abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 9 juli 2010 @ 16:34:27 #226
144006 chacama
Ondernemend!
pi_83855296
Jeetje Noli wat een achtbaan. Eerst een babietje met spoed naar het ziekenhuis en dan (als ik het goed lees) de opa van het babietje overleden. Heel erg veel sterkte. En die vriendin van jouw heeft een super lieve vriendin in jou als ik het allemaal zo lees.

Simmu, rustig aan en blijf op jezelf letten!
pi_83857757
quote:
Op vrijdag 9 juli 2010 12:30 schreef simmu het volgende:
we zijn hier trouwens nog eventjes in struisvogelmodus. schoonpaps is terminaal. volgens de artsen 1 a 2 jaar (met chemo). we hebben het er een beetje over gehad hier, hoe we dingen aan gaan pakken.
Ik hoop dat jullie er uitkomen samen. Dat er ook naar jou geluisterd wordt!
pi_83858995
Noli, sterkte voor jou en voor je vrienden, das een rollercoaster aan nare dingen.

Simmu, ook voor jou en je familie sterkte!
"I'm not expecting to grow flowers in a desert, but i can live and breathe and see the sun in wintertime"
https://www.youtube.com/watch?v=jbhtJh1LXHQRoll
  vrijdag 9 juli 2010 @ 22:59:41 #229
151473 Noli.
Hormotioneel...
pi_83868768
quote:
Op vrijdag 9 juli 2010 16:34 schreef chacama het volgende:
Jeetje Noli wat een achtbaan. Eerst een babietje met spoed naar het ziekenhuis en dan (als ik het goed lees) de opa oma van het babietje overleden.

Simmu, rustig aan en blijf op jezelf letten!
Maxi, Midi & Mini
(My) Timing sucks.... Always.
Al lang niet meer aan het ontzwangeren. En nog steeds NIET voor rede vatbaar!
pi_83869305
Simmu heftig ook, sterkte!
Mama van 2 lieve meiden :)
  dinsdag 13 juli 2010 @ 22:30:09 #231
151473 Noli.
Hormotioneel...
pi_84021466
Simmu kunnen jullie het nu een beetje eens worden over hoe jullie het nu en straks samen gaan doen?

Hier vandaag de begravenis.
En boven een jongetje (al met wat inslaapproblemen) die het net toch wel heel moeilijk had.
*enigzins vrolijke noot* Ik mocht trouwens zondag zijn iniminie babyzusje badderen en een flesje geven.
Maxi, Midi & Mini
(My) Timing sucks.... Always.
Al lang niet meer aan het ontzwangeren. En nog steeds NIET voor rede vatbaar!
pi_84034531
quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 22:30 schreef Noli. het volgende:
Simmu kunnen jullie het nu een beetje eens worden over hoe jullie het nu en straks samen gaan doen?

Hier vandaag de begravenis.
En boven een jongetje (al met wat inslaapproblemen) die het net toch wel heel moeilijk had.
*enigzins vrolijke noot* Ik mocht trouwens zondag zijn iniminie babyzusje badderen en een flesje geven.
nou nee dus. ik had zelf bedacht dat ik wel weg zal gaan als sangdrax zijn vader op bezoek komt en nu zijn ze dus weer aan het grioepen dat dat niet kan, want ivm de chemo moet de wc schoongemaakt worden na elk wc bezoek van die man. en het is natuurljk niet hartelijk van me dat ik maak dat ik wegkom. oh nee. ik moet natuurlijk wel lief en aardig zijn en blijven en een hapje en een drankje maken onder het genot van iemand die me vertelt dat dat nu eenmaal mijn taak in het leven is. dit alles voor de man die wmb gewoon walgelijk is. want denk maar niet dat het hem ook maar een seconde spijt dat hij zich zo bemoeit met alles rondom kiro. dat gaat ook gewoon door hoor. had al een vragenlijstje voor het eindgesprek met de arts, wil 'gezellig' de autopsie bespreken enzo. ik walg er steeds meer van eerlijk gezegd. ik begrijp best dat hij zijn zoon en kleinkinderen wil zien. maar ik ervaar de manier waarop ons leven nu ook weer ontwricht wordt op zo'n lelijke manier als vreselijk. stiekumpjes krijg ik echt steeds lelijkere gedachten erover en daar zit ik eigenlijk wel mee. maakt me niet bepaald de aardigste persoon laten we maar zeggen.

ik verzin er wel weer iets op. eerst maar eens door selene's verjaardag heen zien te komen. zal wel weer leuk & gezellig worden met alle familie erbij en arme selene die iedereen bezig dient te houden.

heel veel sterkte met de begrafenis!
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
  woensdag 14 juli 2010 @ 11:31:51 #233
144006 chacama
Ondernemend!
pi_84036928
Noli alleen even een ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Sterkte!

@Simmu ook jij een Ik heb geen goed advies. De situatie waarin je zit, kan ik met niets verglijken. Ik vind het moeilijk voor je. En ik zou willen dat het weggetoverd kon worden. Maar dat gaat niet. Je zit in een moeilijke situatie. Je moet keuzes maken die je niet zou moeten hoeven maken, maar toch moet doen. Ik vind je besluit om weg te blijven als je schoonvader er is logisch, maar blijkbaar is dat ongewenst. Ik vind niet dat jij als 'verzorgende' op zou moeten hoeven treden in deze situatie, maar blijkbaar is dat niet anders. Ik kan moeilijk zeggen maak er het beste van, want dat druist tegen je gevoel in. Het gevoel dat nu juist positief op Kiro en Selene gericht moet zijn. Dus nee, ik heb geen oplossing voor je, maar ik wilde wel laten weten dat er aan je gedacht wordt. Sterkte!

Oxy, hoe gaat het met jou?
  woensdag 14 juli 2010 @ 11:51:03 #234
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_84037845
sangdrax kan toch ook de wc wel schoonmaken?

en verder kan ik er geen zinnig woord over zeggen. ik vind 't wel pijnlijk klinken allemaal. probeer er nou maar 't beste van te maken, zou ik denken. maar misschien is dat al een gepasseerd station. sterkte & wijsheid gewenst!
in de haak.
pi_84040087
zo. nu kan ik het wel zeggen. mijn vader is er vandoor gegaan vanochtend. briefje achter gelaten voor ma en broertje.

trui, het is allemaal pijnlijk. hysterisch ook. sangdrax die weigert vakantiedagen op te nemen omdat die nodig zijn voor zijn pa. wat steekt bij mij. want ik moet maar doordenderen. en hysterisch dus. bv dat van die wc; ik heb het opgezocht, zoiets is helemaal niet nodig. maar hij wil dat dus dan moet dat. en ik heb me maar te voegen. met de mededeling dus (letterlijk) dat dat toch mijn taak is als vrouw. en dat van dat lijstje vragen van schoonpa voor het eindgesprek met de arts. dan denk ik ook bij mezelf: "opbokken, dat is allemaal niet aan jou!". en dan heb ik het er nog niet over gehad dat ik het als erg pijnlijk ervaar om steeds maar weer details over autopsies bij babies aan te moeten horen. ik wil dat niet. en ik heb dat nu al 3 x direct gezegd en mensen hebben er schijt aan. dus ik word steeds bozer en bozer, want ik ben verdorie meer dan de huishoudster en kinderverzorgster hier
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
  woensdag 14 juli 2010 @ 12:51:54 #236
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_84040509
nou ja, voor wat het waard is: als opa mag hij mijns inziens toch best informatie vragen over z'n overleden kleinzoon. en verder is 't bij m'n schoonzus die ook regelmatig chemokuren moet ondergaan wel van het grootste belang dat ze naar schone wc's gaat etc. haar weerstand is zo laag dat ze echt alle risico's moet vermijden. dus zo'n onzin is die eis niet. alleen wel dat jij 't zo nodig zou moeten doen.

maar hey, lees ik nu goed dat je vader er vandoor is? of begrijp ik dat verkeerd. wat een toestand... hoe dan ook: sterkte voor jullie allemaal, probeer elkaar een beetje tot steun te zijn voor zover mogelijk!
in de haak.
pi_84041123
informatie vragen is heel wat anders dan een lijst met vragen opstellen die wij dienen te stellen aan de arts he. natuurlijk mag onze familie best weten of nu bekend is wat er nu precies gebeurd is. maar dit gaat wel eventjes wat verder dan dat. en in de historie van wat er allemaal al voorgevallen is valt het bij mij slecht. er is gewoon niets mbt kiro helemaal van onszelf. we hebben zo de regie niet zelf in handen en dat vind ik heel erg. ik ben heel zorgvuldig geweest met wat ik hier op fok allemaal post, ik ben daar tegenover iedereen zo zorgvuldig in geweest. ben open geweest over een heleboel dingen en gun mensen best veel. en het is nooit genoeg. en als we het niet vrijwillig doen wordt het dan wel geforceerd. ik mag verdorie niet eens zelf een fucking urn uitzoeken zonder dat anderen zich ermee bemoeien. nou sorrie, maar dat gaat me gewoon te ver. en als ik daar al tig keer iets van gezegd heb, en het dringt allemaal maar niet door, wat moet je dan nog? het is voor mij slikken of stikken, met de nadruk op slikken, want 9 van de 10 keer is het al gedaan en vette pech voor mij als ik het afschuwelijk vindt.

en wbt die wc: het gaat er niet om dat hij op een schone wc kan, het gaat hem erom dat de chemo dan in onze wc terecht komt volgens hem.

en ja: pa is er dus vandoor. broertje over de rooie, gedoe gedoe gedoe.
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
  woensdag 14 juli 2010 @ 13:08:48 #238
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_84041282
da's wel wat raar ja. (van die wc) nou ja meid, lekker laten gaan joh en je eigen plan trekken. echt, zo te horen (lezen) valt er toch weinig te veranderen aan die mensen en verder is 't wel de vader van je partner, waar hij dus nu afscheid van moet gaan nemen. daar moet je ook niet teveel doorheen gaan denderen denk ik. stoïcijns je eigen ding blijven doen. meer zit er denk ik niet in.

en je eigen vader... tsjonge! sterkte!
in de haak.
  Moderator woensdag 14 juli 2010 @ 13:18:47 #239
5428 crew  miss_sly
pi_84041722
simmu, ik heb er nooit echt op gereageerd, omdat ik er neit veel mee kan, maar ik kan me zo voorstellen dat je wat betreft kiro een stukje privacy wil. Zelfs tov directe familie. En zeker dingen als het uitzoeken van de urn zijn zo ontzettend jullie eigen ding, daar heeft geen mens zich mee te bemoeien.

Je zit in zo'n lastig parket als ik dat zo lees. Ik weet niet wat ik zou doen of verwachten van mijn partner. Natuurlijk moet hij afscheid nemen van zijn vader, en dat zal best moeilijk zijn, maar ik vind niet dat jij daar een hypocriete medelevende moet gaan spelen als je het niet zo voelt. Je partner steunen is een ding, maar ook hij mag daarbij niet verwachten dat je teveel over je grenzen gaat.

