abonnement Unibet Coolblue
pi_262627
gewijzigd door Coos.

[Dit bericht is gewijzigd door Coos (Datum 06 Mei 2000).]

pi_262628
Dit heb ik net van de SBS site gehaald.

Zou mijn visioen dan toch uitkomen!!
Mike gaat WINNEN


Saskia Lenferink: passagiers zoeken warmte
datum: Vrijdag 5 mei 15:00

bron: Internetredactie

Deskundige kijk op relaties door consulente van de Love Inn

De BUS is alweer tachtig dagen onderweg en Saskia Lenferink, van de Love Inn op heeft de ontwikkelingen van de passagiers met veel plezier gevolgd. Ze geeft haar deskundige visie: "Je ziet personen veranderen. Bij Esmeralda en Iwan merk je dat bijvoorbeeld heel sterk. Over het algemeen zie je dat de passagiers steeds meer behoefte krijgen aan lichamelijk contact. Ze zijn op zoek naar warmte. Je ziet dat Antonette en Tessa veel knuffelen en elkaar voortdurend vasthouden. En ook het elkaar masseren is daar een goed voorbeeld van."


Op de vraag of de liefde tussen Antonette en Jop na de BUS nog stand zal houden, antwoordt Saskia: "De liefde tussen dit stel heeft zeker wel een serieuze basis. Wij kunnen zien dat Antonette heel erg met de relatie bezig is. Zelfs nu Jop uit de BUS is. De verliefdheid is 'echt'. Op zijn beurt volgt Jop Antonette op televisie, maar wij weten niet hoe hij er mee omgaat. Het is mogelijk dat ze door deze situatie elkaar zijn gaan idealiseren. Bovendien is de relatie in een 'onnatuurlijke' omgeving begonnen. Hoe zal het zijn als ook Antonette de BUS uit is? De realiteit is vaak anders dan je verwacht. De tijd zal het leren. Vooralsnog zijn ze gek op elkaar en wacht Jop met smart op de terugkeer van zijn BUS-vriendinnetje."

Esmeralda volwassener

Volgens Saskia heeft Esmeralda in twaalf weken tijd een ware transformatie ondergaan. "Esmeralda was in het begin een 'spring in 't veld'. Maar ze is veel volwassener geworden. Je ziet ook dat ze met iedereen goed door de bocht kan. Ze kan goed troosten, neemt de tijd voor de anderen en voelt zich ook voor hen verantwoordelijk. Denk maar aan de beelden van haar en de beschonken Bianca. Het vertrek van haar BUS-vrienden is mede de oorzaak van haar levenswijsheid." In de eerste BUS-weken zijn we deelgenoot geweest van het liefdesverdriet van Bart. Zijn liefde voor Esmeralda bleef ondanks Bart's verwoede pogingen onbeantwoord. Saskia vindt dat de knappe blondine goed met deze situatie is omgegaan. "Esmeralda is een redelijk, eerlijk en open persoonlijkheid en dat heeft Bart misschien wel geholpen bij de afwijzing. Juist doordat zij zo 'n sociaal type is, trekken veel mensen naar haar toe. Misschien wel de oorzaak van Bart's hopeloze verliefdheid; hij heeft de aandacht van Esmeralda verkeerd geinterpreteerd."Een ander, veelbesproken liefdeskandidaat was Bullent. Saskia: "Bullent en Esmeralda leken 'the perfect match'. Qua karakter passen ze uitstekend bij elkaar. Zij hebben veel aan elkaar gehad. Denk maar aan de intensieve gesprekken. Het is logisch dat Esmeralda gebroken was door het vertrek van Bullent."

Iwan is binnenvetter


Het gerucht dat Tessa en Iwan een relatie zouden hebben, blijft de gemoederen bezighouden. De afgelopen twee weken is er zelfs een spelbreker het liefdesnestje binnen gedrongen: Eric. Maar hoe zit het nu precies met deze driehoeksverhouding? Saskia: "Tessa is heel direct en heeft zich in de laatste live-uitzending bijzonder goed verwoord. Zij zei dat ze absoluut niet verliefd is op beide heren. En dat geloof ik ook." Maar hoe zit het dan met Iwan? Saskia: "Iwan is niet de persoon die zijn hart op tafel legt. Hij is het prototype van een binnenvetter. Als hij al iets voor Tessa voelt, zal hij het niet uitspreken. Op lange termijn kan hij daar last van krijgen." Of er een relatie tussen Tessa en Iwan of Tessa en Eric in aantocht is, daarover zegt Saskia: "Het komt erop neer dat of Iwan of Eric zich zal moeten geven. Oftewel, een van de heren moet verliefd raken op Tessa. Maar anders verwacht ik er niet veel van." Tessa heeft in Antonette een goede vriendin gevonden. Volgens Saskia is de vriendschap niet van korte duur. "Antonette en Tessa zijn hartsvriendinnen. Ik denk dat zij zelfs hun hele leven goede vrienden blijven.

