abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 18 april 2000 @ 01:07:00 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_259766
Zie streamverslag
Stream gaat over naar de tuin. Esmeralda en Bianca op schommelbank.
Ze praten over de ruzie rond het "wel-of-niet-zoenen" van Büllent en Esmeralda.
Alle meningsverschillen in de bus worden even door Bianca opgehaald. Van de vochtige doekjes, via het aluminiumfolie naar de ruzies met Seki.

Bianca vertelt weer hoe vervelend ze tegen haar broer doet als ze ongesteld is. Irritant!

Ik krijg de indruk dat Esmeralda de bus wil verlaten.
Bianca heeft het over met Bert praten, en dat ze Esmeralda op andere gedachten wil brengen.

Esmeralda: "Ik wil gewoon terug."
"Dit heeft er heel veel mee te maken dat Bül weg is."
"Wij gingen er op een gegeven moment op letten hoe we met elkaar omgingen. Durfden elkaar geen knuffel meer te geven enzo. Maar dat zijn de dingen die zie je dan niet. Maar dat voel je wel, en hij ook. Net zoals met dat afstand nemen van Bart"

Ze heeft het duidelijk moeilijk.

"Ik heb mij hier nooit thuis gevoeld."

[Dit bericht is gewijzigd door Sanne (Datum 18 April 2000).]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  dinsdag 18 april 2000 @ 01:11:00 #2
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_259767
aw, wat voorspelbaar eigenlijk

en dan mag ze morgen van Bert&Ernie nog even bellen met Bullent, die haar probeert in de bus te houden....

en dan nadert de enge dag op de bank

en dan mag ze weer extra bellen

.....bla bla...

* Quenda® krijgt een gele kaarten deja vu wegstem-angst verliefd zijn gevoel.

pi_259768
* Moor krijgt een 'dat zou goed zijn voor haar gezondheid' gevoel.

Als ze vrijwillig gaat, zal ze achteraf nooit spijt hebben, als ze op de beelden ziet hoe het web van hebzucht bezig was zich om haar heen samen te trekken,
en je daar ook 'uit wakker kunt worden' zoals Büllent.

* Moor blijft hopen dat ze het doet.

* Moor is van geen enkele deelnemer fan.

  dinsdag 18 april 2000 @ 01:19:00 #4
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_259769
01.15 Esmeralda wil haar ouders de volgende keer dat ze mag bellen telefonisch inlichten. Als zij er volgende week maandag niet uit wordt gestemd, wil zij zelf de bus verlaten.

Esmeralda:
"Ik weet het niet."
"Er zijn een paar dingen tegen mij gezegd."
"Niet in de bus maar daarbuiten. En via mail en zo."
"Pas hiervoor op, pas daarvoor op."
"Wist je dit, wist je dat."

Bianca blijft er gretig op in gaan. Stipt alle nadelen van De Bus nog even extra aan. Als die zo doorgaat vertrekt Esmeralda vannacht nog!

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_259770
quote:
op 04-18-2000 om 01:19 AM schreef Sanne het volgende:

Bianca blijft er gretig op in gaan. Stipt alle nadelen van De Bus nog even extra aan. Als die zo doorgaat vertrekt Esmeralda vannacht nog!


Dit is nou DeBus ten voeten uit ! Lekker een extra duwtje geven aan de concurrente... 't is maar een spelletje, dus....
Go Go, Bianca !

  dinsdag 18 april 2000 @ 01:31:00 #6
2705 cynix
is verdwaald
pi_259771
Hoewel Esmeralda natuurlijk groot gelijk heeft om af te nokken (ze zal immers toch niet winnen), gun ik de 'Tessa-club' deze te gemakkelijke overwinning niet!

Waar weer tegenover staat, dat als Essie idd vertrekt er toch wel iemand naast Bianca op de bank moet worden gezet (Tessa?). Dus misschien: Eind goed, al goed?

Of, nightmare-scenario, SBS6 slaat nominatie-ronde over, gooit er eerst nieuwen in, en zet daarvan dan de overblijver weer naast
Bianca. Alles om Tessa te redden natuurlijk!

'T is weer 'ns tijd voor 'n kots-smilie

  dinsdag 18 april 2000 @ 01:35:00 #7
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_259772
Onderstaande bericht heb ik even gekopieerd van de site van SBS6:

Laat me maar gaan
datum: Dinsdag 18 april 00:30
bron: Internetredactie op locatie
Na de live-uitzending is Esmeralda opvallend stil. Ze heeft Bullent gesproken, en ze heeft te horen gekregen dat ze in de gevarenzone zit. Terwijl Antonette en Tessa een fles wijn opentrekken om de naderende uitbraak te vieren, trekt Esmeralda zich terug op de schommelbank. Als Iwan naast haar komt zitten, weet ze niet veel meer uit te brengen dan: “Het was leuk om Bully te spreken”.
Het wordt Esmeralda te druk in de tuin, en ze loopt de BUS in waar ook Bianca zit. “En? Hoe vind je het in de gevarenzone?” “Ik hoop dat jij erin blijft”, antwoordt Bianca. Maar Esmeralda denkt er anders over. Zij heeft er helemaal geen zin meer in. Als het aan haar ligt, is zij degene die volgende week maandag haar tas inpakt en weer terug naar huis gaat. “Degene waar ik het beste mee op kon schieten zijn al weg. Sommige personen zien gelijk wat er mis met je is, en die personen zijn er niet meer. Ik zal het niet opgeven, maar ik heb zoiets van ´laat me maar gaan´.”
Maar Bianca blijkt er net zo over te denken. “Ik ook hoor. Ik zou het ook helemaal niet erg vinden om weg te gaan. Het is niet logisch dat je zes mensen allemaal leuk vindt.” “En je hebt op verschillende manieren contact met mensen”, gaat Esmeralda verder. “Met de mensen die dicht bij mij staan, ga ik heel anders om dan met de mensen in de BUS. En hier krijg ik er soms helemaal de kriebels van. Je vrienden heb je uitgekozen, en hier word je gewoon bij elkaar geplaatst. Ik ben hier ook heel anders dan als ik bij mijn vriendinnen ben. Je bent wel dezelfde persoon, maar je past je toch aan de situatie aan waar je in zit.” Bianca begrijpt het helemaal. “Ik kan hier niet alles zeggen. En ik ben eerlijk, heel eerlijk, vraag maar aan mijn vriendinnen. Ik moet alles zeggen, en hier kan ik dat niet.” “Nee”, gaat Esmeralda verder, “hier ga je een bepaalde remming voelen. Laat mij maar bij mijn vrienden zijn. Ik mis de manier waarop ik met ze omga. De BUS is niet echt voor mij.”
“Mijn eerste motivatie was de uitdaging. En ik zie nu geen uitdaging meer. Ik vind het heel leuk, maar ik heb zoiets van ´ik leer niks meer hier´. Toen Bull de eerste keer zei dat hij wegging, toen dacht ik: ´ik vind het helemaal niet erg om mee te gaan´. Uiteindelijk besloot hij toen niet te gaan. Maar op het moment dat hij echt de poort uitliep, wilde ik ook. Maar ik heb hem beloofd dat ik dat niet zou doen, pinkypromise. En ik heb zelf ooit gezegd dat er iets erg zou gebeuren als je die verbrak. Dus ja, hahaha…” De conclusie is eigenlijk dat beide dames best graag naar huis zouden willen. “Dus het is niet goed dat we allebei op de bank zitten”, concludeert Esmeralda. “Ik zit hier niet met tegenzin maar ik heb zoiets van: ´laat me nou gaan´. En zeker nu Bull en Bart eruit zijn. Het liefst zeg ik in de camera dat er maar niemand meer voor me moet bellen. Als ik maandag niet weggestemd word, dan ga ik misschien zelf wel weg. Ik weet dat ik het beloofd heb, maar ja. Bij mij is het uit principe dat ik probeer vol te houden. Maar ik heb het allemaal wel meegemaakt. En al die regels. Ik ben het spuugzat. Je moet normaal eens tegen me zeggen wat ik wel en niet mag doen!
Toch lijkt Bianca niet zo zeker van haar zaak als Esmeralda. “Aan de ene kant wil ik er zeker inblijven, omdat ik me nog wil bewijzen. Ik ben er pas twee weken. De mensen hier kennen me nog helemaal niet.” Maar Esmeralda heeft geen twijfels. “Ik kan wel blijven zeggen ´gewoon doorgaan´, maar als degene waar ik het meeste mee omga vertrekt, waar ben ik dan nog?”
FC

never play games........
  dinsdag 18 april 2000 @ 01:35:00 #8
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_259773
Esmeralda hoopt dat de mensen op het internet kijken en dat ze niet bellen.
ze wil op de bank.

ze gebruikt trouwens exact dezelfde woorden en argumenten als Bullent een dag voor zijn vertrek tegen haar.

  dinsdag 18 april 2000 @ 01:42:00 #9
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_259774
Toch geeft ze me niet de indruk direkt weg te willen.
Het komt goed.... En anders maar niet.
  dinsdag 18 april 2000 @ 01:43:00 #10
272 R@b
No-nonsens
pi_259775
Overduidelijk dat Esmeralda gewoon verliefd was/is op Búllent. Maar Bul zijn achtergrond liet geen relatie toe in De Bus,... als het aan Es had gelegen.
Maar nu hij weg is zullen voor haar de negatieve kanten pijnlijker worden. Bijvoorbeeld de opmerking van Seki in de Aktueel over huppelkutje. En niet te vergeten de hatelijke invloed van Tessa
R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_259776
Wat een misselijk mens die Bianca. Al eerder dacht ik dat ze ingehuurd was om Büllent te pakken op sexueel gebied. Nu dat niet gelukt is heeft ze misschien wel de 'opdracht' Esmeralda geestelijk te 'verkrachten'.
Dat gaat haar jammergenoeg nog lukken ook.
01.49
Bianca: Tegen ES, Droom zacht.
  dinsdag 18 april 2000 @ 01:50:00 #12
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_259777
Maar vanuit Esmeralda's oogpunt: al haar 'maatjes' vallen weg. Ze heeft er totaal geen zin meer in. Ik vraag me af of ze nog op de bank komt, of of ze zelf eerder opstapt.

Feit is denk ik wel dat de Bus hiermee weer een van haar publiekstrekkers verliest. Maar toch bekruipt me het gevoel dat SBS het er gewoon op aanstuurt.

bogus.
the world has turned and left me here.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_259778
quote:
op 04-18-2000 om 01:50 AM schreef bogus het volgende:
.....Feit is denk ik wel dat de Bus hiermee weer een van haar publiekstrekkers verliest. Maar toch bekruipt me het gevoel dat SBS het er gewoon op aanstuurt....

Hm, met alle respect Bogus, maar mij bekruipt het gevoel dat SBS niet zo erg meer stuurt maar daarentegen al een behoorlijke tijd achter de feiten aan loopt te hollen. Vermakelijk, en tegelijk treurig, want het is een spelletje met als bord een bus en als "stukken" de emoties van de betrokken passagiers.

The trick is to keep breathing
pi_259779
quote:
op 04-18-2000 om 01:50 AM schreef bogus het volgende:
Maar toch bekruipt me het gevoel dat SBS het er gewoon op aanstuurt.

bogus.
the world has turned and left me here.


Ja, logischerwijze denk je dat bij alles wat er gebeurt in dat geregisseerde emo-circus,
maar in dit geval lijkt het toch niet erg fijn voor de produktie: nóg zo'n vrijwillige afzwaaister. Gevolg: weer 4 (geen 2) nieuwe 'oenen' zoeken die zo gek zijn om zich voor 2 dagen 'in de malle kijkert te laten zetten',
file in de bel-wegstem-reeks, tijdschema, enz. En wéér minder 'variëteit' in de ploeg.

  dinsdag 18 april 2000 @ 02:49:00 #15
2705 cynix
is verdwaald
pi_259780
Gezien/gehoord op de live-streams: Essie heeft een gesprek met Bert gehad en gaat donderdag nog 'ns. Hoorde Bianca zeggen: "Wacht eerst dat gesprek van donderdag maar eens af".
Kennelijk is Essies vertek toch nog niet helemaal zeker.
  dinsdag 18 april 2000 @ 02:51:00 #16
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_259781
Moor, zou het ook nog mogelijk zijn dat SBS *wel* denkt te kunnen scoren met dit soort hectische taferelen dan (bewoner eruit, bewoner erin...)??

Ach, het eind is zoek, ze zijn miles away from nowhere.

bogus.
the world has turned and left me here.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_259782
quote:
op 04-18-2000 om 02:51 AM schreef bogus het volgende:
.... zou het ook nog mogelijk zijn dat SBS *wel* denkt te kunnen scoren met dit soort hectische taferelen dan (bewoner eruit, bewoner erin...)?? .....

Voor de kijkcijfers lijkt het me niet gunstig als er teveel mensen van de oude garde verdwijnen. Je krijgt een binding met de passagiers en daardoor met het programma. Dat maakt het dagelijks een vertrouwd baken op de buis waardoor je toch telkens weer kijkt. Althans, zo werkt het bij mij, maar ik denk dat 't voor velen geldt. Daarom geloof ik niet dat SBS op dit moment graag meer passagiers zou verliezen.

De achtergronden van het vertrek van Seki en Job versterken mijn beeld van een SBS dat te slecht georganiseerd is om de regie in handen te houden. Het oogt meer als, paniekerig, brandjes blussen.

The trick is to keep breathing
  dinsdag 18 april 2000 @ 03:04:00 #18
272 R@b
No-nonsens
pi_259783
Ik ben het wel met Moor eens.

Programma technisch zit SBS6 hier zeker niet op te wachten. Wanneer er eens een keer iemand vertrekt.... alla.. Leuk voor de kijkcijfers en de aandacht. Maar wanneer er zoals nu achter elkaar mensen vertrekken komt de boel in de knoei.

---De kijkers kunnen niet rustig wennen aan de nieuwe maar krijgen weer verse gezichten te zien. Dat zal zeker een negatieve invloed op de kijcijfers hebben want de herkenning verdwijnt. Hier wegen eenmalige hogere kijkcijfers niet tegenop.

---De telefonische wegstemming komt weer in de knoei. Kost allemaal maar geld en daar zitten ze helemaal niet op te wachten.

---Weer nieuwe mensen selecteren. Ook al een moeilijke bezigheid, want van het oorspronkelijke idee om een vrijgekomen plaats te veilen via internet, hebben we niets meer vernomen.


Blijkt maar weer eens te meer hoe rammelend dit hele concept van de Bus is.

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_259784
quote:
op 04-18-2000 om 03:04 AM schreef R@b het volgende:
---Weer nieuwe mensen selecteren. Ook al een moeilijke bezigheid, want van het oorspronkelijke idee om een vrijgekomen plaats te veilen via internet, hebben we niets meer vernomen.


Blijkt maar weer eens te meer hoe rammelend dit hele concept van de Bus is.



Inderdaad. Teneinde objectieve stemmingen te garanderen zouden geen kandidaten uit de voorselektie genomen worden. Zeker met Eric was die objektiviteit ver te zoeken. Tessa was duidelijk een kennis van hem vanuit de voorselektie en ik heb ze horen praten over een gezamenlijke periode als kermisklanten. (Dus van ver voor de bus.)
Trouwens de opmerking van Paul in de uitzending, dat hij tot zijn verrassing op zijn werk was gebeld met de vraag of hij mee wilde doen, is niet erg overtuigend, daar waar SBS mededeelde, dat er zich 2000 kandidaten hadden gemeld.

Voor wat Bianca betreft, heb ik geen goed woord over. Haar "medeleven" diende er alleen maar voor om haar positie velig te stellen.
Ik verheug me nu al op het gevecht tussen haar en Tessa, wat er toch een keer van moet komen. Want ondanks haar geweeklaag zal Bianca nooit van ze leven uit zichzelf de bus uitstappen. Ze heeft haar zinnen op een zangcariere gezet en zal alles en iedereen op zij zetten, als dit haar kan helpen bij haar streven.(ze zal toch niet denken, dat ze met haar stem de Hollandse Suzie Quatro kan worden?)

pi_259785
quote:
op 04-18-2000 om 03:33 AM schreef fondaco het volgende:
...
Voor wat Bianca betreft, heb ik geen goed woord over. Haar "medeleven" diende er alleen maar voor om haar positie velig te stellen.
...

Als Esmeralda de Bus voortijdig, in dit geval voor maandag, verlaat, komt er maar één persoon op het bankje. Guess who...

Dus
OF Bianca moet er op aan sturen dat Es vraagt aan de rest om op haar te stemmen,
OF Bianca is zo dom dat ze dit niet in de gaten heeft en duwt net iets te hard zodat Es eerder weggaat,
OF Bianca is helemaal niet met een tactiek bezig en heeft gewoon het inlevingsvermogen van een baksteen.
Ik gok op het laatste.

