abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_4792014
Bij mij is eerder de boel een beetje te gevoelig...
pi_4792032
Tsja... wat is dan beter?
pi_4796608
quote:
Op zondag 23 juni 2002 13:58 schreef Tranceptor het volgende:
[..]
Kun je je voorhuid dan helemaal gladstrijken als je em over je eikel heen hebt of gaat ie krommen als je dat probeert?
nu is alles prima. Gaat volledig eroverheen.. net alsof je een velletje van een Bi-Fi worstje naar achteren schuift
Resistance is futile, you shall be assimilated
pi_4797222
quote:
Op vrijdag 28 juni 2002 15:19 schreef loquitos het volgende:

[..]

nu is alles prima. Gaat volledig eroverheen.. net alsof je een velletje van een Bi-Fi worstje naar achteren schuift


Wat een vergelijking... hmm toch maar eens een maandje proberen mee te krommen...

Hoe lang heeft ut geduurd?

pi_4832517
quote:
Op vrijdag 28 juni 2002 15:54 schreef Tranceptor het volgende:
[..]
Hoe lang heeft ut geduurd?
ik *scheeuwde* het (stilletjes) uit voor een paar minuten maar daana heeft het me in totaliteit niet langer dan een uurtje geduurd.. en nu gaat nog steeds alles prima. Af en toe smeer ik in het tegen droge huid (na douchen)
Resistance is futile, you shall be assimilated
pi_4833035
quote:
Op maandag 13 mei 2002 16:55 schreef Tsjernobelg het volgende:
Hoi,

Ook ik ben besneden, al op zeer jonge leeftijd, om dezelfde reden die jij nu aangeeft. (te nauwe voorhuid).
In mijn geval geen dat ook gemoeid met vele urineweginfecties. Zelf heb ik hierna nooit meer enige last ondervonden van pijn of infecties. En ook de seks is goed.
Ik heb er nooit spijt van gehad dat mijn stukje huid verwijderd is.

WEL kan je aanraden er goed over na te denekn of je je misschien wil laten besnijden. Men zegt dat het op latere leeftijd een stuk pijnlijker is, dan op jonge leeftijd.


Dus...
pi_4833924
Ik heb er geen ervaring mee moet ik zeggen, maar ik heb wel gelezen en gehoord dat als je je laat besnijden dit ook een paar hele fijne voordelen kan hebben. De belangrijkste is wel dat je je penis veel gemakkelijker schoon kunt houden, daarnaast ziet het er mooier uit

Erg knap overigens dat je er zo open over kunt spreken!
En wat lengte betreft: zo'n 8 tot 12cm van de penis zit in je eigen lijf, dus het is helemaal niet zo vreemd als hij flink groeit wanneer je een erectie krijgt

[Edit]Discovery is een hele fijne zender

  maandag 1 juli 2002 @ 17:25:39 #58
10017 Vaan_Banaan
Geen banaanvragen a.u.b.
pi_4834530
Bij mij is het frenulum (toompje) ook weggesneden/gebrand hoe je het wil noemen. Is een ingreep van niks.
Je wordt door de huisarts naar een uroloog verwezen, in eerste instantie alleen voor een gesprek, zodat hij/zij kan kijken wat en hoe. (In mijn geval een frenulum plastiek)
Na een paar weken (klote wachttijden ook altijd) wordt je behandeld.
Eerst krijg je een verdoving in je pik, die zijn niet helemaal tof, maar daarna voelde ik er dan ook echt NIKS meer van.
Toen sneden ze het toompje in en branden de boel weer dicht. Een paar hechtingen erin, die na ongeveer anderhalve week oplossen.
De pijn erna viel ook best mee (ik had uit voorzorg wel een dag vrij genomen) , toen de verdoving uitgewerkt was, voelde ik alleen een vage jeuk.
De eerste keer pissen was wel heel raar (De hele dag opgehouden natuurlijk)
Verder moest ik mijn pik 2x per dag spoelen en met een kleverig zalfie pappen en nat houden.
Al met al blij dat ik het had gedaan, elke keer een scheurtje in m'n toompie deed niet alleen verrekte pijn en leek het alsof m'n vriendin ongesteld was, maar door het steeds opendgaan en helen werd m'n toompie nog korter.
ik ben de dorpsgek
Met een lange jas aan en geen onderbroek.
Loituma
pi_4985090
Whoppa!

