Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 14:03 |
Ik heb dus tartaar, paar grote champignonnen , rijst, friet, aardappelen pasta en 2 euro cash.. wat kan ik vanavond eten wat lekker snel is maar toch lekker.. heeft iemand een leuk receptje? van die 2 euro cash kan ik nog een extra ingrediënt halen? Help me Culinaire Fokkers ![]() | |
Netsplitter | dinsdag 20 april 2010 @ 14:04 |
Wokgroenten halen en de tartaar enzo wokken. ![]() Die friet en aardappelen hou je dan voor een andere keer. ![]() | |
captainkid | dinsdag 20 april 2010 @ 14:08 |
Hamburgers draaien van dat tartaar. Broodjes en/of uien kopen voor die 2 euro. Patat erbij. Eet smakkelijk | |
Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 14:08 |
quote:Is ook lekker, maar dan zou ik daar pasta bij kunnen doen? of rijst? die eerst even koken en daarna op hoog vuur wokken? Ik zat te denken om het nog redelijk simpel te houden met nog een extra groente erbij. komkommer heb ik denk ik ook nog wel, en een uitje.. ik denk dat ik de komkommer bak samen met de ui en de champignonnen en daarbij gewoon de tartaar doorheen wok.. ik ga denk ik geen wok groente halen.. en daar dan frietjes bij.. of rijst.. | |
Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 14:09 |
quote:Is ook lekker, je brengt me wel op een idee, gewoon een lekkere tartaar burger.. | |
Marijkezwolle | dinsdag 20 april 2010 @ 14:09 |
Heb je ook pastasaus of gewoon kruiden en tomatenpuree? Dan zou ik een lekkere pasta maken met nog wat extra groenten, zoals een uitje en evt wat prei. | |
Karzai | dinsdag 20 april 2010 @ 14:10 |
Blik bruine bonen, uien en een blik tomaten. maak je een soort van chili concarne. echt cowboy voedsel | |
Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 14:10 |
quote:Probleem is dat ik dan ook gewoon gehakt had kunnen gebruiken, vind ik een beetje zonde... ![]() | |
Marijkezwolle | dinsdag 20 april 2010 @ 14:13 |
quote:Ik vind tartaar veel smaakvoller dan gehakt, ook in de pasta ![]() ![]() | |
Netsplitter | dinsdag 20 april 2010 @ 14:15 |
quote:Rijst. Dat even erbij wokken om het een beetje knapperig te maken. | |
captainkid | dinsdag 20 april 2010 @ 14:17 |
Knapperige rijst?? | |
Netsplitter | dinsdag 20 april 2010 @ 14:18 |
quote: ![]() Goed droog laten koken en dan even de wok. ![]() | |
RobinOok | dinsdag 20 april 2010 @ 14:29 |
quote:Hoezo extra groente? In je opsomming staan helemaal geen groenten. Dus van die 2 euro zou ik sowieso groenten gaan kopen als ik jou was. (en komkommer telt niet, da's water) | |
Zhe-AnGeL | dinsdag 20 april 2010 @ 14:30 |
Aardappels schillen, even koken en dan bakken inclu knoflookjes erbij en zout. Een potje haricots verts erbij, champignons bakken met knoflook en zout. En de tartaartjes even aanbakken peper en zout... en eventueel een sausje erbij ![]() ![]() | |
Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 16:26 |
quote:dat is heul geen water als je dat bakt want dan zou het moeten koken.. maar dat doet het niet in de pan.. ![]() ![]() | |
Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 16:32 |
Ik weet al wat ik ga maken, heb nog een pakje spaghetti quatro fromage gevonden, een lekker bedje maken van de spaghetti, daar dan de tartaar, in zijn geheel opleggen en champignonnen er bij. en komkommer natuurlijk.. ik maak wel een fototje als ik klaar ben.. ![]() | |
Snaavel | dinsdag 20 april 2010 @ 17:32 |
Eten smaakt heerlijk, heb de tartaar alsnog als bolletjes er doorheen gedaan, en de foto heb ik gemaakt, maar kan hem nu niet uploaden moet meteen weg na het eten.. | |
golfer | dinsdag 20 april 2010 @ 18:40 |
Lief dagboek.... | |
Karzai | woensdag 21 april 2010 @ 00:15 |
Was het lekkr? |