Emo-TV heeft er baat bij dat het publiek zich bindt aan de diverse 'rollen' in de soap. Het voortdurend wisselen van de acteurs is ongeveer het laatste wat ze willen. Ik vermoed dan ook dat, als Es gewoon blijft, volgende week niet Es en Bianca op de bank zullen zitten maar Tessa en Bianca of Eric en Bianca. Tessa is veilig, heeft genoeg steun bij de groep. Er moet een nieuweling sneuvelen. Als Es eerder opstapt is dat absoluut geen goed nieuws voor SBS/JdMP en alleen daarom al zou ik willen dat ze het doet. Maar bovendien zou het beter zijn voor haar.

  dinsdag 18 april 2000 @ 09:48:00 #21
2029 Prole
dicere est facere
pi_259786
quote:
op 04-18-2000 om 06:24 AM schreef Sorrow het volgende:
Als Esmeralda de Bus voortijdig, in dit geval voor maandag, verlaat, komt er maar één persoon op het bankje. Guess who...

Welnee, er zal nooit een enkele persoon op het bankje zitten Er mag er dan eentje aansluiten en als de stand blijft zoals die is... Guess who...

Whisfull thinking... het zal wel weer allemaal anders gaan

Prole

pi_259787
Kun je me dan ook vertellen wie er allemaal op Tessa zullen stemmen als zij op het bankje terecht komt?
  dinsdag 18 april 2000 @ 10:01:00 #23
3167 AMehoela
Ik draag GEEN naamplaatje
pi_259788
Essie houd het echt geen week meer.
De enige manier waarop SBS dan Tessa nog van de
bank kan houden is een stemronde overslaan.
Zitten ze gelijk weer op schema. Wel pas maandag
bekend maken natuurlijk anders belt er niemand.

Slechts een persoon op de bank zetten lijkt me
zelfs voor SBS-maatstaven te doorzichtig.


------------------
ik weet het,
de aftakeling is begonnen

[Dit bericht is gewijzigd door AMehoela (Datum 18 April 2000).]

  dinsdag 18 april 2000 @ 10:04:00 #24
2029 Prole
dicere est facere
pi_259789
Het is misschien wel lucratief om Eric naast Bianca te zetten. Die jongen is een investering namelijk (heeft aandelen verkocht voor het verblijf in de bus)! Dat zou nog wel eens wat kunnen opleveren voor SBS

Prole

pi_259790
Maak je nou maar niet druk om Tessa. Tessa is de rol van Willem toebedeeld. Daar mag het Nederlandse volk zich als aasgieren op storten tijdens de ongelooflijk spannende eindstrijd tussen Iwan en Antonette, waarbij de één met een banddikte van de ander gaat winnen. The girl you love to hate.
pi_259791
quote:
op 04-18-2000 om 01:46 AM schreef Coos het volgende:
Wat een misselijk mens die Bianca. Al eerder dacht ik dat ze ingehuurd was om Büllent te pakken op sexueel gebied. Nu dat niet gelukt is heeft ze misschien wel de 'opdracht' Esmeralda geestelijk te 'verkrachten'.
Dat gaat haar jammergenoeg nog lukken ook.
01.49
Bianca: Tegen ES, Droom zacht.

ROEREND MEE EENS!!!! (RECHTSDRAAIEND, WELLISWAAR.)

Ik werd er echt STRONTZIEK van hoe ze iedere keer weer als derde wiel tussen Esmeralda en Bullent in zat. Bij elke discussie aanwezig en zelfs aanwezig bij het afscheid tussen Esmeralda en Bullent!!!!

Als ik Esmeralda/Bullent was geweest had ik haar gewoon gezegd:

'Rot je nou nog eens op, of hoe zit dat?'

Take a f*cking hint already!!!! Men, sommige mensen (zoals Bianca dus) hebben echt een dikke plaat metaal voor de harsens van 10 cm. dik....

Grtz,

Meerhoerman.

  dinsdag 18 april 2000 @ 13:11:00 #27
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_259792
Esmeralda heeft het vandaag nog niet over weggaan gehad. Er is wel iets per mail binnengekomen (zie streamverslag), en tijdens de chat hebben veel mensen haar gevraagd niet te vertrekken en vol te houden.

Aanstaande donderdag komt Bert, dan mag ze natuurlijk weer even bellen, en houdt ze het waarschijnlijk wel tot maandag uit.

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_259793
Als ze bij SBS/enz "slim" zijn.Dan:
-overtuigen ze Es tot maandag te blijven (is ook gelukt bij Anouk)
-zorgen ze dat ze met iemand op de bank komt die er niet uit gestemd zal worden door de rest.
-zijn ze zo van d'r af zonder dat ze er en nieuwe kandidaat in hoeven te zetten.

Als Es en bv: Tess op de bank zitten zal Es eruit gestemd worden.
Iwan Es
Anto Es
Erik Es
Bianca Tessa

En klaar is Kees voor SBS, zijn ze van dat probleem ook weer "netjes" af

  dinsdag 18 april 2000 @ 22:23:00 #29
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_259794
"Ik mis Bullent gewoon heel erg"
datum: Dinsdag 18 april 20:45
bron: Internetredactie op locatie

Na de sombere gesprekken gisteren met Bianca, doet het Esmeralda erg goed om telefonisch haar vriendin Cindy weer te spreken. Ze hebben precies twee minuten de tijd om bij te kletsen.
“Hoe is het?”, vraagt Cindy gelijk. “Goed, en met jou?” “Ja goed, ik heb met Bull gesproken, en we gaan binnenkort even afspreken om bij te kletsen. Kan hij me even wat dingen vertellen. Maar hoe is het met jou? Voel je je al wat beter?” “Jawel”, antwoordt Esmeralda vrolijk. “Ik was gisteren in zo´n mopperbui. Ik had er gewoon helemaal genoeg van. Maar dat komt: ik mis Bullent gewoon heel erg. Dus ik had zoiets van ´nou, ik vind er helemaal niks meer aan.” “Nee joh”, antwoordt Cindy, “het gaat hartstikke goed. Vandaag op televisie was je alweer wat vrolijker. Dus ik had er al een goed gevoel over.” “Nou, waarschijnlijk zal je me een dag later wat minder vrolijk zien”, antwoordt Esmeralda lachend. “Je moet gewoon volhouden”, stelt haar vriendin haar gerust. “Maar het gaat nu weer hartstikke goed”, gaat Esmeralda vrolijk verder. “Ik ben weer heel vrolijk, ik ga weer door.
FC

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  dinsdag 18 april 2000 @ 22:37:00 #30
2705 cynix
is verdwaald
pi_259795
quote:
op 04-18-2000 om 09:59 AM schreef Sorrow het volgende:
Kun je me dan ook vertellen wie er allemaal op Tessa zullen stemmen als zij op het bankje terecht komt?

Niemand natuurlijk! Gaat het ook niet om, we willen Tessa gewoon even in de rats zien zitten! Want, eenmaal op die bank, knijp je 'm toch even, lijkt mij.

pi_259796
Ik vraag me af in hoeverre de f6000,- inleg een rol spelen in dit verhaal. Es studeert, of zit tussen studies in, als ik het goed begrijp en studenten staan nu niet bepaald bekend om hun ruime budget... Misschien weet iemand hoe ze dat geld geregeld heeft en zit ik helemaal fout, maar ik krijg de indruk dat ze probeert om weg te komen zonder haar inleggeld te verliezen. Ze lijkt nu uit alle macht te proberen om op de bank te komen, want zij weet (waarschijnlijk) ook wel dat Bianca dit verdervertelt, met als gevolg dat ze weggestemd wordt.
pi_259797
Voor het eerst in ruim een week publiceert SBS een nieuwe internet-stemmers-tussenstand:

Antonette 33%
Esmeralda 25%
Iwan 19%
Tessa 16%
Bianca 4%
Eric 3%

Het ziet er naar uit dat, als Esmeralda echt weg wil, ze dat zelf zal moeten doen. SBS wil per se een nieuweling kwijt.

  woensdag 19 april 2000 @ 23:17:00 #33
2965 dilbert
wie weet 'n tekst voor hi
pi_259798
laat er toch gaan joh,
ze is alleen maar een geil mens, maar over haar karakter ben ik niet zo te spreken.


overigens vindt ik tessa steeds leuker worden, en die is ook best wel geil.

david
http://leden.tref.nl/~geijn (net geupdate!!!)

* dilbert vindt dit dé debusite.

http://www.geijnsite.com [dé debussite]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')