Socios | donderdag 4 maart 2010 @ 22:59 |
Hallo, ik eet (bijna) iedere dag gekookte aardappelen. Waarmee kan ik op dit gebied variėren voor de te verorberen maaltijd? Ik dacht aan: - "Aardappelanders", bestaat dat nog? - Aardappelpuree - Gepofte - Keertje in de oven - Bakken - Patat van maken? Is dat te doen? Alle tips zijn welkom, bedankt! | |
Twizu | donderdag 4 maart 2010 @ 23:01 |
Aardappelgratin? | |
Gonaz | donderdag 4 maart 2010 @ 23:02 |
Zijn ze al gekookt of heb je ze als grondstof. Anders: gratin dauphinois ![]() | |
Socios | donderdag 4 maart 2010 @ 23:03 |
Ik heb gewoon een zak aardappelen van de supermarkt. Maar eigenlijk kook ik ze alleen maar. | |
Gonaz | donderdag 4 maart 2010 @ 23:04 |
Raspen zoals wortels, en dan wat peper, zout en olijfolie erbij en bakken in de pan. ![]() | |
3keernix | donderdag 4 maart 2010 @ 23:15 |
Die heten lange frietjes dacht ik? | |
ToT | donderdag 4 maart 2010 @ 23:16 |
Ik eet niet dagelijsk aardappelen, maar ik moet ze wel meerdere keren per dag afgieten! ![]() | |
3keernix | donderdag 4 maart 2010 @ 23:17 |
quote:Hahah ToT moet koken ![]() | |
ToT | donderdag 4 maart 2010 @ 23:24 |
quote:Nee, ik moet net als ieder mens gewoon een paar keer per dag de aardappeltjes afgieten! ![]() ![]() | |
Charmedmatzzie | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:34 |
Aardappel anders bestaat nog! | |
Cosmo. | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:37 |
geen aardappels | |
Socios | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:38 |
Wat dan bij de groenten eten? | |
_Loki | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:39 |
Pasta of rijst. | |
Beach | vrijdag 5 maart 2010 @ 00:39 |
Rijst, kan prima met bijv. spercieboontjes of doperwten. (wel kerriesausje erbij) Of pasta. | |
Mopst3r | vrijdag 5 maart 2010 @ 09:48 |
Ik koop altijd Wokjes ![]() | |
Ratelslangetje | vrijdag 5 maart 2010 @ 09:50 |
Aardappelpuree is vies. | |
Zooootje | vrijdag 5 maart 2010 @ 10:33 |
Zelf patat maken is prima te doen hoor! ![]() Gewoon reepjes snijden, en in de frituur doen! Weet alleen niet welke aardappelen er het meest geschikt voor zijn, als dit al uit zou maken.. | |
Zooootje | vrijdag 5 maart 2010 @ 10:35 |
quote: | |
Socios | vrijdag 5 maart 2010 @ 10:53 |
Mjah, was eigenlijk bedoeld als onzin topic, maar nog best goeie en serieuse tips. ![]() Lijkt wel CUL ja. ![]() | |
gnilrednoz | zaterdag 6 maart 2010 @ 05:37 |
quote: | |
JJH | zaterdag 6 maart 2010 @ 05:42 |
quote:Wel ff koken voordat je er reepjes van snijd, anders word de binnenkant amper gaar als je ze frituurt. | |
HowAreYouDoing | zaterdag 6 maart 2010 @ 11:52 |
voor FRIET: schillen, wassen en snijden (naar eigen mening) volledig laten drogen, afdeppen gaat ook voorbakken op 150*C ongeveer 1 a 2 minuten (dit 30 tot 60min voor je eet) bakken op 180*C op je favoriete manier smakelijk | |
smegmanus | zaterdag 6 maart 2010 @ 11:53 |
INB4 het is friet/patat. | |
Zooootje | zaterdag 6 maart 2010 @ 12:09 |
quote:Het moet ook echt in ķeder topic zeg. Zullen we voortaan met z'n allen een patatfrietje bestellen? | |
Krantenman | zaterdag 6 maart 2010 @ 12:11 |
quote:Stop je ze de rest van de dag wel onder de grond? Anders zijn ze onsmakelijk. ![]() | |
Socios | zondag 7 maart 2010 @ 04:03 |
quote:Ja, wat is het nou? ![]() | |
SamStar | zondag 7 maart 2010 @ 09:10 |
aardapple crumble![]() |