Deze meneer heeft 4 september een date in 't ziekenhuis, waarbij het frenulum ingeknipt wordt, en dan wordt het zaakje weer dichtgenaaid.. het gaat poliklinisch gebeuren, da's best fijn (vriendin gaat gelukkig mee)..

De uroloog zei trouwens wel dat dit vrij vaak voorkomt, en eigenlijk helemaal niet zo ernstig is als aan wordt genomen. Het inscheuren van 't toompje wordt ook wel gezien als het "ontmaagden" van de man.. waarbij het blijkbaar flink bloedt (lijkt me flink auwie)

Anyways, de hechtingen gaan er dan vanzelf na een week of 2 uit, en aangeraden wordt om een week of 4, 5 rust te houden (laat ik dat nou net niet erg vinden )

Tja, en dat wordt dus een week of 6 niet wippen.. alhoewel ik niet denk dat ik dat erg vindt... m'n hoofd zal meer staan naar het 100% recoveren van m'n dinges

btw _massive_ - zit jij toevallig op undernet? zo ja dan ben ik je schoonpa

Wanted: Meaningful, overnight relationship
pi_5122235
frenulum plastique of zetplastique is dat... als je narcose doet, of als de ruggeprik is uitgewerkt doet het even ontzettende pijn... de hele dag nog waarschijnlijk. de volgende dag al een stuk minder en het wordt alleen maar beter. wel een weekje wachten met seks of masturberen.
bij mij is deze operatie niet goed gelukt (2 operaties zelfs), dus ga ik binnenkort waarschijnlijk voor de circumcisie... de 3e operatie
  woensdag 24 juli 2002 @ 07:11:29 #61
28352 rpw
I ye maninka kan fola ?
pi_5130458
rpw is zelf een paar maandjes geleden besneden (ook te nauwe voorhuid). Vooraf natuurlijk veel zweetdruppeltjes gelaten, maar het valt erg mee. De ingreep zelf voel je niks van, behalve het prikken voor de narcose. Ook achteraf niet veel problemen gehad. Je hebt nog een paar dagen last van een beetje bloeden af en toe maar het valt erg mee

kortom: maak je niet te druk

pi_5131129
veel sterkte in ut ziekenhuis! xal voor je duimuh enzo. *ttsje*

[Dit bericht is gewijzigd door mallemeid op 24-07-2002 16:37]

pi_5305061
Moet sex met de eikel bloot?
Wanneer moet je rekken opgeven?
Wat houdt een V snijden precies in?
Als de voorhuid niet over de eikel kan, met je je dan eigenlijk een V laten snijden/ iets eraan doen, of kan dat ook gewoon een eigenschap zijn die OK is?
pi_5764671
Juistem, vorige week woensdag was dan eindelijk de dag des oordeels.... en ik was me toch een partij zenuwachtig!!!! Moest om half 4 in 't ziekenhuis zijn, was er om 3 uur al.. werd uiteindelijk om kwart voor 4 "naar binnen geroepen".

Nou, ik mocht me van m'n broeken ontdoen en in zo'n stijgbeugel gaan liggen, de assistent heeft eerst alles met jodium bewerkt (m'n eikel is gevoelig dus dat deed een beetje pijn).. daarna kwam de doc en die bracht dus de plaatselijke verdoving aan... tis geen aanradertje om een injectienaald in je duitse helm te zien verdwijnen, maar tis zeker niet zo heel erg super pijnlijk!

Nou, toen voelde ik dus geen pijn meer godzijdank, heb tussen het snijden en het hechten wel ff een blik geworpen, maar zag er nogal bloederig uit.. en na 't hechten (d'r gingen 8 hechtingen in) kreeg ik een soort van inlegkruisje en kon ik weer gaan... geheel heeft net een half uurtje geduurd!

