weten zou dat wel helpen.
pi_83434225
Nou vooruit, laten we de boel maar even opleuken hier.

Ik ben begin dit jaar begonnen met de selectie bij de LVNL. Alle selectierondes met goed gevolg doorlopen, maar na de grading te horen gekregen dat ik op de shortlist geplaatst ben. Nu is het nog eventjes wachten tot ergens begin juli om te horen of ik die felbegeerde plek mag opvullen!

@LadyDynamite, je hebt niet veel tijd om pen en papier te gebruiken tijdens de eerste ronde, als je dit al zou krijgen!

Als er nog vragen zijn naar mijn ervaringen tot nu toe dan hoor ik het wel!
pi_83435449
Volgens mij mag je geen papier gebruiken bij de capaciteiten test. En, zoals eerder gezegd, je hebt er ook gewoon geen tijd voor. Maar het valt uiteindelijk echt allemaal mee, dus maak je geen zorgen over de eerste ronde

Ik heb inmiddels alle rondes achter de rug en hoor, als het goed is, volgende week of ik ben toegelaten of niet! Zit al drie weken te wachten, dus ben nu toch wel klaar voor de uitslag
pi_83457969
Hmm, okay. Hopelijk komen er dan niet van die cijferreeksen waarbij je 382 * 23 moet uitrekenen, of waarbij er 3 reeksen door elkaar heen staan. Dan zou ik echt falen zonder klad, haha.

Gefeliciteerd Roodkapje & Youri. : D Ik had je selectie nog een beetje "gevolgd" RK, dus leuk om te horen dat je tot nu toe alles gehaald hebt. Waarop zou je nu nog afgekeurd kunnen worden dan?
pi_83477917
het is zo dat er op het moment meer mensen de grading mogen doen dan dat er plekken zijn, dus de beste worden nu toegelaten. Dus ik ben aan het duimen dat ik het beter heb gedaan dan alle anderen

ik geloof niet dat je zulke berekeningen hoeft te maken... kan ik me in ieder geval niet herinneren. Je moet natuurlijk wel wat rekensommetjes oplossen, maar ze zijn absoluut niet moeilijk. Wanneer heb je de eerste ronde?
  woensdag 30 juni 2010 @ 09:44:37 #8
4090 Sandyman
Super nubila jubila
pi_83478804
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 20:03 schreef LadyDynamite het volgende:
Hmm, okay. Hopelijk komen er dan niet van die cijferreeksen waarbij je 382 * 23 moet uitrekenen
Als je al zoiets moet 'uitrekenen' zal het eerder een benaderingsvraag zijn. Dat je dus geen antwoord geeft dat het 1.000 of 100.000 is maar dichter bij de 10.000 ligt.
If a man hasn't discovered something that he will die for, he isn't fit to live.
pi_83492814
Hallo!

Ik kwam op toevallige wijze op dit topic terecht. Ik mag 6 juli naar Amsterdam voor mijn eerste test. Zijn er meer mensen die die dag gaan???
  vrijdag 2 juli 2010 @ 08:47:31 #10
184482 Surferboy
Supermoto!!
pi_83559783
Je hebt PM terug LadyDynamite!
pi_83669164
Volgens mij liggen er wel een pen en papier bij de computers, maar je hebt er inderdaad weinig tijd voor. Alles gaat op tijd, dus je moet behoorlijk doorwerken. Dat soort rekensommen staan mij overigens niet bij van de tests.

Roodkapje, ben benieuwd wanneer je wat hoort! Volgens mij beginnen er nu twee kleinere klasjes na elkaar, die na de AAPRO samen gevoegd worden tot een (hopelijk) grotere. Misschien worden we dan klasgenoten Laat het hier weten wanneer je wat gehoord hebt!
pi_83670471
Ja, dat had ik inderdaad ook begerepen. Ik september begint er een groepje en in oktober weer... als ik toegelaten wordt, zal ik sowieso in de groep van oktober geplaatst worden heb ik begrepen...
Als het goed is, krijg ik morgen het telefoontje... ben wel heel benieuwd!!!
Ik laat het weten
pi_83677749
@Surferboy: Gezien. (: Zal binnenkort een reply sturen.

