LeeHarveyOswald | woensdag 24 maart 2010 @ 11:50 |
Heeft een van de mede-cullers hier toevallig de Tajine van Ikea? Deze is volgens IKEA niet geschikt voor inductie, maar volgens mij is de bodem van gietijzer... (en dan zou hij, in theorie, het wel op inductie moeten doen). Nu heb ik wel vaker met niet-inductie pannen dat ze het wel doen, maar compleet bol trekken. Maar de bodem van de tajine is zo dik dat dat niet zal lukken. Is er iemand die voor mij een magneetje op de bodem wil plakken, om te zien of dat wil ![]() | |
SiGNe | woensdag 24 maart 2010 @ 12:01 |
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/60087707 Van stevig geanodiseerd aluminium met Teflon® Professional antiaanbaklaag Ik neem tenminste aan dat je die bedoelt? | |
LeeHarveyOswald | woensdag 24 maart 2010 @ 12:23 |
Ah, die ja. Al die info stond er in de winkel niet zo uitgebreid bij ![]() Aluminium, kut, dat gaat hem dus niet worden nee. Dan maar met mn gewone tajine en een wegwerp BBQ op het balkon. |