Ja kan je gewoon doen hoor, geen probleem, 3 maanden houdbaarquote:Op maandag 14 juni 2010 11:11 schreef huhggh het volgende:
[..]
Ik vraag me trouwens af of je braadworsten ook in de vriezer kan opslaan.
Want die worsten uit Duitsland kan ik maar 1 maand bewaren, volgens de houdbaarheidsdatum.
Ooh mooi, want nu moest ik ze allemaal in 1 maand oppeuzelen.quote:Op maandag 14 juni 2010 11:18 schreef lekzzz het volgende:
[..]
Ja kan je gewoon doen hoor, geen probleem, 3 maanden houdbaar
Je had wel heel veel soorten en smaken, zeg eens welke waren het lekkerste? Ik had ooit compaxo van de C1000 was ook errug lekker. Helaas geen C1000 meer in de buurtquote:Op maandag 14 juni 2010 12:17 schreef huhggh het volgende:
[..]
Ooh mooi, want nu moest ik ze allemaal in 1 maand oppeuzelen.
Nu zal je mij daar de eerste keer niet over horen klagen
Maar een voorraad hebben voor een paar maanden later zou wel aardig zijn.
De Thuringer braadworsten, die lange, waren toch wel het lekkerst.quote:Op maandag 14 juni 2010 13:05 schreef lekzzz het volgende:
[..]
Je had wel heel veel soorten en smaken, zeg eens welke waren het lekkerste? Ik had ooit compaxo van de C1000 was ook errug lekker. Helaas geen C1000 meer in de buurt
Die worsten zien er echt heerlijk uit.quote:Op dinsdag 15 juni 2010 22:45 schreef Schranseman het volgende:
Over worsten gesproken. Heb ze nu een keer anders geprobeerd klaar te maken. Ff kort aangrillen. In een alubak met bier,uien en kruiden nog een uurtje pruttelen. Je weet niet wat je proeft!!
Hier het recept.
Wat foto's met de telefoon:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
waar zijn de kruidenquote:Op maandag 14 juni 2010 11:16 schreef lekzzz het volgende:
afgelopen zaterdag hamburgers gemaakt:
400 gram magere rundergehakt
125 gram spekreepjes (vermalen in keukenmachine)
1 sjalotje
2 tenen knoflook
1 ei
paneermeel
Sjalotje en knoflook fijn snipperen, aanbakken (glazig)
Alle ingredienten bij elkaar doen en lekker kneden maar.
Hamburgertjes maken en op de BBQ
Sorry geen pics, waren wel erg lekker
Geniaal spul! De cocosbriketten van Ecobrasa branden langer, consistenter en sterker dan reguliere briketten. Extra voordeel, je hebt er dus ook minder nodig per Q sessie.quote:Op dinsdag 22 juni 2010 08:23 schreef Steven184 het volgende:
Iemand hier die Ecobrasa kokosbriketten gebruikt? Zoja, hoe bevallen ze?
ja zout, maar wat dacht je van komijn/paprika kruiden enzovoortquote:Op dinsdag 22 juni 2010 11:00 schreef Redcoon het volgende:
Is soms niet nodig, grillen op een BBQ geeft sowieso al heel veel smaak mee. Daarnaast zijn de spekreepjes best zout.
Dan gaan we die een keer proberen, alleen jammer van de verzendkosten.quote:Op dinsdag 22 juni 2010 11:03 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Geniaal spul! De cocosbriketten van Ecobrasa branden langer, consistenter en sterker dan reguliere briketten. Extra voordeel, je hebt er dus ook minder nodig per Q sessie.
Het beste kan je met een kernthermometer werken. 63-65C is het boutje rosé. Oppassen dat je de thermometer niet tegen het bot aan prikt. Eraf halen en nog even onder folie voor het nagaren.quote:Op dinsdag 22 juni 2010 13:13 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Iemand trouwens idee hoelang lamsbout van 1,5 kilo nodig heeft op de barbecue?
Op hoeveel graden raad je aan de barbecue te houden? Graadje of 120?quote:Op dinsdag 22 juni 2010 13:52 schreef Schranseman het volgende:
[..]
Het beste kan je met een kernthermometer werken. 63-65C is het boutje rosé. Oppassen dat je de thermometer niet tegen het bot aan prikt. Eraf halen en nog even onder folie voor het nagaren.
Is niet altijd een vereistequote:Op dinsdag 22 juni 2010 11:53 schreef The_Hives het volgende:
[..]
ja zout, maar wat dacht je van komijn/paprika kruiden enzovoort
Bij een X aantal kilo hoef je geloof ik geen verzendkosten te betalen.quote:Op dinsdag 22 juni 2010 13:13 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Dan gaan we die een keer proberen, alleen jammer van de verzendkosten.
Iemand trouwens idee hoelang lamsbout van 1,5 kilo nodig heeft op de barbecue?
Voor 58 euro ofzo, dat is mij iets te veel.quote:Op dinsdag 22 juni 2010 17:44 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Bij een X aantal kilo hoef je geloof ik geen verzendkosten te betalen.
Sorry geen kruiden nodig, er zit genoeg smaak vanuit het spek, knoflook en sjalotje. Probeer het en laat maar even weten wat je ervan vind.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |