abonnement Unibet Coolblue
pi_263744
Da wassun probaat *hik* cosmodeuntjuh *hik* ennuh....... sjit aan duh *hik* 3e flesjh Wyborowa. Sjit ikke hiero *hik* nog wel op duh juisjte sjite... *hik*....? Pappie toch.........?

Krijg nou wa....*hik*...jouw deuntje sjpeelde op duh.... *hik*...Real JeukDoos en nou sjit ik..... *hik*..... plotsj heeluhmaal in Bobby Zimmerman....hellupt ook....*hik* ....errug.
-------------------------------
the iiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiot wind!
wonder how jop still knows how to breath
--------------------------------
Errug off topic *hik*, let's go on again

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

pi_263745
* Moor krabt zich op z'n hoofd: het accent van Essie, de *hik* van Robowan, het bewustzijn van 'being Bobby Zimmerman'... ehhh, lieve Borgia, wat is in je gevaren ?.

Oftepuntwelpunt.nl : waar is die Wodka te koop ?

pi_263746
Dircks, Gall & Gall en verder iedere zichzelf respecterende alcoholdealer op diverse locaties in Amsterdam. Verder ruim verkrijgbaar in Polen waar het de nationale drank is.
Het is van een kwaliteitski waar Smirnoff c.s. een puntje aan kunnen zuigen.
Van een zacht en zuiver als fluweel met een tintelende daling door de slokdarm, geen attack op de binnenvoering zoals maar al te vaak het geval is met andere alcoholische versnaperingen.
Net zo rond in de fles als op de tong. Heerlijk ook om mee te gorgelen bij kaakaandoeningen en ander mondongerief, en bovendien goed voor het zog.
Er is een zweem van een herinnering aan zoet hetgeen de zachtheid accentueert. (Komt die cursus "tekstschrijven in de reclame" toch nog van pas. Moet die importeurs van Wyborowa toch eens attent maken op de voortreffelijke campagne die ik hier voer.)

Doen hoor Moor, lekker en effectief, ik hoor alleen nog maar Bobby Zimmerman, die zingt niet van sjon en sjee maar van helle ende verdoemenis en Ecce Homo (= oud italiaans voor "he bah een homo".)

Ik zie net op het nieuws dat De Majesteit heel grijs is. Hirohito-shock?
Waar zou ik het eigenlijk van gekregen hebben, er is een waarneembare toename van zilver tussen het ros.
Rennen, Moorski, voordat-ie weer uitverkocht is.

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

pi_263747
quote:
op 05-24-2000 om 02:54 AM schreef Moor het volgende:

Maar stel je eens in de plaats van een klein onschuldig dochtertje, dat druk bezig is, om zich een 'ikje' te proberen te vormen,
en dat dat wreed en vernielzuchtig van de eerste groei-stuipjes hiervan wordt beroofd,
om te worden vervangen door de afschuwelijke 'kloon' van wat-moeders zelf had-willen-zijn-maar-niet-is-geworden....

Kindermishandeling noem ik het, en ken diverse voorbeelden hiervan, allemaal geworden tot lieve, poppe-achtige wezens, vol ogenschijnlijk begrip, maar voor de onnozelen die erin trappen verschijnt dan plots een koude, manipulatieve robot, die met hetzelfde lachje ze vrolijk dumpt alsof er nooit een band is geweest (en dat klopt dan nog óók!).

Rillingen over je rug als je die verhalen hoort... arme 'oorspronkelijke' Essie, geaborteerd vóórdat zij 'vlees kon worden'...



O.K. dan ga ik voor een kruising tussen Henri Buitenzorg en Hyacint uit de serie Keep up the appearrences

  woensdag 24 mei 2000 @ 13:55:00 #30
2915 Fiep
bikkel b.d.
pi_263748
Heb zo'n vermoeden dat Es en Tes bij de geboorte van moeder zijn verwisseld. Blijkt mamma Tes een oversexte jongetjeslokker te zijn, mamma Es is gewoon bouwvakkeriaanse vent met een drakonische overlevingsdrang.
"Het is wel leuk hoor, al die avonturen, maar je krijgt er zo'n stijve nek van."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')