abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 8 juni 2000 @ 10:07:00 #1
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_266749
Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat sbs nu zijn uiterste best doet om Seki in een positief daglicht te stellen.
Ik geniet best wel een beetje van deze laatste uitzendingen die veelzeggend zijn.
Jop straalt, Willeke is eerlijk (er zijn nu eenmaal mensen waar je het in het leven niet mee kunt vinden)Aziz komt erg depressief en teleurgesteld over, bij Büllent had ik ff het gevoel bij het *Esmeralda verhaal*..jaja...
Esmee is en blijft dom.....en Bart kwam ook vrij eerlijk over en had het ook nog even over zijn gevoel bij het nomineren en de eerlijkheid hiervan.

Tot nu toe, beter als alle busuitzendingen die ik tot nu toe heb gezien (neej, ik heb ze niet allemaal gevolgd...)

  donderdag 8 juni 2000 @ 11:02:00 #2
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_266750
Ik ben het roerend met je eens. Het zijn in ieder geval veel interessantere uitzendingen op deze manier.

Ik ben er nu ook weer achter waarom ik de Bus aanvankelijk wel leuk vond. Er gebeurde van alles gedurende de eerste weken. Ruzies, ontluikende vriendschappen, het einde van sommige vriendschappen, nog meer ruzies. Kortom er was leven in de brouwerij.

pi_266751
Weet je wat ik me afvraag ? Hoeveel de buspassagiers met elkaar zullen optrekken. In de bus hoorde je zo vaak dat ze elkaar zeker zouden blijven zien en dat ze vrienden voor het leven waren geworden (okee, niet allemaal natuurlijk).
Zou dat zo blijven of zal iedereen zijn eigen gang gaan ?
Hetzelfde hoorde je nl. ook bij BB en ik vraag me af of mensen daar echt "vrienden " zij geworden en al helemaal "vrienden voor het leven".
En ik ben héél benieuwd hoe het met Jop en Ant verder gaat. Vooral van Jop zijn kant dan, want vooral nu hij een "popster" is zijn er natuurlik altijd meiden die dat interessant vinden en ik vraag me af of hun "liefde" daar tegen bestand is ....
  donderdag 8 juni 2000 @ 13:18:00 #4
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_266752
Zoals ik Jop en Antoinet heb gezien op de streams, kan ik me niet voorstellen dat er enige vorm van jaloezie is bij die 2.Ze doen niet moeilijk over het feit dat 1 van hen overmatig veel aandacht zou krijgen van *het andere geslacht*.Sterker nog, je ziet ze genieten als 1 van hen in the picture staat.
(Geweldige eigenschap trouwens)
pi_266753
Ik vind het ook leuk om beelden uit de begintijd terug te zien. Esmee lijkt mij inderdaad niet de slimste maar in het algemeen vind ik dat langer gewacht moet worden voordat de eerste passagier weggestemd wordt. In het begin van het programma gebeurt genoeg om een interessante uitzending te vullen. Het is niet nodig extra interesse te genereren door een wegstemronde. Bovendien krijgen de deelnemers meer gelegenheid zich te profileren. Ik geloof dat ik Bart en Iwan pas na twee weken uit elkaar kon houden. De eerste passagier moet pas na bijvoorbeeld drie weken worden weggestemd. Tegen het einde kan dan sneller worden weggestemd. Ik zou ook de 'hoe gaat het nu met de ex-passagiers' items gewoon opnemen in het reguliere programma. Dat is beter dat de saaie beelden die we nu te zien kregen in de laatste weken.

