quote:Mayonaise
Vrije-uitloopeigeel
Als we nou eens echt zouden weten waar onze mayo vandaan kwam, zo vroeg de sausmenger zich onlangs af, zouden we dan beter gaan kiezen? Zelf gebruikten ze in ieder geval enkel vrije-uitloopeigeel en echte pure ingrediënten. Dat u het even weet.
Saus der sauzen
Vragen stellen, dat kan de Keuringsdienst ook. Misschien zelfs wel beter. Want wat is dat dan: vrije-uitloopeigeel? En waar komt het nu werkelijk vandaan?
De Keuringsdienst van Waarde gaat tot de bodem van het potje met vet en achterhaalt de ware aard van de saus der sauzen: mayonaise.
Donderdag 7 oktober, 20.25u, NED3.
Herhaling: maandag 11 oktober, 23.10u, NED3.
Ja idd best wel veel ruimte voor die beestenquote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:37 schreef henkde_j het volgende:
Cool die kippenboerderij. Dit had ik niet verwacht
Die andere is beter.quote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:42 schreef Paul het volgende:
Ik ben verliefd op dat meisje van de keuringsdienst
Ze is niet knap, maar wel liefquote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:42 schreef Paul het volgende:
Ik ben verliefd op dat meisje van de keuringsdienst
Die is idd ook lekker ja , die van vorige weekquote:
Nah, die is te lompquote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:44 schreef Paul het volgende:
[..]
Die is idd ook lekker ja , die van vorige week
Veel beterquote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:44 schreef Paul het volgende:
[..]
Die is idd ook lekker ja , die van vorige week
Buurman en Buurman soundtrack. Perfect gekozen inderdaad.quote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:45 schreef kikoooooo het volgende:
Dat muziekje Wat een debielen in dat fabriekje.
Soja volgens Spanjequote:Op donderdag 7 oktober 2010 20:51 schreef Xenomaniac het volgende:
Raapolie!?? Wel god-ver-dom-me!
We hadden iets heel milieu-onvriendelijks vewacht, maar fuckin' raapolie?
Weet u het zeker?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |