| Socios | donderdag 4 maart 2010 @ 22:59 |
| Hallo, ik eet (bijna) iedere dag gekookte aardappelen. Waarmee kan ik op dit gebied variėren voor de te verorberen maaltijd? Ik dacht aan: - "Aardappelanders", bestaat dat nog? - Aardappelpuree - Gepofte - Keertje in de oven - Bakken - Patat van maken? Is dat te doen? Alle tips zijn welkom, bedankt! | |
| Twizu | donderdag 4 maart 2010 @ 23:01 |
| Aardappelgratin? | |
| Gonaz | donderdag 4 maart 2010 @ 23:02 |
| Zijn ze al gekookt of heb je ze als grondstof. Anders: gratin dauphinois | |
| Socios | donderdag 4 maart 2010 @ 23:03 |
| Ik heb gewoon een zak aardappelen van de supermarkt. Maar eigenlijk kook ik ze alleen maar. | |
| Gonaz | donderdag 4 maart 2010 @ 23:04 |
| Raspen zoals wortels, en dan wat peper, zout en olijfolie erbij en bakken in de pan. | |
| 3keernix | donderdag 4 maart 2010 @ 23:15 |
| Die heten lange frietjes dacht ik? | |
| ToT | donderdag 4 maart 2010 @ 23:16 |
| Ik eet niet dagelijsk aardappelen, maar ik moet ze wel meerdere keren per dag afgieten! | |
| 3keernix | donderdag 4 maart 2010 @ 23:17 |
quote:Hahah ToT moet koken | |
| ToT | donderdag 4 maart 2010 @ 23:24 |
quote:Nee, ik moet net als ieder mens gewoon een paar keer per dag de aardappeltjes afgieten! | |
| Charmedmatzzie | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:34 |
| Aardappel anders bestaat nog! | |
| Cosmo. | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:37 |
| geen aardappels | |
| Socios | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:38 |
| Wat dan bij de groenten eten? | |
| _Loki | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:39 |
| Pasta of rijst. | |
| Beach | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:39 |
| Rijst, kan prima met bijv. spercieboontjes of doperwten. (wel kerriesausje erbij) Of pasta. | |
| Mopst3r | vrijdag 5 maart 2010 @ 09:48 |
| Ik koop altijd Wokjes | |
| Ratelslangetje | vrijdag 5 maart 2010 @ 09:50 |
| Aardappelpuree is vies. | |
| Zooootje | vrijdag 5 maart 2010 @ 10:33 |
| Zelf patat maken is prima te doen hoor! Gewoon reepjes snijden, en in de frituur doen! Weet alleen niet welke aardappelen er het meest geschikt voor zijn, als dit al uit zou maken.. | |
| Zooootje | vrijdag 5 maart 2010 @ 10:35 |
quote: | |
| Socios | vrijdag 5 maart 2010 @ 10:53 |
| Mjah, was eigenlijk bedoeld als onzin topic, maar nog best goeie en serieuse tips. Lijkt wel CUL ja. | |
| gnilrednoz | zaterdag 6 maart 2010 @ 05:37 |
quote: | |
| JJH | zaterdag 6 maart 2010 @ 05:42 |
quote:Wel ff koken voordat je er reepjes van snijd, anders word de binnenkant amper gaar als je ze frituurt. | |
| HowAreYouDoing | zaterdag 6 maart 2010 @ 11:52 |
| voor FRIET: schillen, wassen en snijden (naar eigen mening) volledig laten drogen, afdeppen gaat ook voorbakken op 150*C ongeveer 1 a 2 minuten (dit 30 tot 60min voor je eet) bakken op 180*C op je favoriete manier smakelijk | |
| smegmanus | zaterdag 6 maart 2010 @ 11:53 |
| INB4 het is friet/patat. | |
| Zooootje | zaterdag 6 maart 2010 @ 12:09 |
quote:Het moet ook echt in ķeder topic zeg. Zullen we voortaan met z'n allen een patatfrietje bestellen? | |
| Krantenman | zaterdag 6 maart 2010 @ 12:11 |
quote:Stop je ze de rest van de dag wel onder de grond? Anders zijn ze onsmakelijk. | |
| Socios | zondag 7 maart 2010 @ 04:03 |
quote:Ja, wat is het nou? | |
| SamStar | zondag 7 maart 2010 @ 09:10 |
| aardapple crumble |