Ik vind de uitzendingen van deze week interessant, maar ik vind Sylvana een slechte interviewster. Ik tip Iwan als presentator van de Bus 2.

pi_266754
Ik heb lang niet alles gezien. Het geen mij inderdaad net als de andere opviel was dat Esmee wel echt blond is. Quenda, zou misschien iets meer kunnen vertellen over het gedoe rond Büllent. Wat had hij te melden met betrekking tot Esmeralda? Alvast bedankt.
Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

pi_266755
Buswatcher zegt het precies zoals ik het bedoel. Nu je de mensen beter "kent" lijkt het me leuk om het begin weer eens terug te zien (en ook die "promotievideos" die me niets zeiden toen). Ook wat betreft opzet van het programma : eens.
dat ik dit nog mag meemaken!
  donderdag 8 juni 2000 @ 14:44:00 #8
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_266756
Ik vond dat Sylvana het niet eens zo slecht deed.Ze kreeg zelfs Büllent aan het blozen toen ze door bleef zuigen over "een mogelijke relatie tussen hem en Esmeralda",Büllent hield zijn "rol"dan ook niet echt vol, al bleef hij ontkennen dat er iets was tussen hem en Esmeralda

pi_266757
Interessant, tell me more!
Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

pi_266758
quote:
op 06-08-2000 om 01:18 PM schreef Bus watcher het volgende:
(.....) maar in het algemeen vind ik dat langer gewacht moet worden voordat de eerste passagier weggestemd wordt. In het begin van het programma gebeurt genoeg om een interessante uitzending te vullen. (.....) Bovendien krijgen de deelnemers meer gelegenheid zich te profileren. Ik geloof dat ik Bart en Iwan pas na twee weken uit elkaar kon houden. (.....)
Ik zou ook de 'hoe gaat het nu met de ex-passagiers' items gewoon opnemen in het reguliere programma.

Daar ben ik het mee eens. Het zou de Bus beter hebben gemaakt als er pas na 6 weken iedere week iemand was weggestemd, maar dan hadden we tenminste gelegenheid gekregen ze beter te leren kennen.
Blijf ik de selectieve montage bedenkelijk vinden. Hoe komen we daar onderuit? Met een eerlijke verslaggeving, zou het een stuk spannender zijn.
En wanneer iemand er onterecht uitgezet wordt moet de mogelijkheid bestaan er weer terecht in gezet te worden.

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

pi_266759
Ik zou wel eens willen zien als je 11 mensen
echt honderd dagen bij mekaar zet en geen stemrondes alleen op eigen verzoek er uit
lijkt me wel wat
pi_266760
Daar kan ik me wel in vinden: 11 mensen laten zitten en dan de laatste 11 dagen een voor een wegstemmen. Hoe groter de groep, hoe meer (inter-)actie. Zo krijgen vriendschappen, wrijvingen enz ook meer mogelijkheden, en je leert vooral de deelnemers beter kennen.
Ik heb bij deze uitzendingen ook dat ik met plezier terugdenk aan het begin, toen er nog een heleboel gebeurde. Ik had wel graag willen zien hoe zo'n hele groep zich had ontplooid. Nu hadden de laatsten haast geen obstakels of spanning meer en was het voor ons,de kijkers, oersaai.
pi_266761
Quenda, ik vond het interview met Büllent juist één van de slechtste. Büllent bleef erg op de vlakte en hij gaf algemene antwoorden, het leek wel een politicus. Hij heeft ongeveer een minuut staan praten over het feit dat hij zo veel geleerd had, dat hij zich zo goed had leren kennen en dat hij op een gegeven moment zichzelf niet meer was in de Bus. Dat had ik allemaal al eerder gehoord. Ook m.b.t. Esmeralda heb ik niets nieuws gehoord. Sylvana had mijns inziens moeten vragen wat hij geleerd had, in welk opzicht hij zich beter had leren kennen en waarom hij zichzelf niet meer was. Het enige nieuws uit het interview voor mij was dat Büllent naast Esmeralda ook Seki en misschien Bianca als vrienden aan de Bus had overgehouden.

Ik heb overigens de indruk dat Büllent wel een relatie wil met Esmeralda maar dat Esmeralda dat niet wil.

Trouwens, prachtige douchescene van Esmeralda de afgelopen avond.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')