abonnement Unibet Coolblue
pi_263063
Hai Ik was gisteren bij de live uitzending.En dat was wel grappig. Voor dat we naar binnen mochten werd er gevraagd "zijn er nog Mike fans?"een paar jongens riepen ja. Toen werd er gevraagd of er nog Tessa fans waren"Alleen 1 jongen die niet helemaal honderd was en ik (ben ook niet helemaal #$@%^) riepen ja. Later riep die vent nog voor de show of er Esmeralda fans waren. Jammer genoeg wel.In ieder geval toen mochten de mensen naar binnen en er werd gezegd dat eerst de fans van Mike mochten komen en daarna die van Tessa, dus ik liep gewoon mee.
NOu we werden achter Sylvana dus in de busbankjes gezet. Ik kwam naast Rogier te zitten (broer van Tessa) Hele aardige jongen trouwens die zich niet druk maakte al hoopte hij wel dat Tessa er niet uit moest want dan zou hij worden geintervieuwd. Op een gegevenb moment vertelde Rogier mij dat sbs aan het vergaderen is over de kwestie drie laatsten in de bus. Ze denken erover om niet 3 maar 4 mensen in de laatste week in de bus te houden. Dat zou dus inhouden dat het nederlandse publiek (ahum sbs) kan kiezen uit 4 mensen. Ik neem aan de oude kern.
Volgens mij klopte er toch al geen moer van de telling want zoals het nu is duurt het nog 4 weken om met zijn drieen over te blijven en dan nog 1 week. en ik hoor ze maar over 4 weken praten. Ik vind dit wel iets voor sbs vandaar dat ik dit gerucht maar meld.p.s Ik vind Tessa dus wel oke en Esmekwalda nee nee nee.
pi_263064
Lijkt me niet onmogelijk. Door al dat gedoe met nieuwelingen zitten ze nu op een schema dat er over twee weken één uit zou moeten, en de week daarop direct wéér één. En de week dáárop zou dan meteen de finale zijn.
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  dinsdag 9 mei 2000 @ 22:07:00 #3
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_263065
Wie weet komt er wel een verlenging van de Bus????

* femfatale hoopt dit dus echt niet.

* femfatale kunnen ze dan wegdragen.

[Dit bericht is gewijzigd door femfatale (Datum 09 Mei 2000).]

never play games........
  dinsdag 9 mei 2000 @ 22:11:00 #4
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_263066
* Trainspotter hoopt meer op een sudden death.
  dinsdag 9 mei 2000 @ 23:13:00 #5
3680 HEI
zei 'k je nie, hei zei ut
pi_263067
't zal wel op een anti-climax uitlopen.
In de laatste week stappen alle bussagiers de bus uit en ter vervanging wordt Sylvana erin gegooid die dan met de hoofdprijs, die inmiddels is omgezet in een cursus presenteren voor beginners, ervandoor gaat.
ach, hersenspinsels en details.....

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')