FOK!forum / Culinesse à gogo / Gaatjes in kant-en-klaar pannenkoeken
Juicyhilzondag 7 maart 2010 @ 18:07
Ik heb nu van de Spar kant-en-klaar pannenkoeken en daar zitten allemaal van die gaatjes in. Als ik stroop erop wil doen wordt dat dus een grote bende.

Waarom zijn die gaatjes eigk? Als ik zelfs pannenkoeken bak dan heb ik dat niet en die zijn prima...
Mirjamzondag 7 maart 2010 @ 18:09
de keuringsdienst van waarde had daar (o.a.) een item over, maar weet niet meer hoe of waarom
golferzondag 7 maart 2010 @ 18:10
http://sites.rvu.nl/page/941/nl
#ANONIEMzondag 7 maart 2010 @ 18:10
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:09 schreef Mirjam het volgende:
de keuringsdienst van waarde had daar (o.a.) een item over, maar weet niet meer hoe of waarom
Handig.
Viking84zondag 7 maart 2010 @ 18:10
http://sites.rvu.nl/page/941/nl

Viking84zondag 7 maart 2010 @ 18:10
quote:
.
Ringozondag 7 maart 2010 @ 18:11
Ik heb een gekke neef, die is gaatjesprikker in een pannenkoekenfabriek.
BereNDDzondag 7 maart 2010 @ 18:12
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:09 schreef Mirjam het volgende:
de keuringsdienst van waarde had daar (o.a.) een item over, maar weet niet meer hoe of waarom
bedankt voor deze educatieve bijdrage
golferzondag 7 maart 2010 @ 18:14
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:12 schreef BereNDD het volgende:


bedankt voor deze educatieve bijdrage
Jij ook.
Juicyhilzondag 7 maart 2010 @ 18:30
Kortom, het is omdat het luchtig beslag is. Gaan ze dikker beslag gebruiken krijgt de pannenkoek een rare vorm en gaat de smaak achteruit.

Wel leuk om te zien
Happelzondag 7 maart 2010 @ 18:32
De smaak achteruit? Die dingen zijn qua smaak toch niet te vergelijken met zelfgemaakte?
Juicyhilzondag 7 maart 2010 @ 18:33
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:32 schreef Happel het volgende:
De smaak achteruit? Die dingen zijn qua smaak toch niet te vergelijken met zelfgemaakte?
Ik moet zeggen, ze zijn wel lekker
Maar inderdaad, het kan lang niet tippen aan de zelfgemaakte.
BereNDDzondag 7 maart 2010 @ 18:38
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:14 schreef golfer het volgende:

[..]

Jij ook.
moet ik nou jij ook gaan zeggen?
Mirjamzondag 7 maart 2010 @ 18:49
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:38 schreef BereNDD het volgende:

[..]

moet ik nou jij ook gaan zeggen?
klaar nu.
Supperboerenzondag 7 maart 2010 @ 18:58
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:11 schreef Ringo het volgende:
Ik heb een gekke neef, die is gaatjesprikker in een pannenkoekenfabriek.
s

Wahahaha!
shizmaandag 8 maart 2010 @ 10:57
De lekkerste... (Chef menü, 5 stuks)

Dat spul van de LIDL (10 stuks in plasticje) enzo... Bugh...
kabouter.mutsmaandag 8 maart 2010 @ 11:47
Ik had laatst te weinig ei erin gedaan. en t was vrij dun beslag.
Allemaal gaatjes!!!
Isabeaumaandag 8 maart 2010 @ 12:38
En een pannenkoekje maken is zoooooo snel en makkelijk! Melk, eitje d'r bij, zout, bloem er bij en kloppen maar. Heerlijke pannenkoekjes in een paar minuutjes t.o.v die smerige rubber dingen waar inderdaad je stroop doorheen druppelt omdat er gaatjes in zitten
BereNDDmaandag 8 maart 2010 @ 12:39
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:49 schreef Mirjam het volgende:

[..]

klaar nu.
bijna.fap.
Ringomaandag 8 maart 2010 @ 12:57
Ik vind ze überlekker. 's Ochtends heb ik echt geen zin om een pannenkoekbeslag te kloppen.
En 's middags of 's avonds eigenlijk ook niet.

Tien dikke klamme hapslikwegfabriekspannenkoeken voor 89 cent!
drumstickNLmaandag 8 maart 2010 @ 19:28
Bij gewone pannekoeken heb je dit ook als je het goed doet, dan zijn ze namelijk goed luchtig. Die fabriekspannekoeken proberen dit na te bootsen.
Juicyhilmaandag 8 maart 2010 @ 19:30
quote:
Op maandag 8 maart 2010 12:38 schreef Isabeau het volgende:
En een pannenkoekje maken is zoooooo snel en makkelijk! Melk, eitje d'r bij, zout, bloem er bij en kloppen maar. Heerlijke pannenkoekjes in een paar minuutjes t.o.v die smerige rubber dingen waar inderdaad je stroop doorheen druppelt omdat er gaatjes in zitten
Ik denk ook dat ik dat in het vervolg ga doen
shizmaandag 8 maart 2010 @ 19:43
quote:
Op maandag 8 maart 2010 19:30 schreef Juicyhil het volgende:

[..]

Ik denk ook dat ik dat in het vervolg ga doen
Je hebt tegenwoordig ook kant-en-klare flessen met mix voor pannekoeken. Naar gelieven melk toevoegen, schudden en het zit al in een handige fles dus daarmee schenk je het zó in een pan. Ideaal.

Dat gedoe met ei enzo...
Juicyhilmaandag 8 maart 2010 @ 19:44
quote:
Op maandag 8 maart 2010 19:43 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Je hebt tegenwoordig ook kant-en-klare flessen met mix voor pannekoeken. Naar gelieven melk of water toevoegen, schudden en het zit al in een handige fles dus daarmee schenk je het zó in een pan. Ideaal.
[ afbeelding ]
Dat gedoe met ei enzo...
Dat is ook wel makkelijk, ik heb het een keer gebruikt en er ging wat mis. Weet zo ff niet wat meer
Maar dat poeder vind ik ook wel goed hoor, maar ik heb geen mixer
Theoria_Colorummaandag 8 maart 2010 @ 19:45
Niet de ranzige, plastic smaak stoort je, maar de gaatjes?
kawotskimaandag 8 maart 2010 @ 19:52
Toch wel het toppunt van luiheid om die ranzige rubberpannenkoeken te eten.. de shakers idem. Vandaar dat mensen zich tegenwoordig zo vaak ziek melden.
inZanityzondag 14 maart 2010 @ 05:10
moet je ze ook maar gewoon zelf gaan bakken!
kleine moeite en 10 keer beter.
inZanityzondag 14 maart 2010 @ 05:13
quote:
Op maandag 8 maart 2010 19:43 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Je hebt tegenwoordig ook kant-en-klare flessen met mix voor pannekoeken. Naar gelieven melk toevoegen, schudden en het zit al in een handige fles dus daarmee schenk je het zó in een pan. Ideaal.
[ afbeelding ]
Dat gedoe met ei enzo...
mwah ik raad het aan bij mij is het iedere keer zo dat ik me het schompus aan het schuddden ben en nog steeds klonten erin heb.
dan heb ik liever gewoon de pannenkoekenmix waar je alleen wat bij hoeft te doen ook heel makkelijk.
en alsof dat schenken zo moeilijk is..
Pietverdrietzondag 14 maart 2010 @ 15:19
quote:
Op maandag 8 maart 2010 12:38 schreef Isabeau het volgende:
En een pannenkoekje maken is zoooooo snel en makkelijk! Melk, eitje d'r bij, zout, bloem er bij en kloppen maar. Heerlijke pannenkoekjes in een paar minuutjes t.o.v die smerige rubber dingen waar inderdaad je stroop doorheen druppelt omdat er gaatjes in zitten
Varieer het eens met boekweitmeel.
Tinkepinkzondag 14 maart 2010 @ 15:23
quote:
Op maandag 8 maart 2010 19:44 schreef Juicyhil het volgende:

[..]

Dat is ook wel makkelijk, ik heb het een keer gebruikt en er ging wat mis. Weet zo ff niet wat meer
Maar dat poeder vind ik ook wel goed hoor, maar ik heb geen mixer
Wat dacht je van een garde? Of twee vorken? Daar kan je ook beslag mee maken hoor.
*Tink snapt werkelijk niet waarom iemand kant-en-klare pannenkoekenmix gebruikt. Dan nog liever helemaal kant-en-klaar, zonder bakken.
Isegrimzondag 14 maart 2010 @ 15:42
Ook lekker: Indiase pannenkoeken van kikkererwtenmeel. Receptje: http://www.indianfoodforever.com/low-calorie/besan-ka-cheela.html
Isabeauzondag 14 maart 2010 @ 17:09
quote:
Op zondag 14 maart 2010 15:23 schreef Tinkepink het volgende:
Wat dacht je van een garde? Of twee vorken? Daar kan je ook beslag mee maken hoor.
*Tink snapt werkelijk niet waarom iemand kant-en-klare pannenkoekenmix gebruikt. Dan nog liever helemaal kant-en-klaar, zonder bakken.
Die bedrijven moeten krom liggen van het lachen dat mensen het kopen
Isegrimzondag 14 maart 2010 @ 17:57
quote:
Op zondag 14 maart 2010 17:09 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Die bedrijven moeten krom liggen van het lachen dat mensen het kopen
Hmja, bizarre winstmarge. Het kost evenveel tijd om pannenkoekenbeslag te maken als om het uit het schap te pakken.