Kaas is geen vlees.quote:Op zondag 16 mei 2010 13:51 schreef Koewam het volgende:
Kun je gewoon eten hoor. Ik laat soms weleens kaas een dag buiten de koelkast staan en dat kun je dan ook nog gewoon eten.
quote:Op zondag 16 mei 2010 10:47 schreef PP. het volgende:
Voor de zekerheid nog een dag in de zon leggen, dan is ie morgen zeker rijp.
Risico?quote:Op maandag 17 mei 2010 14:40 schreef r2d22 het volgende:
Suffe discussie, Ga je voor een of twee euro een risico nemen?
Hier in Nederland.quote:Op maandag 17 mei 2010 14:54 schreef caroline88 het volgende:
[..]
Risico?
Vermeend risico zul je bedoelen.
Net alsof je van zo'n plakje ham (dat stijf staat van de conserveringsmiddelen!) acuut een voedselvergiftiging oploopt.
Stelletje watjes hier in Nederland.
Ham wordt enorm bewerkt.quote:Op maandag 17 mei 2010 15:22 schreef Dichtpiet. het volgende:
sinds wanneer zitten er conserveringsmiddelen in ham?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |