Nou ben ik al een paar maanden mezelf al helemaal gek aan het maken over het volgende;
ik zie de nederlandse pannenkoek een beetje als een standaard wit brood, en toen ik 15 jaar geleden in frankrijk op de camping was hadden ze een franse crepes die gewoon als een bruin brood veel meer smaak hadden, ik vond ze zoooooooooooooo lekker
Nu bestaat er wel zes granen beslag en smaakt al een beetje lekkerder dan het standaard beslag, maar ik wil meer, ik wil een smaaksensatie net zoals die heerlijke mais , zonnepitten, en andere donkere excotische broden die je tegenwoordig kunt kopen
nu heb ik besloten om de stoute schoenen aan te trekken en vandaag naar een
Molen te gaan om een kilo maismeel te halen en daarmee me beslag te maken.
ik zal de eerste keer 50% meergranenmeel en 50% maismeel gebruiken
http://www.raphaelstichti(...)iet%20bio%202010.pdfmaar heeft iemand nog lekkere tips voor beslag die ik kan proberen, en dan bedoel ik niet een zakje vanillie suiker of kaneel, rum, etc. maar gewoon als basis ingredient? ik hoop dat me eigen maismeel zal smaken.
ps ik vreet gemiddeld 1x per week pannenkoeken of als avond maal of een keertje tussendoor