abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_266164
Nu zijn er nog maar drie, om Tessa's woorden eens te gebruiken. En om nu maar eens te komen met de vraag wie WIL je dat er wint? Is toch weer iets anders dan wie er gaat winnen!
En als ik nu eens heel eerlijk ben, gun ik het eigenlijk niemand van de huidige passagiers dat hij of zij wint. Dit komt mat name door Rocket Rides invloed en dan met name de uitleg over het Four4ever-clubje. Daarnaast kleeft er voor mij aan iedere passagier een nadeeltje: Tessa manipuleert, Iwan is te perfect en Ant wil Jop een auto geven (gaat tegen al mijn feministische principes in).
Dus wie mag er van mij winnen: NIEMAND. En daarom ga ik de bus ook steeds minder interessant vinden terwijl ik BB juist steeds interessanter ging vinden naar het einde toe.
Ik proef een beetje op dit Forum dat iedereen er zo overdenkt maar misschien zijn er toch nog uitzonderingen. Laat het effe weten. Ik wou dat ik wist hoe ik zo'n poll kon maken, want het zou nog niet zo verkeerd zijn om in een poll ook niemand als mogelijkheid te zetten. Misschien een tip voor R@b en de anderen.
Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

  Admin donderdag 1 juni 2000 @ 12:23:00 #2
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_266165
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_266166
Ik heb in het topic "Wie moet winnen" o.i.d. enige weken terug gesteld dat het me niet kan schelen wie er wint maar dat ik Esmeralda het sympatiekst vind. Het kan me nog steeds niet schelen wie wint, als ik echter móét kiezen uit de laatste drie dan kies ik Iwan omdat dat de enige ik die ik niet heb betrapt op kwaadsprekerij over anderen. Ik vind Iwan overigens niet 'te perfect', zo komt hij niet altijd goed uit zijn woorden en komt hij nogal onverschillig over.

Bij Big brother had ik wel een duidelijke voorkeur, Ruud. Ik ben het echter pas halverwege gaan volgen. Ik vond het overigens een stuk saaier nadat Karin er uit was. Niet zo saai als de Bus overigens. De uitzending van gisteren was de eerste enigszins interessante sinds het vertrek van Esmeralda. Ik doel dan op de gesprekken over relaties en werk.

  vrijdag 2 juni 2000 @ 23:47:00 #4
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_266167
Ik gun het Antoinet wel, en ik hoop dat Jop heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel rijk wordt van de Bus...... Eerlijkheid duurt het langst Als de kleine Joptinetjes maar niet gaan zingen als ze groot zijn
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_266168
quote:
op 06-01-2000 om 11:36 AM schreef Jolleke het volgende:
.......
En daarom ga ik de bus ook steeds minder interessant vinden terwijl ik BB juist steeds interessanter ging vinden naar het einde toe.
Ik proef een beetje op dit Forum dat iedereen er zo overdenkt maar misschien zijn er toch nog uitzonderingen. Laat het effe weten.....

Nee, ik ben geen uitzondering....
Mijn interesse is tot het nulpunt gezakt door de wijze waarop het 'vriendenclubje' is overgebleven:

1. Door fanatieke acties van het thuisfront t.a.v. het bellen. (SBS heeft achteraf een voor het Nederlandse publiek dusdanig weinig verleidelijk stemsysteem gehanteerd dat er nauwelijks is gebeld en het thuisfront daadwerkelijk effectieve acties kon opzetten, nog eens aangemoedigd door datzelfde SBS (bijv. de mail naar de Iwan-fanclub en het in de uitzendingen belichten van de bel-voor Eric-actie).
2. Doordat we nu weten dat al een flink aantal weken geleden vaststond dat het vriendenclubje elkaar per defenitie zou gaan beschermen en niet wegstemmen. (Four4ever).

Nee, van mij hoeft er ook niemand te winnen, maar het staat allang vast dat Ant de winnares wordt. Het enige interessante is nu nog op welke manier SBS/JdM het gaat laten doen voorkomen dat de "strijd" nog spannend is.

Vergeleken met BB is het allemaal zó kneuterig en onbeholpen.

The trick is to keep breathing
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')