Juicyhil | zondag 7 maart 2010 @ 18:07 |
Ik heb nu van de Spar kant-en-klaar pannenkoeken en daar zitten allemaal van die gaatjes in. Als ik stroop erop wil doen wordt dat dus een grote bende. Waarom zijn die gaatjes eigk? Als ik zelfs pannenkoeken bak dan heb ik dat niet en die zijn prima... | |
Mirjam | zondag 7 maart 2010 @ 18:09 |
de keuringsdienst van waarde had daar (o.a.) een item over, maar weet niet meer hoe of waarom ![]() | |
golfer | zondag 7 maart 2010 @ 18:10 |
http://sites.rvu.nl/page/941/nl | |
#ANONIEM | zondag 7 maart 2010 @ 18:10 |
quote:Handig. | |
Viking84 | zondag 7 maart 2010 @ 18:10 |
http://sites.rvu.nl/page/941/nl![]() | |
Viking84 | zondag 7 maart 2010 @ 18:10 |
quote: ![]() | |
Ringo | zondag 7 maart 2010 @ 18:11 |
Ik heb een gekke neef, die is gaatjesprikker in een pannenkoekenfabriek. ![]() | |
BereNDD | zondag 7 maart 2010 @ 18:12 |
quote:bedankt voor deze educatieve bijdrage | |
golfer | zondag 7 maart 2010 @ 18:14 |
quote:Jij ook. | |
Juicyhil | zondag 7 maart 2010 @ 18:30 |
Kortom, het is omdat het luchtig beslag is. Gaan ze dikker beslag gebruiken krijgt de pannenkoek een rare vorm en gaat de smaak achteruit. Wel leuk om te zien ![]() | |
Happel | zondag 7 maart 2010 @ 18:32 |
De smaak achteruit? Die dingen zijn qua smaak toch niet te vergelijken met zelfgemaakte? | |
Juicyhil | zondag 7 maart 2010 @ 18:33 |
quote:Ik moet zeggen, ze zijn wel lekker ![]() Maar inderdaad, het kan lang niet tippen aan de zelfgemaakte. | |
BereNDD | zondag 7 maart 2010 @ 18:38 |
quote:moet ik nou jij ook gaan zeggen? | |
Mirjam | zondag 7 maart 2010 @ 18:49 |
quote:klaar nu. | |
Supperboeren | zondag 7 maart 2010 @ 18:58 |
quote:s Wahahaha! ![]() | |
shiz | maandag 8 maart 2010 @ 10:57 |
De lekkerste... ![]() ![]() ![]() Dat spul van de LIDL (10 stuks in plasticje) enzo... ![]() | |
kabouter.muts | maandag 8 maart 2010 @ 11:47 |
Ik had laatst te weinig ei erin gedaan. en t was vrij dun beslag. Allemaal gaatjes!!! | |
Isabeau | maandag 8 maart 2010 @ 12:38 |
En een pannenkoekje maken is zoooooo snel en makkelijk! Melk, eitje d'r bij, zout, bloem er bij en kloppen maar. Heerlijke pannenkoekjes in een paar minuutjes t.o.v die smerige rubber dingen waar inderdaad je stroop doorheen druppelt omdat er gaatjes in zitten ![]() | |
BereNDD | maandag 8 maart 2010 @ 12:39 |
quote:bijna.fap. | |
Ringo | maandag 8 maart 2010 @ 12:57 |
Ik vind ze überlekker. 's Ochtends heb ik echt geen zin om een pannenkoekbeslag te kloppen. ![]() En 's middags of 's avonds eigenlijk ook niet. ![]() Tien dikke klamme hapslikwegfabriekspannenkoeken voor 89 cent! ![]() | |
drumstickNL | maandag 8 maart 2010 @ 19:28 |
Bij gewone pannekoeken heb je dit ook als je het goed doet, dan zijn ze namelijk goed luchtig. Die fabriekspannekoeken proberen dit na te bootsen. | |
Juicyhil | maandag 8 maart 2010 @ 19:30 |
quote:Ik denk ook dat ik dat in het vervolg ga doen ![]() | |
shiz | maandag 8 maart 2010 @ 19:43 |
quote:Je hebt tegenwoordig ook kant-en-klare flessen met mix voor pannekoeken. Naar gelieven melk toevoegen, schudden en het zit al in een handige fles dus daarmee schenk je het zó in een pan. Ideaal. ![]() ![]() Dat gedoe met ei enzo... ![]() | |
Juicyhil | maandag 8 maart 2010 @ 19:44 |
quote:Dat is ook wel makkelijk, ik heb het een keer gebruikt en er ging wat mis. Weet zo ff niet wat meer ![]() Maar dat poeder vind ik ook wel goed hoor, maar ik heb geen mixer ![]() | |
Theoria_Colorum | maandag 8 maart 2010 @ 19:45 |
Niet de ranzige, plastic smaak stoort je, maar de gaatjes? | |
kawotski | maandag 8 maart 2010 @ 19:52 |
Toch wel het toppunt van luiheid om die ranzige rubberpannenkoeken te eten.. de shakers idem. Vandaar dat mensen zich tegenwoordig zo vaak ziek melden. | |
inZanity | zondag 14 maart 2010 @ 05:10 |
moet je ze ook maar gewoon zelf gaan bakken! kleine moeite en 10 keer beter. | |
inZanity | zondag 14 maart 2010 @ 05:13 |
quote:mwah ik raad het aan bij mij is het iedere keer zo dat ik me het schompus aan het schuddden ben en nog steeds klonten erin heb. dan heb ik liever gewoon de pannenkoekenmix waar je alleen wat bij hoeft te doen ook heel makkelijk. en alsof dat schenken zo moeilijk is.. ![]() | |
Pietverdriet | zondag 14 maart 2010 @ 15:19 |
quote:Varieer het eens met boekweitmeel. ![]() ![]() ![]() | |
Tinkepink | zondag 14 maart 2010 @ 15:23 |
quote:Wat dacht je van een garde? Of twee vorken? Daar kan je ook beslag mee maken hoor. *Tink snapt werkelijk niet waarom iemand kant-en-klare pannenkoekenmix gebruikt. Dan nog liever helemaal kant-en-klaar, zonder bakken. | |
Isegrim | zondag 14 maart 2010 @ 15:42 |
Ook lekker: Indiase pannenkoeken van kikkererwtenmeel. Receptje: http://www.indianfoodforever.com/low-calorie/besan-ka-cheela.html | |
Isabeau | zondag 14 maart 2010 @ 17:09 |
quote:Die bedrijven moeten krom liggen van het lachen dat mensen het kopen ![]() | |
Isegrim | zondag 14 maart 2010 @ 17:57 |
quote:Hmja, bizarre winstmarge. Het kost evenveel tijd om pannenkoekenbeslag te maken als om het uit het schap te pakken. ![]() |