Blijft er nog een passagier onbesproken:

Mike.

Volgens Saskia is Mike absoluut het type waar de meiden van de BUS op vallen. " Hij is stoer, modern en heeft een bepaalde bravour. Kortom, hij ziet er leuk uit. Ik denk dat we veel van deze jongen gaan zien. Vooralsnog is Mike nog zoekende, maar over een week of twee zal hij zichzelf zijn. Dan zullen we ook zien naar welke persoon hij het meeste toe trekt."

Gespecialiseerd in liefdeNatuurlijk zal de toekomst moeten uitwijzen hoe de relaties in de BUS zich verder gaan ontwikkelen. Achter de link op deze site geheel links, schuilt de Love Inn, de lovesite van waar je alles op liefde- en relatiegebied kunt vinden. Iedere werkdag zit tussen half een en een uur loveconsulente Saskia Lenferink (31) klaar om live advies uit te brengen. Saskia is een expert in de liefde. Haar werkervaring bij liefdesprogramma's is zo groot, dat je gerust kunt spreken over een 'specialisatie'. “Ze werkte mee aan tv-programma’s als Al You Need Is Love, Love Boat en Geboeid. “Door mijn werkervaring, en niet te vergeten prive-ervaringen, ben ik in staat mensen te adviseren. Ik vraag me af: 'Wat houdt mensen bezig?' Een grote rol in het leven speelt de liefde. Liefde is zeer belangrijk. Het vormt de basis van je bestaan. Ik denk dat ieder mens op dit gebied het een en ander heeft meegemaakt. Ik natuurlijk ook. En doordat het voor mij zo herkenbaar is, kan ik er ook goed met anderen over spreken." Saskia's observatie van de passagiers zal ons zeker de komende weken op deze site scherp houden. Maar als presentatrice van het interactieve liefdesprogramma Love Inn blijft ze ons allen adviseren in liefdesproblemen.Wil jij ook advies in de liefde? Klik op Love Inn. JC


Wie weet hoe ik die strepen (link) uit de tekst haal??

Hoe dat er nu weer is in gekomen??????

  zaterdag 6 mei 2000 @ 01:01:00 #3
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_262629
Heb ze weggehaald Coosj
  zaterdag 6 mei 2000 @ 01:02:00 #4
3238 Guillotine
Don't lose your head!
pi_262630
quote:
op 05-06-2000 om 12:54 AM schreef Coos het volgende:
Dit heb ik net van de SBS site gehaald.

KNIPPERDEKNIP

Wie weet hoe ik die strepen (link) uit de tekst haal??

Hoe dat er nu weer is in gekomen??????


Gewoon alles verwijderen. Dan heeft het nog steeds dezelfde inhoud

Ik weet best wel veel, maar er valt zoveel te weten

pi_262631
Na veel 'gezweet' verwijderd door Coos.

[Dit bericht is gewijzigd door Coos (Datum 06 Mei 2000).]

  zaterdag 6 mei 2000 @ 01:12:00 #6
272 R@b
No-nonsens
pi_262632
quote:
op 05-06-2000 om 12:54 AM schreef Coos het volgende:
Dit heb ik net van de SBS site gehaald.
Saskia Lenferink (31) klaar om live advies uit te brengen. Saskia is een expert in de liefde. Haar werkervaring bij liefdesprogramma's is zo groot, dat je gerust kunt spreken over een 'specialisatie'. “Ze werkte mee aan tv-programma’s als Al You Need Is Love, Love Boat en Geboeid


Tja dan ben je een echte EXPERT natuurlijk.

Zum Kotsen die hele Saskia Lenferink met haar kulverhaal

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_262633
Ik vraag me af...(omdat het over die Saskia gaat)...hoe ze Robert t. B.'s escapade zou verklaren?

“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_262634
Goed voor een nieuw record.
Grootste hoeveelheid waanzin in het kleinste pakketje woorden ooit neergeschreven.

De Paus is ook een expert op het gebied van de liefde.

pi_262635
Goed voor een nieuw record.
Grootste hoeveelheid waanzin in het kleinste pakketje woorden ooit neergeschreven.

De Paus is ook een expert op het gebied van de liefde.

  zaterdag 6 mei 2000 @ 11:13:00 #10
2705 cynix
is verdwaald
pi_262636
Lieve Saskia,

Met mijn liefdesleven wil het op dit moment ook niet zo vlotten...
Terwijl ik toch heel vaak naar de Bus heb gekeken, dus daar kan het niet aan liggen.
Ik ben ook altijd mezelf, dus daar kan het ook niet aan liggen. Of juist wel?
Wat adviseert U mij in Uw onmetelijke wijsheid?
Knal ik misschien niet genoeg?

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')