Sterkte, met alles, ook de situatie met je vader
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  woensdag 14 juli 2010 @ 13:22:39 #240
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_84041897
quote:
Op woensdag 14 juli 2010 11:31 schreef chacama het volgende:
Oxy, hoe gaat het met jou?
Goed, hoor . Nog 2 dagen werken, en dan heb ik vakantie.
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
  woensdag 14 juli 2010 @ 13:43:33 #241
144006 chacama
Ondernemend!
pi_84043076
Heerlijk Oxy! ga je nog iets doen of blijf je op de zorgboerderij?
  woensdag 14 juli 2010 @ 15:23:37 #242
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_84048020
Simmu wat een gedoe, ik heb weinig zinnigs te melden anders dan sterkte en ik hoop dat jullie een haalbare en acceptabele manier vinden voor alle partijen.
Wat betreft het chemogebeuren en toiletbezoeken.
Toen mijn tante chemo had ging zij op de toielt boven en mocht niemand anders daarop ivm weerstand en ook ivm uitscheiding van de chemo zeker voor kleinere kindjes en zuigelingen niet goed is.
Zij mocht ook het kindje van mijn neef alleen met handschoenen aan vasthouden de eerste zeven dagen na de chemo.
Engaging Infinite Improbability Drive..
  woensdag 14 juli 2010 @ 15:29:56 #243
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_84048296
Ik heb altijd begrepen dat het per soort chemo afhankelijk is. De ene kuur is de andere niet
De eerste chemo van mijn vader was niet zo strikt, de tweede wel.

Maar ik ben ook van mening dat Sangdrax ook een schop onder z'n kont verdient; hij kan ook het toilet schoonmaken als dat voor jou beter voelt/is.
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  woensdag 14 juli 2010 @ 15:43:43 #244
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_84048902
oh zou best kunnen E.T.

en idd sangdraxx kan ook iets doen!
Engaging Infinite Improbability Drive..
  woensdag 14 juli 2010 @ 15:43:51 #245
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_84048908
quote:
Op woensdag 14 juli 2010 13:43 schreef chacama het volgende:
Heerlijk Oxy! ga je nog iets doen of blijf je op de zorgboerderij?
Ik heb 3 weken vakantie, en daarvan 1 week autisme-kamp en 2 weken bij mijn ouders, op de camping.
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
  woensdag 14 juli 2010 @ 15:44:37 #246
144006 chacama
Ondernemend!
pi_84048950
Dus echt vakantie! Geniet ervan!
  woensdag 14 juli 2010 @ 15:51:09 #247
177580 maffemuts
Maf en mutsig
pi_84049277
toilet is simpel op te lossen men neme een lege ambipure toilethouder + verpakking, men giet er chloor in (dettol mag ook) en deze kan gewoon naast de gewone wcverfrisser gebruikt worden, en haalt voldoende chemo uit het toilet om schadelijk te zijn (en als t n knoeiert is... van die papierenbeschermbrillen in de wc leggen )
Die meneer is ziek, maar heeft geen polio hoor
vwb de rest Simmu .. k kan alleen maar zeggen "hoeveel moet een mens doormaken en hoelang gaat t nog goed"

Oxy fijn te lezen dat t goed gaat

Noli jij ook veel sterkte in deze rare hectische tijd (ja late reactie, maar niet minder gemeend bloos)
Gewoon n stuiterballetje
http://youtu.be/JI-o25K6B-E
  † In Memoriam † woensdag 14 juli 2010 @ 15:58:33 #248
7074 moussy
kuttekop
pi_84049617
Wat een drama bij je Simmu Die urn uitzoeken, je hoeft ze toch niet te vertellen wanneer wat waar en hoe?
Je zou er haast een boek over schrijven!
  woensdag 14 juli 2010 @ 16:24:13 #249
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_84050800
precies, gewoon zelf regelen!
in de haak.
  woensdag 14 juli 2010 @ 16:58:46 #250
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_84052415
Voor de opgebrande users, voor wat mijn woorden waard zijn:

Burn - out?

Er was eens een man, nu dood,
die zei met grunge-stem en veel zware shag,
dat ''opbranden beter is
dan weg te vagen''
zoals Amerikanen dat zo mooi kunnen

Maar toch,
branden doet meer pijn dan
uitgeblazen neerzijgen en zeggen:

ik ben er even niet
geen zin

Nee, het branden is
onuitblusbaar
uitgeblust
en smeult nog jaren na

Dus, beste Kurt Cobain,
je wist het mooi te zingen
maar aan het echte leven
brandde jij je nooit

Wist je dat:
smeulende kolen
meer hitte geven,
meer warmte,
dan koud vuur?

(c) Oxymoron

Sterkte!
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')