abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 21 april 2000 @ 03:25:00 #1
3137 Bastiaan26
Reality kun je spelen
pi_260254

Jop-virus: slaat je systeem inelkaar en is daardoor 100 uur down. Ook veelvuldig voorkomend dat de articulatie van je geluidskaart minder helder klinkt (syndroom van down?). Schijnt 5 jaar later weer actief te worden.


Seki-virus: tijdens Word krijg je onkuis commentaar. Is meer een (over)reactief-virus.


Aziz-virus: kameeltjes lopen over je scherm, onschuldig virus, beetje dommig virus, via escape-toets verdwijnen de kamelen.

Antonette-virus: opeens witte randen op scherm, die steeds groter worden. Schade wordt erger onder invloed van het Tessa-virus (het Tessa-virus legt een shell over het Ant-virus heen)

Tessa-virus: je speakers begeven het en verandert zomaar je documenten in Word met eigen teksten en voor de rest sneaky aanpassingen in de properties van het document, waardoor het lijkt alsof iemand anders dan de echte het document heeft aangemaakt/gewijzigd. Is meer een geniepig virus, de schade is groot, maar niet op het eerste gezicht merkbaar. Het virus wordt gevoed door een online-verbinding met onbekend web-adres. Erg gehaat virus doordat het web-adres aanpassingen/uibreidingen pleegt. Voor de rest is macro-codering niet van hoge schoonheid om naar te kijken, de programmeur hebben veel ad-hoc aanpassingen gepleegd.


Essie-virus:letters huppelen over je scherm, ziet er vrolijk uit, is wel grappig, maar na lang huppelen over het scherm, toch wel irrittant.

Willeke-virus: bij <<select>> (waarbij je een stukkie tekst nomineert om te plakken OF te verwijderen) in een menu krijg je huilgeluiden uit je speakers. Is reeds een oud-virus, komt steeds minder voor.
Dit virus had ooit de ambitie om iets groots te worden, is daarin niet geslaagd.


Bart-virus: neemt bezit over je computer en laat het niet meer los. Heeft de neiging de wereld rond te gaan. Schijnt reeds in Australie te zijn gesignaleerd.

Esmee-virus: virus vliegt na 1 week al weg, niet erg schadelijk op termijn.

Bianca-virus: Het zicht/scherm wordt verbogen. Bij of na het spelen van spelletjes op je computer wordt het systeem overbelast en krijgt uitbarstingen.

Erik-virus: bedenkt elke keer nieuwe commando's en vreet je geheugen op.

Paul-virus: Virus werkt niet in combinatie met Erik-virus. Dit virus is recessief en makkelijk verwijderbaar.

Buellent-virus: geeft ongewenste help-scherm of crasht (bijna) je systeem. Het virus heeft een spijt-optie, en deinstalleert zich zelf dan.

Sylvana-virus: Het virus ooit begonnen met irritant aankondingen van geluid/muziek indien je je geluidskaart in use was. Het virus was ooit gelanceerd onder het mom van tool/utility. Geeft ook problemen aan je
(co-)processor, tast het rekenvermogen erg aan. Sylvana-virus is niet te verwarren met het Black Orifice-virus.

Wie vult deze rij verder aan?

---
Reality kun je spelen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')