@Bartje: Ah, oké. Nee, ik snap dat je niet veel tijd ervoor hebt, inderdaad. Maar ook bij syllogismen helpt dat enorm, al is het maar om even wat cirkels te trekken. Ik zie ze namelijk in Venn Diagrams, waardoor ik ze bijna altijd goed heb, maar om die cirkels in je hoofd te trekken kost wel meer tijd dan op papier. Maar goed, ik zie binnenkort wel hoe het gaat.

@Roodkapje: Spannend! Laat de uitslag aan ons weten. (:
pi_83743831
Ik heb vanmiddag een belletje gehad en, mits mijn medische keuring goed is, ben ik aangenomen voor de klas van oktober!
pi_83752025
Jeeeej @Roodkapje!

Gefeliciteerd! Ergens na de AAPRO komen (er vanuit gaande dat we die halen..) we bij elkaar in de klas dan
De medische keuring is vrij uitgebreid en duurt lang, maar verder niet heel bijzonder. Vooral je ogen worden uitgebreid onderzocht, dus ik hoop dat je niet met -10 toch maar gewoon aan de selectie begonnen bent
pi_83780607
Dank je wel! Ik ben eigenlijk ook helemaal niet bang voor de medische keuring. Ik heb geen bril of iets dergelijks, en ik weet dat ik verder geen ziektes heb ofzo (voordeel van bloed donor zijn )
Zou hartstikke leuk zijn om klasgenootjes te worden Ben zo benieuwd hoe het allemaal is! Maar goed, eerst dus de medische keuring afwachten!
pi_83784050
Gefeliciteerd!!

Weet iemand toevallig hoelang het oriėntatiebezoek van "ronde 2" duurt?
pi_83860525
@Roodkapje & Bartje 83

Van harte gefeliciteerd allebei. Net als jullie heb ik dinsdag ook gehoord dat ik, onder voorbehoud van de medische keuring, ben aangenomen voor de klas van oktober.

Ik moet 16 augustus keuren...jullie al eerder?

Maak me er niet zo'n zorgen om. Ben wel echt heel blij en aangezien ik morgen 20 jaar wordt was het alvast een fantastisch verjaardagscadeau.

Tot oktober!
pi_83860564
quote:
Op woensdag 7 juli 2010 22:25 schreef LadyDynamite het volgende:
Gefeliciteerd!!

Weet iemand toevallig hoelang het oriėntatiebezoek van "ronde 2" duurt?
Ongeveer een halve dag. Zelf heb ik 's ochtends het orientatiebezoek gedaan en vervolgens 's middags het interview in Woerden
pi_83861506
Allemaal!

Ook ik ben deze week gebeld met de mededeling dat ik van de shortlist af ben en geplaatst ben voor de klas die begint in oktober!! Natuurlijk wel onder voorbehoud van de medische keuring.

Roodkapje en Bartje ook gefeliciteerd! Ik zal jullie vast wel tegenkomen tegen die tijd
pi_83925121
Wow, opeens veel mensen die door mogen. Gefeliciteerd allemaal! (:

Ik heb net een belletje gekregen en ben door naar het interview later deze maand. Heeft iemand nog advies behalve jezelf te zijn & op tijd te komen?
pi_83954459
Gefeliciteerd Youri en Unitzz!
Ik heb zelf mijn medische keuring op 29 juli, dus iets eerder...
Wel leuk om te horen dat er meer mensen bij zullen zijn in oktober

Ook gefeliciteerd dat je door bent naar de interview LadyDynamite Ik zou je alleen aanraden om echt jezelf te zijn. Als je je anders gaat voordoen dan dat je echt bent, zullen ze je toch door hebben en dan red je het zeker niet. Het is helemaal niet eng, dus maak je geen zorgen. Het wordt waarschijnlijk gewoon een leuk gesprek over jezelf
Succes ermee en laat weten hoe het ging!
pi_84008829
Degene die geplaatst zijn, gefeliciteerd!

@LadyDynamite: Ik ben ook door naar het interview! Wanneer heb je het orientatiebezoek en interview?

Gr.
pi_84107446
Bedankt voor de tips, Roodkapje.

Gefeliciteerd, Pasanada! Ik heb maandag de 26e het orientatiebezoek, en woensdag de 28e het interview, jij?
pi_84161063
Ik heb ook de 26e het orientatiebezoek en het interview de 29e! Ik zie je dan op Oost!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')