De eerste dag deed het nog een klein beetje zeer, ik heb een pijnstiller genomen, maar dat was meer voor het idee want echt pijn had ik niet.. een beetje pieken, dat was alles! 't is nu een week verder, en het plassen is nog steeds een beetje onhandig, maar voor de rest gaat het goed hoor!!

Wanted: Meaningful, overnight relationship
  donderdag 12 september 2002 @ 20:23:32 #65
2503 Vuurvos
Een Vurig Vosje
pi_5774010
quote:
Op donderdag 08 augustus 2002 13:19 schreef PopeOfTheSubspace het volgende:
Moet sex met de eikel bloot?
Wanneer moet je rekken opgeven?
Wat houdt een V snijden precies in?
Als de voorhuid niet over de eikel kan, met je je dan eigenlijk een V laten snijden/ iets eraan doen, of kan dat ook gewoon een eigenschap zijn die OK is?
1 - normaal hoort dat wel jah.
2 - wat heet... is geen vuistregel voor, maar als het na een fix aantal maanden oefenen nogsteeds niet gaat...
3 - Moeten, niets moet. Maar het is een stuk beter schoon te houden, en toch ga je dat merken. Verstandig dus wel.

Zoals jij het zegt dacht ik ik het een tijd terug... (kan ik er niet onderuit??? ik ben er doodsbenauwd voor!!!)

Overleg hier over met je huisarts, en hak dan de knoop door. (of het velletje er af, hoe je het zien wil). Uiteindelijk, en dat zal ws echt iedereen die net als mij je vooraf is gegaan erkennen, is het een hele opluchting als het gebeurd is.

Better to have loved and lost then never loved at al... yeah right.
  donderdag 12 september 2002 @ 22:13:44 #66
19775 Slam
The True AoD
pi_5775875
Wat ik me eigelijk afvroeg is dat als je besneden bent, "droogt" je eikel dan niet als het ware uit? Ik bedoel de voorhuid heeft er niet gezeten zonder een reden neem ik aan.
Es ist geil ein Arschloch zu sein!!!!
  donderdag 12 september 2002 @ 22:30:44 #67
2503 Vuurvos
Een Vurig Vosje
pi_5776155
quote:
Op donderdag 12 september 2002 22:13 schreef Slam het volgende:
Wat ik me eigelijk afvroeg is dat als je besneden bent, "droogt" je eikel dan niet als het ware uit? Ik bedoel de voorhuid heeft er niet gezeten zonder een reden neem ik aan.
In het middenoosten is het uit oogpunt van hygiene al vele eeuwen gebruikelijk dat het weggesneden wordt, zowel bij arabieren als bij joden (al verbindt de laatsgenoemde bevolkingsgroep hier ook nog een religieuze betekenis aan)
...
Dusver zijn die volkeren daar nog niet aan onderdoorgegaan, wel??

neuh, uitdrogen heeft er weinig mee te maken hoor, alstie staat istie nogaltijd lekker glimmend en enthousiast
Gevoeliger misschien, dat wel. Dat ding is ter bescherming, voor doen de man nog in zijn blote tokus door de bosjes heen hobbelde achter zijn avondeten. (je moet toch niet denken aan zo'n scherp takkie dat bovenop je genotsknots zwiept wel?)

Better to have loved and lost then never loved at al... yeah right.
  donderdag 12 september 2002 @ 22:31:46 #68
2503 Vuurvos
Een Vurig Vosje
pi_5776194
... foutje

[Dit bericht is gewijzigd door Vuurvos op 13-09-2002 17:43]

Better to have loved and lost then never loved at al... yeah right.
pi_5785870
Als je nou gewoon elke dag effe je voorhuid onder de douche naar achter haalt, alles netjes schoonmaakt, dan rekt het langzaam maar zeker wat uit en heb je na tijdje steeeds minder problemen ermee..
TRUE
  vrijdag 13 september 2002 @ 17:43:17 #70
2503 Vuurvos
Een Vurig Vosje
pi_5788188
Kan... kan... maar in sommige gevallen werkt dat niet voldoende...

