abonnement Unibet Coolblue
pi_264941
Hoe kan het nou dat essie ineens qua populariteit keldert... er werd nog gezegd dat haar fansite de meest populaire is!

FUCK NSBs6!!

Greetinx

BT

  maandag 22 mei 2000 @ 21:53:00 #2
3480 Warlord
niet nieuwsgierig wel benieuwd
pi_264942
De percentages stonden niet voor niks al dagen op 0. kon er gesjoemelt worden.

Merk overigens op hoe snel T***A helpt de spullen in te pakken. wat haar betreft kan essy neit snel genoeg vertrekken

Stelling: hoe heter de dagen, des te korter de rokjes
pi_264943
Blijkbaar zijn de vermoedens die we helemaal in het begin hadden juist: de eindstrijd gaat tussen Antonette en Iwan, of het publiek dat nou wil of niet. Tessa wordt Willem en Eric blijft ballast.
Het maakt één ding in ieder geval eenvoudiger, ook de laatste ongelovigen zullen nu toch wel in de gaten hebben dat er een draaiboek is. De term ‘manipuleren ‘ schiet intussen echt te kort, laten we het regisseren noemen.
pi_264944
En de titel van het draaiboek is: "Four 4 Ever"
  maandag 22 mei 2000 @ 22:17:00 #5
572 Sniper
Gull Catcher
pi_264946
Jongens dit is toch al vaker gebeurt. Zelf kon ik mijn ogen niet geleoven en was heeel erg blij om eerlijk te zijn. Ik kan wel iets melden over dat bellen n.l ik heb n paar vriendinnen die altijd op An stemden en dat nu op Tessa deden, zou dit ook niet het geval bij en An en Es kunnen zijn? mensen denken snel o die hebben genoeg die gaan er toch niet uit en stemmen op de 2 in gevarenzone b.v.
Ook is het vanaf het begin al zo geweest dat de internetstand niet klopte met de telefoonstand.
en dat sbs haar er uit wilde hebben ?? nee die koek eet ik niet, es was duidelijk erg popie bij sbs . Er werd alleen maar positiefs over haar gemaild en laten zien op tv.
Ik ben in ieder geval erg blij eindelijk dat irritante lachje v.d stream
  maandag 22 mei 2000 @ 22:44:00 #7
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_264947
Nou moeten we niet gaan zeuren we hebben net een heel topic besteed aan aan het feit dat we toch eigenlijk niet erg vonden dat Essy zou vertrekken en nu giebelk. weg is kan het niet en mag het niet.

Laten we eerlijk zijn, degenen die de afgelopen weken de discussie hier hebben gevolgd konden toch ook steeds meer een antipatie tegen Essie merken.

En dat de eindstrijd uiteindelijk tussen Iwan(zgn. Mauricecloon) en Antonette(het simpele brabantse meisje) zou gaan had niemand aan het begin van de bus verwacht.
Dus eind goed al goed. We gaan gewoon verder, en wachten op 31 mei, op het vertrek van de volgende, Erik of Tessa of Iwan of Antonette want de strijd is helemaal open.

En dat maakt het opzich toch wel weer spannend.

  maandag 22 mei 2000 @ 22:52:00 #8
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_264948
Kom op zeg, 'de strijd is helemaal open'. onze Tessa vliegt er alsnog uit volgende week, wegens gehaat door het merendeel van de natie, althans het gedeelte met werkende hersencellen in het brein.
Dan zullen we Essie, die absoluut een van de favorieten bij de kijkers was (dus niet bij Four4ever, die ook oprecht verbaasd keken bij deze uitgelezen kans om de concurrentie te lozen...) nog gaan missen. Nu ja, we kunnen nog gaan hopen op Antonette, maar ik heb zo'n donkerbruin vermoeden....
pi_264949
quote:
op 05-22-2000 om 10:44 PM schreef marky het volgende:
...
En dat de eindstrijd uiteindelijk tussen Iwan(zgn. Mauricecloon) en Antonette(het simpele brabantse meisje) zou gaan had niemand aan het begin van de bus verwacht.
...

Ik schreef op 18 april: "... Dan kan het volk lekker kiezen tussen Antonette en Iwan. God, wat wordt dat spannend."

Er zijn oudere maar ik heb even geen zin om verder te zoeken.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')