FOK!forum / Culinesse à gogo / pastamolen vd aldi
Byte_Medinsdag 20 april 2010 @ 18:59
zou het wat zijn?

ik doe het altijd met de hand. voor die 11 euro kun je natuurlijk altijd een gokje wagen, maar ik het zou het toch zonde vinden als ie hier straks stof staat te verzamelen.

http://aldi.nl/OFFER_NL_MI/OFFER_16/OFF02.SHTML
golferdinsdag 20 april 2010 @ 19:01
Is prima ding voor dat geld.
Gewoon doen.
RobinOokdinsdag 20 april 2010 @ 20:04
Ik heb er ooit eentje bij 't Kruidvat gekocht. Niet vaak gebruikt, zoals verwacht, maar verder niks mis mee. Leuk voor de heb. En als je onverhoopt verslaafd raakt aan pasta maken kun je altijd nog investeren in een duurdere.
Rianndinsdag 20 april 2010 @ 20:18
ja ik zag hem ook in het aldi blaadje vandaag en toen dacht ik ook het is een idee om uit te proberen of het echt iets is.
Spanky78dinsdag 20 april 2010 @ 20:35
Niets mis mee. De uitdaging is wel het vinden van goede harde bloem voor echt goede pasta. Met eieren kun je ook wel gewone bloem gebruiken, maar typo 0 blijft beter.
Stansfieldwoensdag 21 april 2010 @ 16:22
Ik heb er ook eentje. Ooit eens gekocht bij kijkshop voor 15 euro ofzo. Binnenkort maar weer eens gebruiken.
tjoptjopwoensdag 21 april 2010 @ 23:39
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 20:04 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb er ooit eentje bij 't Kruidvat IKEA gekocht. Niet vaak gebruikt, zoals verwacht, maar verder niks mis mee. Leuk voor de heb. En als je onverhoopt verslaafd raakt aan pasta maken kun je altijd nog investeren in een duurdere.
Fratzdonderdag 22 april 2010 @ 22:12
Mijn vriend heeft het machientje voor me meegenomen.
Ik denk dat ik hem dit weekend maar eens ga uitproberen
donleodonderdag 22 april 2010 @ 23:01
ziet er goed uit inderdaad...
1 tip...geen vocht gebruiken.
Veel bloem gebruiken bij het uitrollen van je deeg!
kabouter.mutsvrijdag 23 april 2010 @ 09:20
Ik heb ook zo'n goedkope.
Werkt prima!
Maakt het meel nou echt veel uit?
Gewone bloem of typo 0 "bloem"?
Pietverdrietvrijdag 23 april 2010 @ 14:06
Heb ook zo een apparaat, veel plezier aan gehad, heb nu opzetstukken voor de Kitchenaid en dan altijd je handen vrij.
Spanky78vrijdag 23 april 2010 @ 19:40
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 09:20 schreef kabouter.muts het volgende:
Ik heb ook zo'n goedkope.
Werkt prima!
Maakt het meel nou echt veel uit?
Gewone bloem of typo 0 "bloem"?
Typo 0 is veel steviger. Bij gewone bloem wordt je pasta slapper en kookt makkelijker kapot.

Meel is trouwens van de hele korrel graan.