De vraag was nou net, hoelang heeft het nou nog zin om dergelijke oefeningen te doen, en wanneer wordt het tijd om tot wat grondiger maatregelen over te gaan...

Een medische ingreep is niet iets waar je meteen naar moet grijpen, maar op gegeven moment moet je wel de angst ervoor naast je leggen, en het probleem verhelpen.

Better to have loved and lost then never loved at al... yeah right.
pi_5830702
Dan ik ook maar een vraagje..

Ben niet zo oud nog (14, bijna 15) en heb misschien ook zoiets... Maar ik weet het dus niet zeker..

Ik ruk mezelf niet vaak, bijna nooit eigelijk.. Nog geen behoefte aan, tongen met me vriendin, daar hou ik het eerst bij ..

Maar ik heb dus als ik soms wel ruk misschien een probleempje..

Als ik begin wordt die uiteraard al snel stijf.. Dan kan ik de voorhuid wel ongeveer voor de helft over de eikel heenschuiven (iets minder schat ik), maar dan als ik verder trek doet het pijn, of tenminste, het is geen prettig gevoel.. Dan moet ik even wachten, paar minuten misschien, minder meestal, en dan ga ik weer door, en dan gaat die er na een kleine poos wel overheen, zonder dat het echt pijn doet.. Daarna kan ik gewoon rukken en doet het geen pijn meer..

IS dit een PROBLEEM ? Of is dit juist normaal, dat het altijd even pijn doet (of niet prettig voelt..)

Verder is me eikel behoorlijk gevoelig, vooral als de voorhuid nog niet echt over de eikel heen is...

Bedankt alvast, is nu nog geen probleem uiteraard, maar wil zekerheid ..

Forza SCH.
pi_5830843
quote:
Op maandag 16 september 2002 17:48 schreef Jelminho het volgende:

IS dit een PROBLEEM ? Of is dit juist normaal, dat het altijd even pijn doet (of niet prettig voelt..)


1 advies, heel veel masturberen, anders scheurt dalijk je vel nog tijdens een heftige vrijpartij. Als je maar vaak genoeg masturbeert heb je het probleem niet meer.
Lachen is gezond :D!
pi_5831009
Het is dus geen probleem van te strakke voorhuid maar meer : Onervarenheid, weinig gedaan, etc ?
Forza SCH.
  maandag 16 september 2002 @ 23:30:45 #74
2503 Vuurvos
Een Vurig Vosje
pi_5836474
quote:
Op maandag 16 september 2002 17:48 schreef Jelminho het volgende:
IS dit een PROBLEEM ? Of is dit juist normaal, dat het altijd even pijn doet (of niet prettig voelt..)
Pijn hoort het niet te doen. itt tot de kreet "pijn is fijn" suggereert is dit niet zoals het hoort. Dat is nl waar pijn voor bedoeld is... een signaal van het lichaam dat er iets niet klopt.

Aangezien je beschrijft hoe je het na verloop van tijd wel zover kan krijgen dattie over de eikel heen komt, is de vernauwing niet zo heel extreem. Oefenen zal in jouw geval dan ook wel ruim voldoende kunnen zijn. belangerijkste is dat je het niet teveel in 1x wil rekken. op dat moment overrek je de huid, en bestaat er een kans op litteken weefsel (waardoor de rek alleen maar minder wordt)

Rustig aan doen, regelmatig oefenen, eventueel geholpen door wat weken in warm water... you get the idea I think.

Better to have loved and lost then never loved at al... yeah right.
  woensdag 18 september 2002 @ 00:18:47 #75
28309 Wunk
Komt gewoon door die konijnen
pi_5853414
Ach, ik heb er ook last van, bij een erectie kan 'ie d'r gewoon niet overheen door een te kleine ring..

En ik heb het hier nu eens allemaal over verschillende topics gelezen de afgelopen paar maanden, en ik laat het nog wel een keer gedeeltelijk besnijden (vind ik mooier), ik ben nu vrijgezel, dus is nu niet zo'n probleem..

Maar ja.., naalden ben ik niet zo gek op.., en al helemaal niet in m'n toedeledokus

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')